Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: мормони

то ви відступники...

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні я, ні мої батьки ні від чого не відступалися. Ми були народженні і виховані в цій вірі. А Ви, здається, Свідком раніше не були...:rolleyes:

А це Вам для роздумів. Знайшла на російській тільки: "Ибо три свидетельствуют на небе: Отец, Слово и Святый Дух; и Сии три суть едино" ( 1Ин 5:7).

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Християнські течії

Маю.

4. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Олю, ці слова свідки вважають апокрифом, пізнішою вставкою, для них це не аргумент

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та при чому тут Оля і пятидесятники? Вона про мормонів пише.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто, якщо щось не клеїться - викидають з Святого Письма?

7. Forpost

Forpost Стоїк

Оте вже я передумав в дорослому віці, а не то шо Вам Ваші батьки навязали
    я не народжений поклонником Єгови ,але нема Бога окрім Єгови

8. Forpost

Forpost Стоїк

1-е Иоанна 5 1 Всякий верующий, что Иисус есть Христос, от Бога рожден, и всякий, любящий Родившего, любит и Рожденного от Него. 2 Что мы любим детей Божиих, узнаём из того, когда любим Бога и соблюдаем заповеди Его. 3 Ибо это есть любовь к Богу, чтобы мы соблюдали заповеди Его; и заповеди Его не тяжки. 4 Ибо всякий, рожденный от Бога, побеждает мир; и сия есть победа, победившая мир, вера наша. 5 Кто побеждает мир, как не тот, кто верует, что Иисус есть Сын Божий? 6 Сей есть Иисус Христос, пришедший водою и кровию и Духом, не водою только, но водою и кровию, и Дух свидетельствует о Нем, потому что Дух есть истина. 7 Ибо три свидетельствуют на небе: Отец, Слово и Святый Дух; и Сии три суть едино. 8 И три свидетельствуют на земле: дух, вода и кровь; и сии три об одном. 9 Если мы принимаем свидетельство человеческое, свидетельство Божие — больше, ибо это есть свидетельство Божие, которым Бог свидетельствовал о Сыне Своем. 10 Верующий в Сына Божия имеет свидетельство в себе самом; не верующий Богу представляет Его лживым, потому что не верует в свидетельство, которым Бог свидетельствовал о Сыне Своем. 11 Свидетельство сие состоит в том, что Бог даровал нам жизнь вечную, и сия жизнь в Сыне Его. 12 Имеющий Сына (Божия) имеет жизнь; не имеющий Сына Божия не имеет жизни. 13 Сие написал я вам, верующим во имя Сына Божия, дабы вы знали, что вы, веруя в Сына Божия, имеете жизнь вечную

9. Forpost

Forpost Стоїк

я туть

10. Forpost

Forpost Стоїк

11. Forpost

Forpost Стоїк

я туть

12. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Cаме тому їм важко щось довести на основі Біблії, в них є переклад нового світу, тобто їхня біблія, де викинуто багато незручних для їхнього вчення уривків.

• Подобається Подобається x 1
  13. Forpost

Forpost Стоїк

я туть

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а що таке 1ин5:7?..
    це яке Євангеліє?

15. Forpost

Forpost Стоїк

нашо вам зеніт ....я туть

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а ви цю Біблію читали, що заперечуєте її тотожність оригіналу?.. ;)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

1 Кожен, хто вірує, що Ісус то Христос, той родився від Бога. І кожен, хто любить Того, Хто породив, любить і Того, Хто народився від Нього.
    2 Що ми любимо Божих дітей, дізнаємося з того, коли любимо Бога і Його заповіді додержуємо.
    3 Бо то любов Божа, щоб ми додержували Його заповіді, Його ж заповіді не тяжкі.
    4 Бо кожен, хто родився від Бога, перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла, віра наша.
    5 А хто світ перемагає, як не той, хто вірує, що Ісус то Син Божий?
    6 То Той, що прийшов був водою та кров'ю, Ісус Христос. І не тільки водою, а водою та кров'ю. І Дух свідчить, бо Дух то правда.
    7 Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно.
    8 І троє свідкують на землі: дух, і вода, і кров, і троє в одно.
    9 Коли ми приймаємо свідчення людське, то свідчення Боже вартніше, бо це свідчення Бога, яким свідчив про Сина Свого.
    10 Хто вірує в Божого Сина, той свідчення має в собі. Хто не вірує Богові, той учинив Його неправдомовцем, бо не вірив у свідчення, яким Бог свідчив про Сина Свого.
    11 А це свідчення, що Бог життя вічне нам дав, а життя це у Сині Його.
    12 Хто має Сина, той має життя; хто не має Сина Божого, той не має життя.
    13 Оце написав я до вас, що віруєте в Ім'я Божого Сина, щоб ви знали, що ви віруючи в Ім'я Божого Сина, маєте вічне життя.
    14 І оце та відвага, що ми маємо до Нього, що коли чого просимо згідно волі Його, то Він слухає нас.
    15 А як знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, то знаємо, що одержуємо те, чого просимо від Нього.
    (1Iван.5:1-15)

--------------
    Цитата для пупера.
    Шреку, у вас немає biblequot українською?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не читав, але цей Зеніт на якійсь цитаті з Біблії доводив мені, що в Огієка неправильно. От не памятаю де саме..

19. Forpost

Forpost Стоїк

Я туть

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так, хлопці*, ви ще довго оффтопити будете? ;) У свідки і в мусульманстві і на мормонах... Де тільки не було? Може, й на політиці, але я там не ходжу. :D:D:D

-----------
    *хлопці - мих і пупер.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)