Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марусино

Марусино Well-Known Member

взагалі...помесь мессианских евреев с православием

а ти, Ромо?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо людина є інструментом у Божих руках, то й говорить від Бога, якщо людина не є тим інструментом, тоді вона говорить від себе.

3. Марусино

звідки нам знати, чи є діючий папа тим інструментом?
    як відрізнити? як роспізнати? де гарантії?

• Подобається Подобається x 3
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Марусино, припиняй оффтоп. Про папу є окрема гілка.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коротше,якщо людина говорить,що вона говорить від Бога,то виходить,що вона говорить від Бога,бо на ній ризи,а значить вона говоритьне від себе,а говорить від Бога.
    А та людина,що говорить,що вона говорить від Бога,але не має ризів,то значить,що вона не говорить від Бога,а іно від себе...
    Ясно..пойняв...:scratch_one-s_head:
    Тепер,з Марусино...
    Якщо людина говорить,що вона говорить від Бога,називаючи себе православним,то чи це означає,що вона більше говорить від Бога,ніж людина,котра говорить,що вона говорить від Бога і називає себе католиком?:nea:

Останнє редагування: 16 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не я сказав, а ти.

то знову не я.

ну й думки у тебе.....

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо людина каже, що вона католик/православний, то ше не значить, що воно так є.

8. Romko

навіяло...:cowboy:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

священик є там, де він має бути, а от ЯК він то робить - то вже залежить, є він інструментом у Божих руках, чи ні.
    І то немає значення: православний, чи католицький.....

• Подобається Подобається x 2
  10. Марусино

Liliyah Romanova, ви тільки до мене чіпляєтесь? в мене вся репутація тільки від вас:) кожен пост, кожен пост. Що ж вам так очі муляє, аж не може людина, навіть одне слово напишу, й те оцінить:) ліля, можеш хоч мінус тисячу поставити, якщо тобі легше стане. А офтопа немає, всі говорять, то я з ними.

11. Romko

А ми всі офтопимо...
    пороблено,певно...:sorry:

12. Liliyah Romanova

Подивіться ще раз на попередню сторінку. Ви перші почали про папу. Це ТЕМА гілки? Ні.
    Марусино почала, решта продовжили.

13. Марусино

14. Bogun

Bogun Well-Known Member

Пані Марусино, якщо Ви схиляєтесь до православної віри. Я Вам, як православний християнин скажу. Не по-християнське, Ви пишете. Ніхто тут не написав, що митрополит Володимир (до речі мій земляк) - це туфта.

Я поважаю римо-католиків та греко-католиків, а Вам цього не зрозуміти.

Останнє редагування: 16 січ 2009
  15. Марусино

там было вопросительное предложение блин. Чего перекручивать?
    я теж всіх поважаю, від мусульманів до жреців вуду. А ви все перекручуєте і неправильно мене розумієте. Що поробиш?

16. Liliyah Romanova

Самокритична ж ви... навіть. :))) :tongue:

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Справді, Вам жреців вуду треба поважати, бо Вас перекручуючь... А Ви запитуєте, що Вам поробити (питальне речення :) ).

18. Liliyah Romanova

Ви проповіді своїх духовних провідників не слухаєте? ;)
    Я основую на Божому слові, але й до мудрих та святих теж звертаюся, бо мій розум занадто бідний, аби я отако просто зрозуміла Боже Слово лиш читаючи Біблію.
    Та і свідомо збіднювати себе й обмежувати не люблю. Я вірю, що Бог до мене промовляє не лише через одну Книгу, але й через багатьох інших людей, як живих, так і померлих.
    Забагато ви на себе берете.
    Я більше схильна вірити св. Августинові. Якщо любиш Бога і любов'ю до Нього керуєшся, то дуже боятися невідомо чого не треба. Бог є з тобою і тебе оберігає. :)

Останнє редагування: 20 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  19. Levko

Levko Well-Known Member

В Біблії таких випадків не зафіксовано.

Але є припущення, про те що в ті часи перші християни збиралися на кладовищах для того, щоб уникнути переслідувань зі сторони юдеїв, котрі вважали кладовища нечистими місцями і не ходили туди, щоб не занечиститися. Там християни почували себе в безпеці.

А як, відомо, "...для чистих все чисте" Тит.1:15. , тому християнам було байдуже де молитися до свого Господа Ісуса Христа.:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Levko

Levko Well-Known Member

Ліля, просто розумом неможливо зрозуміти Біблію, для того і дано нам Духа Святого, Котрий вчить нас і все пояснює.

Прочитайте, будь-ласка, уважно цитати з Святого Письма, вони багато прояснюють у цій сфері:

"Через те ж, що світ мудрістю не зрозумів Бога в мудрості Божій, то Богові вгодно було спасти віруючих через дурість проповіді".1Кор.1:21

"А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно".
    1Кор.2:14

"Утішитель же, Дух Святий, що Його Отець пошле в Ім'я Моє, Той навчить вас усього, і пригадає вам усе, що Я вам говорив."Iван.14:26

"Дух бо Святий вас навчить тієї години, що потрібно казати!"Лук.12:12

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)