Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де Ісус сказав, що Тайна Вечеря є свято?

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Олено, чхати хотіли свідки на ваші докази, іншими словами кажучи.

2. sitech

sitech Well-Known Member

Питання про Пасху.

Питання всім, хто бажає називатися християнином. Зараз приходить пора для християнського світу відмічати Пасху. Її відмічав Ісус за єврейським звичаєм разом зі своїми учнями. Але вони відмітили це свято таким чином як цього тоді вимагав Бог. А зараз, що означає це свято для вас і що ви відмічаєте? Як ви вважаєте, те що ви відмічаєте, про це говориться в Біблії, або це пов'язано з людськими вигадками та бабусиними байками?

Хто поважає Біблію, дайте відповідь.

3. sitech

sitech Well-Known Member

Заспокойтеся, Мих, я прошу дати відповідь тільки тих людей, які з повагою відносяться до Біблії, якщо вони будуть мати час і бажання, звичайно. Іншим дозволяється не турбуватися.
    Це питання я повторю ще раз:
    Зараз приходить пора для християнського світу відмічати Пасху. Її відмічав Ісус за єврейським звичаєм разом зі своїми учнями. Але вони відмітили це свято таким чином як цього тоді вимагав Бог (як відмічати це свято, яким чином та з ким чітко записані в Святому Письмі). А зараз, що означає це свято для вас і що ви відмічаєте? Як ви вважаєте, те що ви відмічаєте і в який спосіб, про це говориться в Біблії, або це пов'язано з людськими вигадками та бабусиними байками?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви, згідно Біблії, врешті покажете, де сказано в даному контесті слово "єдине свято"? Чи то придумали ваші дідусі і бабусі з Брукліна?

5. sitech

sitech Well-Known Member

Мих, навіщо вам це? Ви так дивно жартуєте, в мене немає в Брукліні нікого з родичів. А в вас?
    Мих, ставайте дорослішим.

6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Лк.4:1-13, Мт.4:1-11 і зокрема Лк.4:12 або Мт.4:7

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не видалила 74 дописи оффтопу тільки тому, що шкода в окремих випадках цікавих дописів.

Пане сітеч, на майбутнє - слідкуйте за назвою теми. Я більше попереджати не буду.

8. sitech

sitech Well-Known Member

Ви мене здивували тим, що висловили своє зацікавлення деякими дописами. Хм, мене ви дуже заінтригували цим. А саме які це дописи, що вам сподобалися?

9. Un.Known

А мені дивно, що Ви дивуєтесь.
    Не Ваші, на жаль.

10. sitech

sitech Well-Known Member

Ну, не мої, так не мої, так все ж, що це за дописи?

11. Un.Known

Я таким карму плюсую.

12. sitech

sitech Well-Known Member

Ви плюсуєте таким, вірогідно, за те, що вам сподобалася їхнє судження. Поділіться, будь-ласка, з тими, думками, що вам найбільше сподобалися. Повірте, я вам ставлю таке питання тому, що для мене це є дуже важливо.

13. Un.Known

Ще раз - під тими думками стоять мої плюси в кармі.

14. sitech

sitech Well-Known Member

Якщо вам так тяжко дати відповідь, можна зробити декілька варіантів відповіді:

1. Мені сподобалось все підряд. Тому я, не дуже запам'ятовуючи за що, просто ставлю плюсики.
    2. Мені, як правило, якщо подобається перше речення, я ставлю плюсик, а далі я не читаю. На форумі стільки всього, якщо все читати, часу не вистачить.
    3. Де ставити плюсик мені говорять, тому я не можу сказати за що саме
    Я думаю, що тепер вам буде легше дати відповідь, просто поставивши варіант відповіді.
    Зробіть хоча б це

15. Un.Known

1. Мені не сподобалось все підряд. Я ставлю плюс, коли погоджуюсь, і навіть коли не погоджуюсь, але бачу бажання порозумітись.
    2. На форумі справді стільки багато всього, що можна тут життя провести. Тому я не читаю все, але тільки те, що мені цікаво, особливо у вибраних авторів. А коли подобається - плюсую.
    3. Покажіть мені людину, котра б мене примусила. )

Тобто нічого з вище написаного Вами. Я сподіваюсь, сітеч, Вам тепер зрозумілі мої засади оцінювання. А відповідь мені дати не важко - я Вам її дала два рази. Просто Вам, як свідку, не дала можливості вхопитись нічого конкретного. Я буду говорити про віру з православним, греко-католиком чи протестантом - з брехунами з ваших лав мені говорити нецікаво.

16. sitech

sitech Well-Known Member

А бажання порозумітися видно тільки у тому випадку, коли думка опонента не розходиться з вашою, чи є ще варіанти?

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Цікаво! Я також хотів би прочитати те, що ви вважаєте за корисне. Порадьте, на що мені було б особливо звернути свою увагу.

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Вибачте, я вас зовсім не знаю та не знаю ваше оточення.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Ви вважаєте це за самоціль? ;-))

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Ось бачите, ви назвали мене брехуном, спробували мене образити, не маючи на це жодних підстав. Але мене це особисто не зворушує ніяк, тому що я знаю слова Ісуса: "Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене." (Від Матвія 5:11). Цю думку Ісуса підтвердив також апостол Павло, коли він написав, що "...усі, хто хоче жити побожно у Христі Ісусі, будуть переслідувані." (2 Тимофію 3:12)
    Те, що це пророцтво сповнюється ви на цьому форумі як раз і довели.

Останнє редагування: 15 кві 2012
  17. Un.Known

Перестаньте слухати своїх лжепророків - цього вистачить.
    Сітеч, я нічого не пробувала, і це Ваша справа - ображатись, чи ні. Нічого особистого у тій цитаті не було.

А підстав я маю досить, якщо Ви збираєтесь розпинатись за свідків.

18. sitech

sitech Well-Known Member

Ось бачите, ви знову і знову допускаєте серйозну помилку, звинувачуючи людей у брехні, не приводячи жодних доводів. Вас пан Мих вже би як юрист привів до кримінальної відповідальності ;-))
    Не треба грати на публіку, якщо ви маєте щось сказати правдиве по справі, кажіть. Хм, як правило, людина, яка більше всього кричить: "Злодій, злодій..." як раз може такою й виявитись.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Це може означати, що ви не боретесь за правду, а лише маєте банальне упередження?

19. Un.Known

Давайте про правду.

У 1914 році ваш поводир Рассел пообіцяв перший кінець світу. Його послідовники після того обіцяли (брехали) ще шість раз. Не дивлячись на те, що ви і ваші прибічники називаєте себе дослідниками Біблії, якось ви усі забули про те, що "про день той й годину не знає ніхто: ані Анголи небесні, ані Син, лише Сам Отець" (Mатвія 24:36)

Я цим нічого нового не сказала - на цьому форумі про це вже говорили, як і Біблія про те, що нездійснене пророцтво - ознака лжепророка.

То ж я не звинувачую нікого, я тільки факт констатую.

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На заголовки! Нема там ніц про СЄ - проходьте далі...

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

От і інша модератор Вам каже.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)