Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Оффтопи з релігійних гілок

Миху, чому "чудо", то щось містичне, чому чудо мало би бути чи здаватися казкою? Бог не Коперфільд, у нього немає потреби дивувати людину неможливими речами. Є прості речі, якими теж можна дивувати. Хіба не чудо, коли дивитеся на захід сонця на лісом, морем, озером, просторами Його творіння і дух захоплює від того дива, яке бачиш перед собою. І ніякої в тому казки, лише реальність. ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я розумію що то таке неможливі речі, але для Бога... Він робить звичайні речі, які ми не розуміємо - всього навсього. Ми живемо, народжуємося, хоча не розуміємо того механізму. Ми бачимо, як ростуть рослини, але не знаємо як це відбувається. Тоді що є чудо? Чудо є то, що ми не звикли бачити, тобто те, що є незвичне.

дивитись на захід сонця - це красА, а не чудо.

Додано через 42 секунди
    Є різні немовлята.....

3. Liliyah Romanova

Здорові і хворі.

Додано через 1 хвилину
    Миху, я про те, що БОГ створив природу і її закони, то нащо Йому їх перекреслювати, перечити Собі Самому, якщо він може використати їх у спосіб, якого люди ще не відкрили. Для мене - логічне пояснення чуда, з фізичної, наприклад, точки зору, і є підтвердженням чуда. :)

Додано через 5 хвилин
    А якщо на небі утворився червоний хрест?

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Звичайно що так. Моя манюня також могла їсти дуже рідко, ну не один раз на день але зовсім не так часто як її сестричка. А просто спала...

Тоді це вже не чудо. Чудо власне і відрізнається тим що його не можна пояснити ні фізично ні фізіологічно.

А що до святих людей, то ми всі покликані стати святими і такими можемо бути в нашому повсякденному житті. Я вірю що розповіді про Святих людей правдиві, хоча нам вони можуть видаватись на грані фантастики.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ви не припускаєте, що виявляючи чудо людині, Бог нічого не перекреслює, нічого Собі не перечить? Просто є видимі і невидимі речі. Інколи людині дається побачити те, чого вона не бачить, як правило...
    Ну а в глобальному значенні і по красоті захід сонця - це чудо, що до краси і неповторності. Інакше, що тоді не чудо?

Додано через 2 хвилини
    покажіть як.

6. Liliyah Romanova

Наприклад?
    Для мене чудесне оздоровлення людини від хвороби є чудесним, але нічому не перечить. Якщо Бог створив тіло, то Він краще за будь-кого знає, як його вилікувати.

Ми вже є святими одні для одних. ;)
    А щодо описів життя святих, то сучасні і справді правдиві, а старі - лише частково. Якщо їх дослідити, то всі мають одну й ту саму структуру. Виходить, що у всіх святих такий самий шлях. Важко віриться. Ну, але зрештою, воно логічно, що надуманого багато, бо треба було надлюдей створити. А чого? Бо зосередилися на тому, що Ісус - Бог і забули, що він ще й уповні людина. На всі 100%.

Додано через 14 секунд
    Не можу. Знимка не вдалася. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я бачив справжнє чудо.

Додано через 3 хвилини
    тобто можна не старатися....
    для чого? будь-який святий розумів, що те, що він робить, то не він робить. Більшість святих плакали над собою, вважаючи себе грішними...

8. Liliyah Romanova

Одні для одних - ні, а для Бога - особиста справа кожного. :p

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

добре, проїхали.

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Все давно вирішено. Хто з ким має бути. Хто куди поїде, піде, з ким зустрінеться, на що захворіє і навіть від чого помре. Більш ніж впевнений, основне значення має наше реагування і поведінка відповідно до ситуації, що склалась. Кожного ранку наш маршрут вже відомий. Нам дається лише право вибору власної поведінки на даному муршруті. Тільки завершивши його, можна зробити висновок - хто був подорожуючий, грішник, чи святий. Кожен Божий день з ранку до вечора потрібно проводити згідно власного сумління, пам"ятаючи, що будь-яка непередбачена ситуація - це наше випробування, і кожне позитивне вирішення її очищає нашу карму на Шляху до Вічності, яка є неминучою...!

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

+10[​IMG]
    "Єдине,що від нас іще залежить -
    принаймі вік прожити,як належить..."

12. Liliyah Romanova

А де ж у цьому всьому вільна воля? Я впевнена, що і маршрутів багато, а не лише різниться наша поведінка на одному й тому ж маршруті.

13. Romko

Я теж вважаю,що все вже вирішено.Недаремно ми молимся:"Хай буде Воля Твоя"...

14. Liliyah Romanova

То нащо жити? Нащо нам дана вільна воля? Невже ми просто маріонетки на ниточках? За нас уже все пережовано, проковтнуто і перетравлено...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що для нас наші шляхи в майбутньому невідомі.

16. Romko

Тому що кожен з нас повинен виконати в житті якусь місію.І, єдине в чому свобода вибору - виконаєм ми ту місію,чи ні...

• Подобається Подобається x 3
  17. Liliyah Romanova

Спрощено якось.

18. Romko

А що ми можем знати про Його замисли?
    Священники можуть трактувати те по різному,але,суть від того не міняється:"Ми знаєм,що ми нічого не знаєм"...
    Я завжди пам’ятаю - що б не робив,який би не був успішний,настане день,і Бог покаже свій палець.І все...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

еге ж, житіє - взагалі проста річ.

20. Liliyah Romanova

Проста, але не банальна.

Додано через 19 секунд
    А далі? Яке продовження цитати???