Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Москали бомбу на Японию сбросили?
    Вполне укладываеися в нынешнюю трактовку Истории на Украине.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І в той же час секретар міськкому писав у щоденнику:
    "Бігаю на лижах навколо Смольного - щоби не розповніти".
    Вам ніколи не спадало на думку, що Сталін просто "кинув" Ленінград вимирати ?

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

источником не заделитесь?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я сина поклав на операцію...
    А Ваш Пасічник зробив 26 операцій за два роки. І не в районці, і не за свої гроші...
    І резиденцій в нього як у шейха Брунею. найбільше в Європі. І Ваш помаранчевий символ ним запатентований.
    Цікаво, а християнські церкви Образи теж запатентували?

5. VasMT

Цікава гілка про
    "Криївка. Про ОУН, УПА та дивізійників (без жидів, москалів і КГБ-істів).
    а ля levandivka"
    Особливо реакція аффтора гіляки на одноіменний сайт :haha:
    http://www.kryjivka.com.ua/presa/74.htm
    От де попадалово! І як би Kryjivka, і вже якось і не схрон!

6. artobstrel

очень хорошая, показываеть степень культуры, наплевательства на правила и разницу между национализмом и нацизмом, вообще не понимаю как чего-то с такой формулировкой может весеть на форуме ... вобщем - Ганьба.
    угу, кректнійше, без жидів, москалів, КДБшників .... Приятно что хоть кто-то гордится ОСОБАМЫ Украины, не подскажите за что?

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шкода, що не рошифровують тексти тарганів, коли труять: вони, підозрюю, теж про культутру, демократію і конвенції починають белькотіти.

Останнє редагування: 16 лип 2009
  8. terrible

terrible Well-Known Member

не так давно читав книжечку-мемуари одного вояка армії Нестора Махна... він після громадянської жив у Франції, там і випустив книжку в 30-х роках, накладом всього в 1000 екземплярів...
    але не про це. він згадує, що в 1920 році в складі червоних військ, що воювали проти махнівської повстанчої армії знаходився загін колишніх махновців, що були умовно амністовані та відправлені замолювати гріхи... так от, автор згадує, що ті перекинчики були жорстокіше та безжалісніше за червоних.
    тямите до чого я, артобстреле?
    підказочка-а не парадокс-Ви-і український офіцер? чи Ви унтер-офіцер?

9. artobstrel

чегото опять намутил, что конкретно интерисует? можно в приват, можно сюда, такое ощущений, что в форуме перед русским и украинским языком надо речь Изопа поставить ... не парадокс совсем не парадокс, это только для узколобиков Украина только УПА, Бандера и т.д. а ведь это даже не половина Украины, еще меньше, разом списали советскую Украину, свели на нет все что получила теперешняя Украина от УССР, а самое главное что большинство из нацистов, да именно нацистов, а не националистов, дети и внуки тех кто строил, воевал, работал под красным флагом, и саавсем не под страхом ареста или лагерей, и если теперь поливание своей же истории "г" - называется украинскость, тогда пожалуй я действительно не украинский ... кстати те кто читают допысы а не свои ощущения от них, могли бы заметить что я лично ничего не имею против негативного отношения к СССР и т.д. со стороны отдельных граждан, которые не объявляют "не украинскими" всех кто думает иначе чем они .... я за Украину и ее население которых некоторые сводят только к бомжам и алкашам (ну да без интернета значит бидло) иногда и здоровьем и жизнью рискую (служба), но я не украинский, вот кабы орал на площади Ганьба! УНА УНСО - Форева!! вот тогда наверно был бы патриот с большой буквы, нэ???

краще жидов травите, а то судя по вашим веткам донимають ....

10. terrible

коротко і ясно. альтернативка... не дай Бог, виникає громадянський конфлікт, країна розколюеться... Росія ясно, що вплутується ( :) куди ж без неї?) здогадуетесь, на чиєму боці буду я? а... Ви?
    прошу короткої відповіді, без філософстування-типу, хто я, Зерг чи Протос???:dntknw::haha:

11. artobstrel

правильно сказали, когда СТРАНА, расколотиться (именно страна расколотиться а не кто-то нападет) естественно я останусь на Восточной стороне .. вариантов не вижу ...
    не вижу принципиальной разницы, всем жить хочется ....

12. terrible

есссесно! ;):)))

PS у Вас правильний аватар:sad: дуже правельний. тому що так і будемо дивитись один на одного. через оту штуковину... що оптичним прицілом називаеться.

звичайно. але різниця є.

13. artobstrel

не обязательно ...

14. terrible

гадаете, в мене бажання є?

15. Boris_Kiev

Хто би сумнівався!
    Напевне Артобстрєл має листівки, з якими треба здаватися в російський полон.

16. VasMT

А у Вас листівки польською? Чи мериканською?

17. Boris_Kiev

Я мав змогу злиняти до Штатів ще у 1989 році. Але зрозумів, що моє місце - тут. І не шкодую.

Совок здох, можна відпочивати. Час від часу тільки віником декому надавати по довгому носі.

18. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

А что воевать-то? Разошлись бы по-добру, по-здорову. Что общего у запада и востока? Разная религия, разный язык, разная культура. У каждого своя история, у каждого верная, но полярная другой. Большинству в России не нужна территория восточной Украины, никто на неё глаз не клал. Однако большинство ощущает культурную и духовную близость с восточной Украиной и именно судьба этих людей для россиян имеет значение. А вот сами жители восточных регионов вправе распоряжаться своею землей, куда и когда входить или не входить. Галичан уважаю и люблю их культуру и язык. Только так же как и болгар, чехов поляков и пр., как они будут строить своё будущее мне не интересно. Что мучать друг друга, если никто не слышит другого?

19. Boris_Kiev

А хто має дихлофос, щоби притруїти Карбофоса ?
    Карбофосе, а як там справи на чеченсько-китайському кордоні ?

20. terrible

а Вам-то яке взагалі діло? сиділи б собі в Москві і не лізли туди, де Вашим і не пахне ;)
    а ще краще повідпускайте інших членів федерації... та морочтесь з візою, коли треба буде виїхати за кордон Московської області:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)