Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

опять 25................:) при чому тут світло?

використав зневажливо Боже у Ім"я у своєму жарті. І не важливо шо він хотів тою фразою сказати, важливо - те, що до Імені Бога тре відноситися з повагою і трепетом, а не використовувати в анекдотах.

• Подобається Подобається x 4
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Миху, за скалки беретеся?
    Ви як часто вигукуєте "боже" протягом дня? Навіть не питаю, чи з великої букви ви то вигукуєте.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

яка хороша відповідь, достойна... ну що ж... тоді давайте будемо й надалі чесати анекдоти у тому ж стилі, нє?

А шило.... то така штучка, що як мішком не покривай, воно все одно вилізе, навіть не старайтеся.

4. Liliyah Romanova

От і не старайтеся... :tongue:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я й не стараюся. Просто, якщо б то написав не афтерстеп, моя реакція була б аналогічна.

Але справа навіть не в тому, з цієї дискусії я зрозумів, чому жінка не може бути священиком. Тому що вона не бачить того, що бачить хлоп. І то є правда.

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Справа в тому, що ковпак допомагатиме тільки за рахунок сили віри, яку вкладено в ковпак, а коли людина звертається до Ісуса отримує допомогу вдвічі більше: від своєї віри та від самого Ісуса Христа.
    Не з каменем, а справедливим зауваженням.
    Про це псевдо в Біблії написано?
    Про це сказав Левко:
    А що, кращого порівняння не знайшлось?
    Можливо й добре кажете. Хто наскільки відчуває суть слова.
    Прозірливість тут ні до чого. Просто не потрібно згадувати про Святого Духа там де не потрібно, незалежно з якої букви.

• Подобається Подобається x 2
  7. Liliyah Romanova

Аргументи скінчилися, почалася остання стадія захисту. :haha:

Будемо на це сподіватися й бажати вам успіху в об'єктивному підході. :)

А чому в Біблії не було з великої? ;)
    Ні, бо цитували мій допис. :wacko:

Тьху... та кинули провокацію сюди і частина наївно "схавала". Поаплодувати за це чи як? о_О
    :wacko::wacko:
    Так бачу, що водоступи з гілки "свідки" пересилися сюди. Спасибі за компанію, іду почитаю якусь цікаву книжку. Нудно з вітряками боротися. :wacko:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

аргументи скінчилися тоді, коли ви вивісили білий прапор і заговорили про скалку, оскільки по суті теми вам не було шо казати.

а кидати провокації без згадування Божого Імені слабО?

Останнє редагування модератором: 10 лют 2009
  9. консультант

Я не бачу тут жодних водоступів, а лише цікавих співрозмовників. Якщо є водоступи, то лише прихильники СЄ і ніхто інший.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

пороблено...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

А, ну ясно. Хто би сумнівався. :wacko:

Най буде. Мені не шкода. :)

12. Liliyah Romanova

Ну що, хлопці. Навмисне спиталася у свого чоловіка та ще одного священика чи є написання святий дух з маленької букви образою проти нього. Подивилися на мене спантеличено, запитали, що за дивне питання я задаю. Про форум вони знають, тому показала допис свій та афтера. Сказали, що ні, написання "святий дух" не кличе про помсту до неба, ані прямою образою Святого Духа не є. І в дописі афтерстепа нічого образливого не побачили. Лиш мене спитали, чи хочеться мені на такі дурниці час тратити. :)))

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

то чому досі гілку не перейменовано в "Нєфіґ робити"?

14. Liliyah Romanova

Гілку, чи весь розділ? ;) :))) :))) :)))

15. консультант

Ну та ще би... Ваш чоловік та той священник - прямо голос Істини. Цим дописом Ви ще більше здивували мене. Навіть кличка тварини пишеться з великої букви не то що назва третьої Божої Особи, але це їх проблеми, мене більше цікавить, чи їм сподобалось псевдо про яке говорив Афтер? І взагалі, дивлячись на деякі дописи та суцільні мінуси в мою сторону, починаю задумуватись, чи комусь дійсно тут не пороблено?

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадаю байку

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліля, у вас немає відчуття, ніби Ви самі себе обманюєте?

Ви запитали те, що хотілось вам запитати, а не те, що тре було. А тре було запитати, чи можна Святого Духа в анекдотах використовувати, отоді їх лиця були б ше більше спантеличині.

18. консультант

Видно така натура, шо зробити...

19. Levko

Levko Well-Known Member

Не можу не втрутитися в розмову на рахунок скандальної фрази Афтерстепа і плюсика під нею Лілі Романової, бо відчуваю і свою замішаність в цьому.
    Справа в тому, що репліка Афтерстепа чітко стосувалася мого допису в котрому я говорив Лілі саме про Духа Святого, а не "духа святого- пухнастого з хвостиком китичкою", або "дідька", як висловилася пізніше Ліля.
    Наводжу допис:

Після того послідував допис Лілі:

"вам так пояснив, а мені овак. І кого слухати?"

А пізніше втрутився Афтерстеп:

"так прямо ж вам сказано - духа святого
    такий, знаєте, симпатичний, хвостик китичкою...."

Як бачите, зневажлива фраза шановного Афтерстепа стосувалася саме Духа Святого, тому що він послався на мій допис - а не чорта, як доводила пізніше Ліля Романова.

Я не осуджую Лілю, тому, що допускаю те що вона могла в поспіху неправильно зрозуміти репліку Афтерстепа. Всі ми люди:)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та звичайно, тут справа не в тому, щоб когось осудити, але мовчати на таке теж не слід. З такими речами просто не жартують.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)