Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jonik

Jonik Well-Known Member

Чесно кажучи мені від того не холодно, не жарко, будете Ви мене вважати вихованим чи ні. Вважайте, якщо Вам від того буде краще. Перечитавши пости, зробив висновки, що більшість не бажає писати по темі, яку я запропонував. Суцільний оффтоп. А тема була, нагадаю про святкування УПА. Пан москаль перевів все на особисте і ти диви, в нього вийшло відхилити гілку, а ВИ повелися. Полковнику, ще трохи і я почну тебе поважати! :haha:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навчіться з повагою ставитись до себе самого,а тоді починайте дискусіі про національну гідність. В ХАМА національності нема. А,якщо брак елементарної культури,то хоча б почитайте правила форуму і трохи сам форум. І буде вам щастя.

3. - ну и пейте ради Бога! Вас Россия что, под руку толкает, никак до рта не донесёте? :haha: Или пока Россия сильна, европейцы с вами каву пить не хочут? :)

4. Gron

Gron тафгай

Не тільки під руку штовхає, а ще й норовить ту каву, квасом, чи воткой замінити, та за столом одна опинитися, щоб ми, та інші їй прислуговували, поки вона насолоджуватимеся, зругуючі од задоволення.

• Подобається Подобається x 3
  5. - с фантазией у вас хорошо, с привязкой этой фантазии к реалиям - не очень.

Польше (современной, мы ведь и об Украине говорим современной) - не помешала, не подменила, за столом что польско-американским, что польско-европейским "одна не оказалась", соответственно за этими столами никто и не прислуживает России (не про ПРО будь сказано ;) ), а смотреть - смотрим, наслаждаемся, иногда бывает и... как Вы это сказали... - бескультурье, азиатчина-с... паны они за столом другие пути ищут...
    ;)

В общем, ерунда это, про толкания и замены. Не хотят европейцы с вами свой кофе пить, а вашенского вам видно жалко, вот и оборачиваетесь по привычке на восток... ;)

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Да европейцы нам и в подметки негодятся. Это просто роботы какие-то, у них всё сладкая и не очень, ложь; европейская модель общества полностью механистична и не имеет перспективы в будущем. По настоящему - его только поддень изнутри и оно бессильно как ребенок.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что не мешает ему жить и процветать уже несколько столетий.
    На чем основаны такие ваши утверждения?

8. Вы, господа, за ходом своей мысли следите? :) Началось с того, что Вы поддержали пассаж Arthura про наличие у Украины всего одной проблемы - сильной России, потом расписали как именно она вам мешает (толкает, рыгает тощо) а заканчиваете тем, что "вам надо самим определиться" и что сильна Россия вообще только против таких как Грузия... Самим, небось, всё кажется логично, "тому що послидовны..." :)))
    Вам виднее.

• Подобається Подобається x 1
  9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Виднее тому, кто видит дальше человеческой мишуры

10. Jonik

Jonik Well-Known Member

Напевно, зараз мені за вашим сценарієм повинно було б стати соромно і все таке. Але, мені не соромно, і нічого хамовитого я не зробив. Вам, особисто пане, я нічого поганого не сказав і не заподіяв, а ті хто вважають себе постраждалими, нехай самі за себе розписуються. Доречі, якщо Ви мені так яро вказуєте на правила, то чому не відреагували на пост Полковника на 18 сторінці:
    Там була на картинці наліпка "Я люблю Україну". І справа стосувалася честі Держави. Де Ви, добродію, тоді були і де Ваші зауваження з цього приводу? Даруйте, але на фоні цього, Ваші тички виглядають цинічно.
    П.М. Нажаль почалася демагогія, тому до наступних новин! Дякую всім, хто говорив стисло і по-суті!

11. Gron

Gron тафгай

Так сьогоднішня влада майже визначилась (хоча як на мене, не дуже впевнено, треба жорсткіше)
    Особисто я і не вважав рф сильною, нахабною, озброєну яз, жорстоку, з імперськими замашками(з методами прошлого, позапрошлого сторіччя)- так.
    А сила, вона в правді (с)
    А звідки правда в рф?

• Подобається Подобається x 2
  12. Geograf

Geograf Меломан

Сила поняття відносне, Росія по гопівськи лізе до слабших бо боїться що сильніші їй пику начистять. В межах практично всього пострадянського простору вона ставить із себе такого собі пахана із зони, коли розмова заходить із кимось сильнішим вона стає сопливою і відразу ж ховається

• Подобається Подобається x 5
  13. - стало быть, "сила России" не является проблемой для Украины, ну и замечательно. А друг дружку Вы поддерживаете в полностью противоположных высказываниях потому, что главное - против меня (не в личности дело). А стоит мне, (и остальным "в штатском и не в штатском") уйти - перегрызётесь. Мир вам, братья! :)))

- Это ж Вы? Я угадал?

• Подобається Подобається x 4
  14. Geograf

Geograf Меломан

Гопи проблема для всіх

15. Gron

Gron тафгай

Цікаво було б від ваших співвітчизників почути, що сильна Україна не є проблема для рф.
    Бо ваша влада робить все можливе, починаючи з пропаганди щоб сили той, ніколи нестало.

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Географе, ви окремо чи ні? Чи вас тут два і ви маєте різні думки що до цього питання? :haha:

Я так понял, нефтью торговать плохо, а зерном хорошо? :)
    "Когда в товарищах согласья нет, на лад их дело не пойдёт..." /И.А. Крылов/:mocking:

17. Arthur

Arthur Well-Known Member

І як завжди ви зрозуміли не правильно.

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Прошу не переходить на личности, это здесь никого не интересует.

Есть люди разные: одни гадают, и этим надеяться опередить время, заглянуть за завесу событий... Что ж, возможно они и преуспеют в своих чаяниях... Есть, также те, кто основываясь на определенных знаниях, согласно которому, когда процесс инволюции, свертывания завершается, наступает обратный аналогичный процесс эволюции, и события разворачиваются согласно чётко сформированых причинно-зависимых связей.

19. Полковник

Полковник миється в бані

:good:
    Под пиво - классный тост!

20. Gron

Gron тафгай

Так ви тут з міротворчою місією?
    Ми ж не звали;)
    -Мы их не звали, а они уже пришли
    -Они пришли, мы им сказали здрасьте.... (В. С. Высоцкий)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)