Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

киньте як є на webfile.ru
    а тут посилання зробіть...

• Подобається Подобається x 1
  2. dorino

dorino Well-Known Member

[/COLOR]

Ось http://webfile.ru/5128260#
    Це працює

• Подобається Подобається x 2
  3. ovod

ovod Well-Known Member

не зміг читати в pm
    кинув у ворд
    http://webfile.ru/5133376
    але поки що тільки почав читати...

• Подобається Подобається x 3
  4. dorino

dorino Well-Known Member

Кого зацікавить! Тут я трошки причесав макет зроблений ovod з Page Maker в Word.
    http://webfile.ru/5137732

Також володію макетом сторінкованої брошури з якого легко видрукувати правдиву кинижечку А5 на 36стор.

5. ovod

ovod Well-Known Member

тепер я зрозумів якою повинна бути молитва, те як я колись молився - це було просто для галочки,
    цікава практика...
    зупинка внутрішнього діалогу і переживання плюс відчуття чогось нового....
    спосіб зупинки вд за допомогою дихання використовував і до цього...
    dorino, ви помітили що тут дуже багато подібного до східних практик?
    для прикладу перше попавше посилання по пратьяхарі..
    http://www.all-yoga.ru/page/115
    в чому різниця, як думаєте?
    розум( при відчутті і переживанні любові) для порівняння, обдумування у вас присутній?
    багато цікавих моментів, які хотілось б обговорити...
    цікавий підхід, який безумовно дає вирішення багатьох проблем для тих хто пробує...
    повністю згідний, хоча і користувався іншим підходом, але результат получається той самий...

6. dorino

dorino Well-Known Member

Хоча я з дуже стабільного Католицького дому, і в попередніх наших поколіннях було багато духовних осіб, я в часи студентства і ранньої молодості досить натовкся через багато духовних практик/Релігій і Церков/. Східні – мене зачаровували практиками медитації, протестанти пропонували до кожного з них, багато було «вчителів», це що ви пишите я давно пройшов і залишив з посмішкою.
    Ісус– посміхався на мої дурощі і якогось дня, просто прислав Наставника.
    Без наставника – дуже важко, форум не замінить.
    З Ісусом же – просто, вчитися від Нього і Довірятися /не просто вірити/ і спілкуватися /ну і – виконувтати!/

• Подобається Подобається x 4
  7. Василь

Василь Well-Known Member

Те ж саме можна успішно робити й з якоюсь живою людиною - вчитися від неї, довірятися й спілкуватися...

8. ovod

ovod Well-Known Member

згідний, важко...

9. dorino

dorino Well-Known Member

Василю! Ви страшенно приємна мені людина своєю мудрістю і неспокоєм пенетрації простору, власне Пенетрації, не пізнання Простору, бо маєте настирливим своє самобутнє Кредо!

Це нікого ніде зараз не бавить і не цікавить в колах нормального спілкування!– аж Навпаки!
    Це, не є Пізнання досконалого, бо не маєте ще цього /не відчув точніше/ – в Конформності і асертивності –...до світу і співбесідника, хоча декларуєте Кредо Єдності?

Ви зачудовані Матеріалізмом Фізичності, в чому велика Правда, але не Преференція вузького бачення у Вашій декларації Єдності.
    Не буду тут вичисляти, бо Ви моцніший в переліку дуже славних Фізиків, які цілком не зійшли до Вашого Вальгарного Матеріалізму, /діалектика, це славна річ, яка просто служить методом, не самоціллю/.

Ви навіть не можете зійти до простого людського – «вхід в краватках», десь би Ви потрапили в шанованих товариствах, групах /не віртуальних/, Ви би осмішилися своїм завзятим напором Воюючого Атеїста.

Це вже навіть в Совєтів не модно і не проходить...

Повірте, я бачив Світа більше як Ви, нормально входив з друзями в Пентагон, до Сенаторів, Конгресменів, Кардиналів, ба – Папи Римського...
    Ніде там, якщо би Ви увійшли, то другий раз не увійдете, коли так не асертивно виявляєтеся у спілкуванні...

Вже відчуваю наперед Ваш спротив /бо це по Амбіції болюче вдарить/, вже міг би вирахувати Ваші КотрАргументи...

Я пишу Вам не для своєї амбіції, а просто тому, що Ви однак досить мені Симпатичний – і я з Вами приємно би ... ну хоча випив би...пива, посміявся...е..., як багато може бути нормального між двома Хлопами!

НЕ поспішайте відповісти....

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не та мудрість, духовність та інтелект, що в Ісуса Христа.:)

11. ovod

ovod Well-Known Member

Боже дай мені розум і душевний спокій,
    Прийняти те,що я не в силі змінити.
    Мужність - змінити те, що я можу.
    Мудрість - відрізнити одне від другого.

п.с. колись подобались ці слова... зараз більше таке: "змінити можна все, тільки знайди для цього бажання і сили, тобто повір в це..."

не зрозумів, що тут означає "Божа воля" - це те що справді станеться чи це просто побажання Бога, але ми можемо його як виконати так і не виконати?
    звідси я зрозумів, що всі отримають життя вічне...
    хоча в принципі все вірно, тільки одні вічно в раю, а інші вічно в пеклі...

12. ovod

ovod Well-Known Member

базар тоді і "базар" тепер в церквах по суті один і той самий(тільки форма інакша)...
    і тоді і зараз знаходиться виправдання...

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я коли писала, то так і подумала що хтось мої слова направить власне в те русло - що базар і сьогодні присутній в багатьох церквах.

14. ovod

ovod Well-Known Member

то нашо писали?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

пригадалось, як приклад того як в той час ті хто вірив що вони «правовірні» відійшли від основ.
    Але я не заперечую що і тепер є дуже багато таких які називають себе християнами а своєю поведінкою показують щось зовсім протилежне.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Базари в самих храмах є мало-де. Навіть у православних є окремі магазинчики, а церква служить виключно для молитви.
    Якщо магазин є в самому храмі, це свідчить про пароха тієї церкви, а не про всіх віруючих та християн.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Папу Івана Павла ІІ беатифікують 1 травня, - УГКЦ http://daily.lviv.ua/news/31758

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://zik.com.ua/ua/news/2011/03/18/277731

20. ovod

ovod Well-Known Member

:good:............

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)