Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот тема подходящая ... господа, как вам такая мысль что христианство как таковое придумано некой группой иудейских единомышленников исключительно для управления широкими массами и експансии на весь мир определенной группы лиц? так уж догматична библия? чего делать с откровенными нестыковками в ветхом завете и почему русичи отреклись от своих богов ?

• Подобається Подобається x 1
  2. nixto

nixto Well-Known Member

Прідумалі і сразу возненавідєли? Да і кто Вам мешаєт взять столба і витесать себе перуна, а потом бейтє себе поклони сколько влєзет. Не знаю как с религиєй, но фізіческая форма будєт отменной. (єдинственний плюс)

3. artobstrel

сегодня уже никто, так как религия как форма управления уже не нужна, сегодня мировая религия - деньги, а вот лет энсто как крестили Русь за Перуна могли и на костерке пожарить ... вы неверно поняли суть месаджа, я не говорил что мне кто-то что-то мешает ...

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Отреклись тому что не помогало, перестало к 10 веку помогать .
    Волхвы выродились от старого колдовства осталась шпектакля (да и та форма без содержания)

То что сегодня есть ( катол.) синтез язычества и христианства.
    (Оценок не даю ,плохо это или хорошо.)
    От протестантов люди уходят им красоты, магии не хватает одной правильной Книги людям мало :mocking:

5. artobstrel

да и эти не помогают, и люди ли отрекались? какой правителю удобнее когда народ - рабы божия, подставь щеку, терпи власть ибо она от бога, и тут терпи - там хорошо будет ....

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ещё на небе Один( единственный) на земле йовойный зам ,он за вас- дурней перед шефом в ответе .
    Не беспокойтесь, валите всех подряд, праведные прямо в Рай попадут.
    Пока многим помогает ,как перестанет многим помогать то и вера кончится .Вера в Золотого Тельца когда -$ перестанут помогать тоже кончится.
    Когда нибудь ,ни что материальное не вечно.

7. ovod

ovod Well-Known Member

вже Богів ділите?

8. nixto

nixto Well-Known Member

Ааа... , ну тогда вельма понежи извеняюсь:) . Та все-єдно релігія не є формою управління, а виховання та розвитку особистості. "Релігія дєнєг" у більшості, несе в собі руйнівний потенціал. Чого вартий розвиток "релігії дєнєг" після розпаду СССР на наших теренах. Та і європейська, і американьська модель тої "релігії" тільки зверху "причесана", короче, не маєш бабла (медичної страховки) вмирай під плотом! Доречі , це могла б бути непогана тєма.

9. ovod

ovod Well-Known Member

подарок був те що треба...правда оцінити то я тоді не міг....

10. vov66

vov66 Well-Known Member

Життя на Землі (як дзеркало) - це в першу чергу досвід для душі.
    Прикольно дивитися на "людей мистецтва", які розглядаючи картину (типу модерну - я не "знавець") - починають фантазувати "мудрими" фразами про те, що хотів передати художник.

Так, саме і життя на сьогодні. Дзеркало в "тумані", а люди не бачачи відображення в дзеркалі, починають вигадувати (фантазувати). Чи не простіше "очистити" дзеркало?

Латинь (вийшла з романської) - це "мертва" мова, на сьогодні нею користується медицина і релігія.

Останнє редагування: 18 січ 2012
  11. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Нічого не зрозумів. Ви можете писати простіше?

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

vov66, це якесь піфагорейство чи неокабалізм, чи що це таке?
    Як на мене, це підтасовка. Pi(o)d - TASOV - KA 111

• Подобається Подобається x 3
  13. vov66

vov66 Well-Known Member

Можу і розжувати...
    Але саме слов'яни володіли словом:

"...Я пишу не «слАвяне», а «слОв'Яне», ибо так «слов'яни» или «словене» прозывались мы издревле, что значило «люди, владеющие словом». Наши предки похвальбой не отличались, не называли себя славными. Это Иоанн Грозный впервые приказал первопечатнику Ивану Фёдорову вместо «слов'яни» или «словены» печатать «славяне», за что беглый князь Андрей Курбский потом и корил грозного царя из своего убежища в Остроге: «Прельстить колена грядящие возжаждал ты, Иоане, мня, простют тобе по слове сем грехи твоя окаянные и понесут слово сие преко собе, яко стяг».
    Это, так сказать, для справки, чтобы у читателя не возникало недоумения, почему я, рассказывая о давних временах, называю народ наш «слов’Янами»..."
    Александр Иванченко «Путями великого россиянина», стор. 33

Не юдеї, які створили релігії юдаїзм, християнство та іслам, а слов'яни!!! володіли словом.

Вище я показав маніпуляцію (дзеркало) із словом бог. І це пішло з каббали!

Що таке каббала?

14. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Тобто слов'яни володіли істиною, я правильно зрозумів? І в чому ж полягала їхня істина?

15. sitech

sitech Well-Known Member

Вряд чи люди змогли створити релігію, яка вгодна Богу та відзеркалювала його волю. Історія поклоніння, яка написана в Біблії, показує, що час від часу люди відходили від правдивого поклоніння, якого бажав Бог та створювали собі інші релігії(2 Царів 10:28,29. Але чи Бог схвалював тих людей? (Галатам 6:7)

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Зацікавив автор Александр Иванченко, що написав «Путями великого россиянина»
    http://www.ex.ua/view/9480846
    Без коментарів...о_О

17. vov66

vov66 Well-Known Member

А прочитати книгу самому? Важко... дуже багато "букоф"

"Роман-исследование о подлинной истории Руси-России
    Эта книга - явление русской культуры общемировой значимости и энциклопедической глубины. В ней впервые воспроизводится и комментируется русская дохристианская фонетическая азбука, которая идентична фонетической азбуке этрусков, обнаруженной польским учёным-славянистом XIX века Фаддеем Воланским. Позднее именно её скомпилировали “древние греки”, несколько видоизменив и выдав за свою."

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце прада, але ж створив Рассел і процвітає.:)

19. sitech

sitech Well-Known Member

Нічого Рассел на зробив сам від себе. Він один з тих, хто побачив, що поклоніння більшості далеке від того, чого насправді вчить Біблія. Така ж ситуація відбулася в давнину, коли писар Шафан царю Йосії приніс забуту не декілька століть Біблію і не стали її читати. Тоді Йосія "то роздер свої шати…
    20. І наказав цар Хілкійї, і Ахікамові, Шафановому синові, і Авдонові, Міхиному синові, і писареві Шафанові, і Асаї, царевому рабові, говорячи:
    21. Ідіть, зверніться до Господа про мене та про позосталих в Ізраїлі та в Юдеї, про слова цієї книги, що знайдена. Великий бо гнів Господній, що вилився на нас за те, що батьки наші це дотримували Господнього слова, щоб робити все, як написано в цій книзі." (2 Хроніки 34:19-21)

Цар Йосія відновив правдиве поклоніння на землі.
    В наші часи багато людей теж мають можливість "в дусі та в правді вклонятись." (Від Івана 4:24) Тобто ґрунтувати своє поклоннія на тому, чого навчає Бог, на Біблії

Останнє редагування: 31 січ 2012
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)