Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

:) це все казки, які ні довести, ні заперечити не можна...
    Ви б краще хоч фотки прокоментили;)

то хлопці з Ordnungsdienst, служби порядку. можна визначити за повязками. оскільки формувалась вона лише з ініціативи групи армій "Ценрт"-то це-Росія.
    Odi використовувалась для забезпечення безпеки населення та виконувала також і охоронні функції.

Останнє редагування: 21 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Жахливий! Неодноразово я плюсовав Ваші дописи. Плюсовав за наснагу з якою Ви вивчали історію Бундесверу, пояснювали бойові можливості частин, підрозілів і безпосередньо зброї. Але про ці "казки" я чув від рідних мені людей. А такими "казками" я перйнявся... В мене ще свідок Мама,1940 р.н., яка окупацію і голод 47-го року пам"ятає.
    Пробачте...

• Подобається Подобається x 2
  3. terrible

милий VasMT... от чим я не цікавився ніколи, так це Бундесвером:sad:
    я поважаю Вших рідних, але розумієте... то все перекази. де то все відбувалось?... але добре, не буду я Вас дражнити та руйнувати Ваші переконання...
    це лише перекази, як Ви не розумієте? їх ні довести ні заперечити не можна... вірити їм-Ваша справа...

4. Марусино

Марусино Well-Known Member

стоп. А те, що зараз кричить западенська салажня - то не "перекази"?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Десь би мені то почути...:sorry:
    Би’м сі втішив...:good:
    Певні на восток тре їхати...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Завжди дивувався обдарованості форумних писак - очі як рентген, а мовлять як верховний суддя. Теж так хочу. :crazy:

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

ЗОся - Форева! :good:

9. рівнянин

Вепр УС
    миється в бані

Дописів: 1

Нє пойняв? А шо це було???о_О

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Атака клонів. Іногда оні возвращаюцця.
    У профілі всьо написано.

11. рівнянин

Да прибуде з Вами сила джедай!;)

• Подобається Подобається x 7
  12. VasMT

Ще на одного бажаючого вивчити Солов"їну стало менше...

13. Марусино

пускай знают, что есть такие страны. Хотя, конечно, америкосы и иже с ними (да даже в той же Анталии или Египте говоришь "Украина", пожимают плечами - хотя ответ "Одесса" более узнаваем:)) не хотят нового учить, то лучше им отвечать Рашен - нехай боятся и знают наших!

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цілковита брехня, Марусино. По крайній мірі, що стосується Австралії. Справді, 15-20 років тому на відповідь - з України багато говорили - O, I know where it is - in Russia.
    По крайній мірі, на протязі останніх 7 років мені ні в Австралії ні в Англії, де я жив 2 роки, ніхто не сплутав України з Росією. А зараз, після подій на Майдані, де на протязі тижня всі новини починались з України - тим більше.
    Хоча про ситуацію з Америкою не знаю. Думаю, наші "американці" підкажуть.

15. Марусино

ниче она не становится. Ни более известной, ни менее. Хотела бы я, чтобы мы отличались в мире, но не получается у нас - что толку скрывать? Вернее, получается только в негативную сторону. Тогда уж лучше я буду за то, чтоб быть с Россией. К тому же, я там была (в отличие от многих западников), у меня там родственники, мамина семья, родина, и потому всегда буду за, и детей своих так научу.

• Подобається Подобається x 5
  16. Марусино

....................а про нашу Украину что, можно спросить? как всё разворовывается?* и даже мировые кредиты и чужой газ? менталитет изменили бы, да не изменишь. Прикол еще в том, что не власть это виновата, а мы сами такие. Поставь вас или меня, будет то же самое, еще хуже.

17. terrible

ой... Ви з Росією...а як що і в Росії всі такі як Ви... то їй не довго залишилось...розтягнуть по скважині:)))

18. VasMT

Наверно по этому и не ставят?

19. Веда

Веда Well-Known Member

Для западных стран - Раша - это СССР. Они воспринимали ЛЮБОГО гражданина СССР, как жителя Раши... Именно в этом и кроется ряд географический проблем. Сегодня в английский постепенно входит слово Russia, кстати по инициативе российского руководства.
    К Канаде и США многие хорошо знали об Украине (особенно в Канаде). Еще во времена СССР я участвовала в студенческом семинаре, где присутствовала и большая группа канадских студентов. И знаете, какое напутсвие нам дал компартийный руководитель довольно высокого ранга? Говорите, что вы украинцы, канадцы украинцев очень уважают. :)

20. VasMT

А Вы прочитали?
    Если да, то что разрешается часовому?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)