Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Любовь, аднака!:)

2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А мне понравилось ПиСи и ПиПиСи. Сразу видно образование из Америки. :) Или с Украины. С общенепонятного.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

зато судя по Вашим дописам ничего общего не с институтом, не с благородством и не с девицами .... нэ?;)

а Вы затейник )))))))))))))):haha:)))) ыыыыыыыыы ))) сори-сори это так чисто поулыбаться ;)

Останнє редагування модератором: 1 тра 2009
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Освіта моя, шановне панство, з Радянського Союзу.

Але ж яке пожвавлення на цій гілочці. На моє заритання перерважна більшість дописувачів до сих пір не відповіла, а як пообсирати - то завсігди в перших числах. Так тримати. Мір - Труд -Май.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А шо за запитання?

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ви на нього відповіли. ;) :give_rose:

7. Чернобылец

Я точно получил образование в СССР, а у вас образование полученно не в колонизированной ли более 300 лет Украине, подавленной имперской Москвой ? Или видимо самородок, как Ломоносов ?

Что касается Маннергейма. Вы же сначала проводите аналогию Шухевича и Маннергейма, и потом соответсвенно и задаете вопрос. И именно из этой аналогии вы ведете логику, что Медвелев, типа, тоже самое должен сделать по отношению к Шухевичу.
    Это неверная аналогия ИМХО. С моей точки зрения они общее только военная форма на фотографии, и что в какой-то период они были вместе с немецкими войсками. Но Маннергейм же не был никогда военнослужащим немецкой армии, и воевал с военным противником. ОУН, УПА же проявило себя именно в основном борьбой с соотечественниками и земляками и украинцами с ВУ.

Так что вопросы ИМХО не имеют смысла.

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Чорнобилець, не зліться. Złość piękności szkodzi. Від неї зморшки з'являються. Ви же ж красивий чоловік (чоловіки бувають красиві або розумні).

А шо, Україна не була колонізованою від Переяславської угоди?

Про Маннергейма. То, що він з Гітлером до Сталінградської битви був друг товариш і брат, це все як я розумію - фігня. Головне, шо він не бандеровець.

• Подобається Подобається x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Радий за Вас.

Незнаю хто такий Медвелев але ні краще не треба.

Невірю, дайте "ссилкі".

Помиляєтесь, Ваші відповіді були беззмістовними.

10. Чернобылец

Забавно. Мысль, что вы хотите довести - понятна. :) Но основана :
    а) на неверном утверждении - чоловіки бувають красиві або розумні (много исключений.
    б) на выдуманном утверждении, что я красивый. Бо вы меня не видели.

О чем это говорит ? О том, что у некоторых женщин эмоции опережают разум.

Сначала угрофиныы были колонизированы. Спасибо татары освободили. :)
    Нет яне писал про бандеровцев. Я конкретно написал про Шухевича и написал почему его нельзя сравнивать с Маннергеймом.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви даремно так про жіночу інтуіцію. Вони такі речі на відстані відчувають. :)

І тут цікавий висновок. Чому ми Вас не бачили і що Ви приховуєте? Невже підписували папери про нерозголошення? о_О

А ви кажете що у жінок:
    В даному випадку зовсім не вірна аналоґія. :sad:

Це правда, поки не даш по дупі як Маннергейм не зрозуміють. :good:
    Дякую за викладення цього важливого факту.

:preved:

12. Чернобылец

Собственно, если вы говорите об интуиции у женщин, то аналогия может и не совсем верна. Видимо у вас лучше опыт с женской интуицией и я действительно красив. ПРинимаю как комплимент.

Вам конечно лучше знать про женскую интуицию. :) Видимо огромный опыт.
    Я тогда просто не понял почему нужно было добавлять какое то неверное утвержление. Ну да ладно. Мария тут отождествляла себя как женщина-математик, поэтому я и написал про неверное и выдуманное утверждение. Чуть еще добавлю. Было еще одно выдуманное утверждение, что я злюсь. ПРОсьба заменить, такт как когда забавно, то тоже от улыбок морщины появляются.

И я не понял, чего у вас вызвало отторжение " фраза "что у некоторых женщин эмоции опережают разум." Нормальное явление. Кстати не только у "некоторых женщин"

По секрету. Только никому не говорите. Так и было. Подписал с инопланетянами. Кровью недоживших предков расписался.

У вас еще все впереди. Дайте им всем по дупі. Что там еще вашей родственнице в Белом Доме сказали ? Когда начнут ?

PS. кстати, а вы уже в системе или все еще по за ней ?

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А звідси в деталях.

14. Чернобылец

Вот так было дело.
    - "Киркуду, самбарбамбия"
    -"Щутка, щутька"

http://www.youtube.com/watch?v=v-CB_Uf7bUo

Хотя этот дурноватый ыопрос уже давно не оригинален, но чего то многие хотят его оригинально повторять (в разных вариантах). Вы не сможете ответить почему ?

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Добре, якщо тяжко то я дам навідні питання.

А). Коли саме і де саме у Вас був перший контакт з інопланетянами?

Б). З якої системи і галактики вищеназвані інопланетяни прилетіли?

В). Якої конструкції було НЛО?

Г). Короткий фізичний опис інопланетян. (відсутність (присутність) кінцівок, колір зовнішнього покриття і конструкція скафандру. Характеристики мовлення.

Д). Які саме розмови Ви вели із ними. (бажано детально і з датами)
    _1). Чи інопланетяни вели антигуманну пропаганду?
    _2). Чи пробували і чи домоглися завербувати Вас як шпигуна на користь інопланетної цивілізації або урядів таких країн як США, Росії, Великобританії, Молдавії або Папуа-Нової Ґвінеї?
    _3). Чи згадували якимсь чином таких осіб: Полковника, Степанича, Василя Тьоркіна, Графа Ряхіна або інших? (додати повний список)
    _4). Чи пропонували антигуманну або антигуманістичну літературу для розповсюдження? (якщо так додати повний список)
    _5) Чи пропонували фінансову винагороду якщо так то скільки і в якій валюті? (доларах, тугриках, евро, інопланетних одиницях)

Е). Адреси або місце зустрічей. Паролі. Задіяні особи. Їх функції у змові. (в деталях)
    _1) Окремо фамілії тих кого Ви підозрюєте але не впевнені. (в деталях чому)

Ви не спішіть із відповіддю. Подумайте, згадайте. В нас є час.
    Завжди можемо повернутись до невияснених пунктів.
    :morning1:

Наша контора "щуток" не розуміє.
    :cools:

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ой я не думаю....Інститут Корони в самій Британії пройшов провірку на міцність ще за часів Ангійської революції і Кромвеля(164....) і оправдав себе зазнавши деяких змін.
    Це здається і стало початком заснування Бритійської Імперії , яка з часом перетворилася в Комменвелф.
    Всі хто мав випасти з Корони вже випали, дістали незалежність.Всі хто хотіли там залишитися - залишилися.
    В Канаді було два референдуми з цього питання. Перший в 1960х роках і другий в 1980 році , коли приймали Конституцію Канади.
    З цього року Парламент Британії вже не вирішує справи Канади , але Королева залишилася головою держави.
    Подібні референдуми пройшли в Австралії і Новій Зеландії.
    Індія , Пакістан , Південна Африка , Родезія (Зімбабве) - Королева для них не є головою держави , але ці країни залишилися в Коменвелфі.

Що стосується конкретно особи Королеви і ЇЇ приємника.То вона ще досить дієва жінка.
    Коли вона відійде її наступником буде Принц Чарльз. Він вже зараз є досить активна людина.Багато їздить , зустрічається...і т.д.
    Досить часто він є в Іраку і Афганістані між бритійськими солдатами.
    Коли його коронують він буде продовжувати політику своєї мами на 100%.

Принц Вільям і Принц Генрі - сини Пр. Чарльза.
    Наступником Чарльза має стати Вільям (старший) .Теж ніби виглядає продовжувачем політики Двору.
    От хто там був "біла ворона" , то це Принцеса Даяна.
    ЇЇ погляди , поведінка , інтервю для ЗМІ тяжко вписувалися в традиції Бекенгемського Палацу.

????????????????

17. ?!? :)

-----------------------------
    Насчет короны:
    Спасибо за краткий экскурс, Patrick.
    Вижу, правильно меня поняли :) Я как раз про активность. Отличие королевы от короля когда вообще королевская власть - лишь символ - примерно то же, что (раздельно живущих) матери от отца для взрослых детей. Матери достаточно просто БЫТЬ чтобы её любили и помнили (а если ещё и "досить дієва жінка" - тем более), а от отца как правило требуются действия. Активно помогает детям - молодец-орёл, нет - ну, что ж, может, и поздравят на ДР да на Новый Год... Сможет ли король быть настолько активным и действенным (при том, что реальной власти не имеет), чтобы оставаться столь же любимым символом, как королева - вопрос. Но это без претензий на аналитику, просто на уровне ощущений :)

18. Patrick

.... Майже впевнений що їх (королів ) готують...Як зрештою і великих політиків також....
    З дитинства в сімї розприділені ролі , і кожна дитина знає хто буде король/королева , а хто так принцом і залишиться.
    Це займає так % з 90.... + особистість характеру. Зрештою який формується під впливом цього самого виховання.
    На додаток ще йдуть відповідні події і різні обставини...
    Колись в школі вчили що " в сердце каждого человека найдется место для подвига"....
    Незнаю як готували Чарльза.Знаю лише що цивільна його спеціальність -архітектор , а військова - якийсь полковник сухопутних ??? військ.
    А от Вільяма готують по всіх статтях.Після закінчення університету він поступив на прискорені курси по різних військових училищах.
    То він в льотному комбінезоні пілот вертольоту , то в формі морського офіцера на бойовому кораблі , то понтонні мости будує...то ще щось.
    Дуже було би добре нашим керівникам держави перебрати цей досвід.

А аналітика є ОК....невидимі шахмати , гімнастика для мозгів.

• Подобається Подобається x 2
  19. Patrick

[​IMG] [​IMG]

Чи міг бути дослідник Микола Пржевальський (зліва) батьком Сталіна?

20. Patrick

.......

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)