Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не пургенчика, а клофелінчика.
    Хіба російський солдат пройде повз безхозної пляшки горілки ?
    А якщо перевдягена в сарафан та кокошник дівчина зіграє йому на балалайці - то зовсім випаде в осадок. Знаємо ми їх!

А якщо серйозно - вони самі всруться і ще облаштують 100-кілометровий "санітарний кордон", віддавши прикордонні області Білорусі.

Останнє редагування: 19 лип 2009
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дык так если серьезно, почему так получается что чтоб хоть что-то сделать исторически серьезное, в вашем случае - задвинуть на задворки, надо помощь третьего лица? в чем тогда Наша /Ваша национальная гордость ???

3. Boris_Kiev

В тому, що я сам вирішую, якої національності (і з яким IQ) найняти покоївку, масажистку, гувернантку і охоронців.

Якщо живу край лісу, де бешкетують павіани - без хлопців з гвинтарями не обійтися.
    А гордість хоча би у тому, що я не співаю осанну павіанам, які дуже пишаються колишньою перемогою над гамадрилами. В тому числі і на моїй території.

Наші хлопці добряче накрутили тоді хвости і тим і цим. Шкода, що мало.

4. Boris_Kiev

Артобстрел,
    а що - зараз МЧСники не здають норматив №1 - проспати протягом 12 годин ?

Останнє редагування: 19 лип 2009
  5. artobstrel

хотите личной беседы, вилькомин ин приват, не запургенивайте ветку ...

6. Boris_Kiev

Та я просто дивлюся, як Ви вистрибуєте після кожного допису в "Салуні" і веселюся.
    Шкодую, що я не програміст - а то можна було би динамічну панель зробити - скільки секунд пройде між останнім дописом форумлянина і Вашим "обстрєлом".

Ось і подумав, що давно не вілпрацьовували норматив 12-годинного сну на робочому місці. :)

7. artobstrel

значит я уже не в игноре - а это победа)
    это называется "активность", если присмотреться, то я не только в салуне допысую, и вполне открыт, что приносит плохую службу, так как всякие неуравновешенные крутят мою профессию как хотят, и злоупотребляют ....
    откуда такие познания глубокие в нормативах??? а главное мудро то как, ну ладна пацанва, Вам то уже ветерану прибалтийских событий лет под ср. а методы те же ... а на рабочем месте спим 3-4 часа в сутки когда повезет, так вот ...

и еще раз как бывшему модератору - ЧИТАЙТЕ НАЗВАНИЕ ТЕМЫ, отвечаю тут последний раз

8. artobstrel

руководствуясь национальностью? на расизм похоже ...
    вы видите различие степных павианов от лесных ? все равно люди те у кого ружья ...
    вы о чем? какая победа, над кем когда???
    кому тем и этим? а мало потому что им пока хвосты крутили свернули шею, хорошо ли это плохо - не сужу, но факт ...

9. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Вы, Борис, не переживайте. Товарняки были в 30х, сейчас поезда комфортнее.:)

• Подобається Подобається x 2
  10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

за 4 тисячі баксів працювати не хочуть?
    ох, розбестили ви свою молодь, розбестили...
    Доки ви тут на українських форумах пропаганду цитуєте - у вас там, вдома, під носом - негаразди якісь незрозумілі....
    Може, не в ОУН/УПА та "свідомітах" проблеми - може, щось таки у ваших головах не так?

11. Полковник

Полковник миється в бані

Откуда 4-то?
    Даже полных 2 не получается.
    Только на метро и хватит.
    А жить на что?

12. terrible

terrible Well-Known Member

ну так ясно. в Москві навіть нещасні мериканські мільйонери ледь-ледь зводять кінці з кінцями...

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви не так зрозуміли! Ключове слово - "ТОЛКОВИЙ"! :)

14. artobstrel

Борис, если вас что-то интересует спросите прямо, а то не понятно) и почему впадло за Баварию???

15. terrible

terrible Well-Known Member

:))) та то така штука, "язик Езопа" називаеться... хоч певен, що Ви вважаете, що язик і зопа дві несумісні різниці, але все ж...

• Подобається Подобається x 1
  16. artobstrel

в моем случае, действительно не совместимые, не пойму чего вы так радуетесь если для себя считаете их совместимыми :haha::haha::haha: хорошо формулируете - "не совместимые разницы", есть пример "совместимых"?

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

двоязикіє і суверенітет України. Ну, це з огляду на попередні вислови в Салуні

18. artobstrel

Канаде не мешает, замахаюсь приводить примеры странны с двумя государственными языками ... но это не сюда ...

19. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Думаю, Борис хочет сказать, что если ФК "Карпаты" в качестве формы используют стринги и чулки, то и "Шахтёр" обязан перейти на такую "форму", раз уж иногда доводится в сборной вместе играть. Это если Эзопа привлекать.:)

20. Boris_Kiev

Я придумав, як зробити Україну двомовною:
    існують народи, де населення розмовляє різними мовами в залежності від ... статі: - "чоловіча мова" та "жіноча мова".

Треба ввести вивчення тих мов у всіх наших школах.
    Ось тут відразу вирішуються 2 задачі:
    1. Двомовність без дискримінації

2. Носій однієї мови може сказати опоненту "Твоя моя нє панімай!"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)