Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: ПРАВОСЛАВНI Й КАТОЛИКИ: РОЗБIЖНОСТI

До мого брата О. Чернявського

......................
    Православна віра
    Най вернеться в Галичину,
    Най засвітить ясно,
    Щоб римського анцихриста
    Туманища згасли
    І знов правда повернула
    На тамтой бік в гості-
    все по твоїм, пане-брате,
    По тисовім мості.
    Ю. Ф.

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Сповіщено про остаточний вирок з карою великої екскомуніки для свящ. Васил

А я чомусь вважав, що глава Церкви - Ісус Христос. Вибачаюсь, знову був на єресь напросився...[​IMG]

Ні, це виходить так. Люди - це члени Христові, утворюють Тіло Христове - голова цього Ісус Христос. Разом вони утворюють Церкву, а Гузар - глава Церкви. Слава тобі, Гузаре...[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Сповіщено про остаточний вирок з карою великої екскомуніки для свящ. Васил

Ні, не вважаю.
    Хотілось би дізнатися, хто закрив церкву, щоб прийшлося проникати із застосуванням інструменту? Невже будівля церкви стала чиєюсь приватною власністю?

4. консультант

Я знаю одного Поводиря - Ісуса Христа, а не священника. Священник - це слуга Божий і ніякий намісник Ісуса Христа, як казав Тараск. То все одно, що представник президента, чи що...? Для чого займатись богохульством і єриссю, не розумію...? Як можна обмежувати Ісуса Христа в Його Всемогутності, що він аж мусить мати свої намісників. Ще раз повторюю, для мене священник повинен бути високодуховною людиною, яка здатна організовувати і провадити молитву до Бога і т.д...
    Ви, пані Лілю постійно чіпляєтесь за слова, як потопающий за соломинку і я Вам на це уваги ніколи не звертав. Як би то я таке написав, як Ви, може і ніхто би не подивувався, але якщо Ви вважаєте себе настільки високограмотною в релігії, то за свої слова потрібно відповідати і мати мужність признати помилку у висловлюванні, а не виляти, оправдовуючи себе, лиш би не впасти в своїх очах ...[​IMG]

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Повірте, Ковпак від неї теж далекий.

6. консультант

Шановний, Ви що хочете, щоб я геморой заробив, чекаючи на Ваші лінки...?[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliyah Romanova

Добре, що ви нарешті знайшли, про що писати на цій гілці. ;)
    Я з вами цілковито згідна.
    Але якщо я говорю, що належу до якоїсь Церкви, то я визнаю тих, хто її провадить. І визнаю закони та традиції цієї церкви. А не ЛИШЕ ТЕ, ЩО МЕНІ ВИГІДНО!
    Ну, бачите, то лиш показує, що і ви так само недосконалі, як я. Про мене казали, що я вивищуюся над іншими. Не уподібнюйтеся до мене.
    Слово "глава" вживається у багатьох різних значеннях.
    Моє знання - заслуга лише моя, моєї цікавості та відчуття обов"язку як члена християнської спільноти. Вам НІЩО не заважає знати стільки ж чи більше.
    Це все виключно ваші висновки зі сказаного.
    Нонсенс, але най вам буде.
    Я точно знаю, де стою. Я ж прекрасно бачу, як дискусія іде, чому моя присутність тут немила. Я думала піти геть, а потім вирішила не робити нікому такої милості. Скажіть, ЩО вам у мені ріже очі? Дайте відповідь на це питання собі і ви отримаєте зразу відповідь ЧОМУ.

8. консультант

Це все виключно ваші висновки зі сказаного.

9. Forpost

Forpost Стоїк

та нема тих лінків у Біблії,то він згоряча таку дурницю споров

10. Galunka

Galunka New Member

Думаю ,що жовчі та заземлення більше у ваших дописах,бо їх набагато більше.Невже Ви так досконало знаєте історію церкви і маєте право судити?Не судіть і судимі не будете.

11. Liliyah Romanova

100%.
    І якби ви не зійшли на персоналії, то я би могла їх і далі вважати безпідставними, як досі.
    Коли ж я вам сказала про ваші висновки, то тому, що просто не хотіла казати прямо, що ви не маєте рації.

Додано через 49 секунд
    Я не суджу. Я вам факт констатую.
    Суд уже відбувся.
    Без покаяння отця та вірних ніхто до КЦ належати не може.

12. консультант

Відповідь: Оффтопи з релігійних гілок

Я вражений вашим поступком...[​IMG]

13. Liliyah Romanova

Я вашим також.
    Будемо далі продовжувати?

Ви ще почніть мені в очі тикати, що я християнка. :)

14. консультант

От чудять люди, хоч би слово мовив, а то я впулив очі в монітор і чекаю, а він каву п"є... Хоч би вибачився, чи як. Дякую, Шреку, шо вчасно підказали, від геморою врятували і зір збережу ![​IMG]

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гов,люди,та дайте ся на стримання!
    Згадалося,як чоловік з жінкою посварились, волосся брите чи стрижене.досварились до того,що він поніс її топити,а вона й з води пальцями доказувала...
    Соррі,якщо когось образив...

16. Liliyah Romanova

Ой, яка гарна спілка вималювалася - зі Свідками Єгови. Тільки невідомо чи погодяться Свідки Єгови прийняти лефевристів та іже з ними у свої 144 тисячі лише за мучеництво в лоні Католицької Церкви. :D:D:D

Додано через 1 хвилину
    Якраз ви, Ромку, нікого не образили і поводитеся дуже достойно. За що ще більше вас почала поважати. Дуже вам дякую за ваш приклад.
    Треба і мені з високих тонів зіскакувати. :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А до чого тут свідки?

18. консультант

Деяких Свідків Єгови я більше поважаю ніж деяких греко та римо-католиків разом з деякими православними. Свідки Єгови мають свою Віру свої принципи і не нам судити їх. Записано в Біблії, що суперечка за імена, родоводи- це марна справа. Я не чув, щоб у Свідків Єгови хтось називав своїх одновірців темною масою і щоб хтось з них прирівнювався до Ісуса Христа. Краще бути щирим Свідком Єгови, ніж фальшивим православним, чи католиком...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, а Ви навіть не зрозуміли.....

Додано через 1 хвилину
    І не визнавати Ісуса Богом, нє?

20. Liliyah Romanova

Консультанте, привселюдно прошу у вас пробачення за свої слова, якими вас образила.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)