Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ото ви мене розсмішили до краю... :)) :)) :))
    А МАЛО бути?
    Ну, бачте. Тут момент такий, що вам так пояснив, а мені овак. І кого слухати?

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так прямо ж вам сказано - духа святого :)
    такий, знаєте, симпатичний, хвостик китичкою....

• Подобається Подобається x 2
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Ну, звичайно, що мало бути.
    Я думаю, що перед ап.Павлом, котрий написав найбільше послань до церкви, було достатньо мучеників, котрі померли за віру, але навіть натяку в його посланнях ніде нема, щоб молитися, чи просити підтримки в цих померлих людей, вірніше в їхніх духів.
    Ап. Павло завжди звертається до живих людей!

Дорога Ліля, Дух Святий не може пояснити що-небуть не підтвердивши Своє пояснення Святим Письмом.

Найкращий і найнадійніший спосіб перевірити, чи ваші думки, чи висловлювання когось є від Духа Святого- це знайти підтвердження цьому в Біблії.

Адже Його слова не можуть розбігатися зі словами Отця і Його Слова Ісуса Христа.
    1Iван.5:7 Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно.

Дух Святий- з великої літери, тому що це особистість!:)

1Кор.2:14 А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно.

4. Максим

Максим Well-Known Member

о_О Це як Свідки?

5. Levko

Levko Well-Known Member

Це як християни.:)

Може трохи незрозуміло висловився, але я мав на увазі, що найкращий і найнадійніший спосіб перевірити, чи ваші думки, чи висловлювання когось є від Духа Святого- це знайти підтвердження цьому в Біблії.

6. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

За вашою логікою теперішнє людство існує за тваринними інстинктами?

7. Фесько

Фесько Well-Known Member

Враховуючи, що Ви маєте за "тваринними інстинктами". Якщо Ви про вбивства, то яку б людинофільску чи любовофільску протиагрессивну релігію не видумали, людство всеодно переробе її і всеодно буде знищувати один одного.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щось змінилося за тисячі років?
    Щось змінилося?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

безперечно змінилось.

10. Romko

Весь наліт цивилізаціїі і благолєпія вмомент злетить...тільки якийсь катаклізм..біда..війна...
    і все стане на свої місця....будуть прояви благородства...як вогники..в мерзотній жижі натовпу..
    А натовп залишиться натовпом..
    І знов буде...Розіпни...
    Ні...

Останнє редагування: 23 січ 2009
  11. Фесько

Фесько Well-Known Member

Звісно, нічого не змінилося. Ось почитайте:

Православний мир!
    звідси

Давайте, давайте! Зосталось впровадити християнство у школі і можно спокійно готоватись до нових хрестових походів.

Ну ніяк до них не дійде, що злій людині що що ненав'язуй, вона всеодно буде вбивати, тільке вже під християнськими стягами. А потім дивуються, чому стільки крові пролила релігія.

Не тре всіх долучати до християнства, кожен до нього повинен йти своїм свідомим шляхом!

12. Romko

Та нічого там поганого не навчать...просто...цей світ...
    гине..гниє..розкладається...зверху..з середини...
    і випадки благородства лише підкреслюють ницість...
    І християнська мораль...і етика...як рятувальний круг...в холодному океані...

13. франц-йосип

Змінилось а як же.Хоча сама людина з її пристрастями лишилась такою ж.Але суспільні взаємини суттєво змінились.Цінність людського життя змінилась.Не станете ж заперечувати?
    Все так і є і цей рятувальний круг не для натовпу-він індивідуальний засіб.Тому і спасаються далеко не всі...

14. Romko

Змінилась..
    до мінімуму...

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний, людина змінилась. Деградувала страшенно...
    Бо в минулому людина хоч трохи старалась жити згідно моральних правил.
    Тепер же вона отим пристрастям дає повну волю.
    Адже ж мораль західного (і не тільки) сучасного життя:
    You like it? Do it!

16. франц-йосип

QUOTE]

17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Наскільки я знаю, між сатаністами і дияволопоклонниками є певна різниця. Але за детальнішою інформацією - то не до мене.
    Та звичайно були... Так само як і хрестові походи, інквізиція та переслідування протестантів - пізніше.
    Але як писав Ніцше - християнство принесло замість фізичного рабство духовне. Так що не відомо що гірше.

Почитайте пост на який я відповідаю і зрозумієте, чому я наводжу тільки дві. Якби я навела усі заповіді - суть моїх слів б не змінилась.
    Дякую, що ви турбуєтесь за мою освіту, одначе я знаю усі заповіді, читала - не раз і не два - Євангеліє і історію Церкви, так що можете не хвилюватись.

Останнє редагування модератором: 24 січ 2009
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви можете назвати складові частини того рабства, тобто в чому воно заключається? Бо, чесно кажучи, я того рабства не відчуваю.
    Навпаки, відчуваю себе надзвичайно вільним.
    ПС. Не ставте знака рівності між такими поняттями як християнство і релігія.
    Згідний, деякі релігії можуть людину закабалити. Але це не означає що дана релігія має щось спільного з християнством.

19. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

эта пять! Отже християнство немає нічого спільного з христянством ! Браво.
    Основна ідея християнства- людина раб божий. Християнин має весь час каятись в "гріхах",( а гріхом є майже все, крім хібащо походів до церкви) і доказувати собі і оточуючим свою нікчемність.

20. Romko

Угу..для розмаїтих владик,кожний з яких претендує на знання істини в останній інстанції...
    Я вже багато разів повторював Бог - то святе..
    А релігія,церква,отці,проповідники - це ті,хто паразитує на Вірі.
    Отакі собі лямблії.

Останнє редагування: 24 січ 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)