Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого читати? Ковпак відійшов від церкви, а зараз говорить таке, щоб всім подобалося, а істина не завжди зручна, не завжди приємна, а брехня - облесна. Що народ любить слухати? Те, що йому мило чути, а не те, що правда.

Католицький священик ніколи не говорить від себе, а від церкви, а Ковпак від себе, бо за ним церква не стоїть.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

знов ж таки..
    не чув..але осуждаю...

Звичайно,що итаке неприємно чути...
    Правда очі коле,тому й відлучили,тому й
    хоч правди в його словах набагато більше,ніж в облесних промовах владик..

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

знову ж таки... мене не цікавить думка Ковпака на релігію - то його умозаключєнія.
    Розумієш? Не цікавить. Він не представляє церковну думку, а свою особисту.

От звідси він б почав про себе, було б цікавіше значно, нє?

Ну чия би ... мовчала.... га? Сам Ковпак ходив до РПЦ довго і нудно, і чи не в Пітємбурську семінарію... просився, а може і закінчив...
    Ну і те, що при совітах церква процвітала хай розвішує макарони кому другому.
    Так, на Заході є свій врог у церкви, але казати, що при совку було ліпше для церкви... ну... в принципі напевно таким, як Ковпак було ліпше, корені його відомо звідки йдуть.

Ти суддя?

я суджу з того лише, що він не від церкви, а від себе, а мені його особиста думка не цікавить. Звідси роблю висновок як діяти. А люди люблять Ковпаківські проповіді, церква для них менше значить, ну й хай, що ми можемо вдіяти?

4. Romko

просто в його словах я бачу набагато більше правди,ніж в отому фарисействі,яким просякнута церква Юра,РПЦ...УПЦ,УАПЦКП...кіко там ше намножилось "істинних"?
    Знаєш,особисто я передам від тебе привіт моїй мамі..зазомбованій...
    Хоч,я зараз майже на всіх представників...релігії дивлюсь..з своєї точки зору..
    Але мама для мене ніколи дурною не була і не буде.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ти про тещу?

яким чином ти бачиш?

Останнє редагування модератором: 10 жов 2009
  6. Romko

Знаєш.повім ті на вухо,жи,існує така річ,як телєвізія,ґазети.,нтернет...може де чув...на Шуварі..може хто казав..або в церкві мо’ хто ...:dntknw:
    В лісі я з 12 і до 18-ї-19-ї години...потім цілу годину вдома..а потім знов до лісу...і знов в хаті...
    От...за той час.я багато чого дізнаюсь,що відбувається в світі...
    Ніц доброго там не відбувається..:sad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

чув-чув...
    але десять людей дивитумуться на То саме, та бачитимуть різне.

8. Romko

Нема мови...:dntknw:
    То ж політика...дехто слухає Януковича..думає:"Який файний фацет!":preved:
    дехто дивисі на Юлю і думає:"Вона працює!":good:
    дехто дивисі на Ющенка:"Сьвєтий чоловік":girl_angel:
    а дехто дивиться на них..всіх...і думає:"Як ви всі задовбали...":ireful1:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

як нема?
    ти ж твердиш, що все бачиш... та всі бачуть...

10. Даяна

Даяна Well-Known Member

Початок конфесійності поклали католики з православними. Конфесії - це частини ОДНІЄЇ поділеної християнської церкви, де під визначенням "церква" згодом стали розуміти і храмову будівлю, і власне ту чи іншу конфесію. І критерієм правдивості будь-якої з них є не вигадані баянчеги, що тут мусуються на форумі, (час виникнення конфесії, час існування, механічна формальна спадкоємність і т.п.), а критерії, які дав Ісус (Ів.8:31).(Івана 13: 34).
    Саме тому я не відношу себе до жодної з них, тому слова "вашої таємної конфесії" - це таке ж ваше припущення, як і стосовно частини "вдосконаленого" (вигаданого всупереч Ісусовому пояснення - (Ів.8:31) вчення.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво знати, де ви таке вичитали. Як на мене, таку думку підкидали ті, котрі хотіли навішати ярликів на традиційну церкву. Я ніколи і ніде не чув, щоб у традиційній церкві ЗАМІСТЬ біблійного змісту церкви, присвоїли будівлю. Так, будівлю називали і називають церквою, але по-перше пишуть з маленької букви, а по-друге то поняття з маленької букви ніколи не було ЗАМІСТЬ.

12. Зануда

Зануда така зануда

Це не теологічні проблеми, а суто мовні нюанси.

13. Romko

Тим не менше,ти стверджуєш,що молитва в лісі має меншу цінність,ніж молитва в...хм..храмовій будівлі...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, та яке там механічне? Для Вас воно механічне, бо ви не бачите нічого, окрім механіки. А насправді, це є Церква, заснована Христом. І нема іншої Церкви, як не крути.

а що до критеріїв церкви... Ну Івана(8:31), Даяно, то звернення до євреїв і відношення до критеріїв ніякого немає, як і Івана 13:34 теж не до критеріїв.

Одним з критеріїв може бути лише неперервність існування Церкви від її утворення.

тим не менше, Ти ніде не знайдеш, що я так казав.

Останнє редагування модератором: 18 жов 2009
  15. telepat

telepat Well-Known Member

Ви нечесно спілкуєтесь, пане. В даному випадку Ви прекрасно усвідомлюєте свою провину, але вирішились потішитись. Не солідно якось... От свідки Єгови так не поступають.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знайдіть тоді ви, як чесна людина і симпатик СЄ, де я написав, що молитва у храмі - то більше, ніж молитва у лісі....

17. Romko

Тим не менше,ти казав.що
    І що
    Звичайно,що в тебе її(віри) більше на...
    Бо ти ходиш в храмову будівлю...

18. telepat

telepat Well-Known Member

От бачите, Ромко і цитату Вам навів, хоч вона мені й не потрібна, я знаю на кілька днів наперед, що Ви навіть будете думати, а не тільки те, що думали, чи робили в минулому.:) То як, солідне це з Вашого боку, чи ні, заперечувати те, що казали?:)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так і знав, що Ромко ніц не знайде, так і сталося.

О, телепате, ви не лише не можете знати майбутнє, ви навіть прочитати минуле не в силі. :crazy: Несолідно. Мова йшла про що? Правильно, про молитву(де молитва є більша, в лісі, чи у храмі), а Ромко привів цитати, де навіть натяку на молитву нема. Проте у вас знайшлося "порядності" мене звинуватити. Ну нічо... я не злий. Хай? Хай.:good:
    А Ромкові б порадив багато не курити, то є зле, як от щойно показало, нє?:haha:

20. Romko

Якщо я молюся до Бога,то значить.я Вірю в Нього,нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)