Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Дик я до того що простих людей мало залишилося яким що Іран що Ірак одна Айова, більше політізірованих.
    Першим ділом корови а дівчата та літаки на потім.
    Можете вважати - добре що простих мало залишилося.:)
    Занадто багатьо політичних теж не гарно, тилькi свара .

Останнє редагування: 7 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

))))) Свари теж не гарно звичайно, проте вже краще сперечатися, ніж один одобрямс єдиний мати. Он в США кажуть простих людей багато, і що? Держава по миру теж багато неподобств чинить! (((((( Навчилися сваритися - навчимось і миритися (ТТТ)))))

• Подобається Подобається x 3
  3. Hightower

Крепись, друже, львовянам на од.форуме тож не сладко иной раз приходилось! )))))))))

Вы ето, смайлик забыли ))))))))))

Останнє редагування модератором: 9 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

сам знаю:)

5. Auditor

Auditor Well-Known Member

ну если бы такой же аватар сначала был, то жили бы в шоколаде :)

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Ви згадуєте про той язик?Між іншим я знайшов той рисунок в приколах,а на мене так наїхали ніби це було фото.Мене тоді один модератор з ЛФ послав у баню за мої вислови отож я спецом поставив такий аватар-язик мій ворог мій:):):)

• Подобається Подобається x 5
  7. terrible

terrible Well-Known Member

я свою боївку змалював... а то все хай інші... а на рахунок броніків-Вам краще знати, що на плечах у Вас. я сказав те, від чого мене нудити починало один час. від синіх... і від отих копаних ВОПів;)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чує моє серце, нам зараз по "гірчичнику" впхають! Але всеодно - РЕСПЕКТ!

9. terrible

коли я працював оператором, то один час з регулярністю раз в два-три дні виїздив на зйомку на черговий такий "підсніжник";) набридало, кошмар:sad:

10. VasMT

А в мене їх добрих півтисячі. І часів ВВВ зо пів сотні!

11. VasMT

Не знайшов гілку про ЄС!
    Ось нас і з Європи кОпнули під ср.. Литвина.
    Цікава штука:- З НАТи послали, з Європи копнули, в Росію не хочуть. Таки прийдеться самим з тої багнюки випливати. Як Юзик руками не розводив, як мід Бушу не передавав. Ніфіга, не берут тай фсьо. Може най до кума попроситься? Замість Осетії! Фігассє Джоржія здоровуча стане! Одне зле, не буде кому БУКИ дарувати.

12. terrible

зізнаюсь, я поважаю Вашу роботу :)

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Як же Ви міни шукаєте? о_О

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А навіщо їх шукати? Їх будівельники шукають, а як знайдуть - зовуть... :crazy:

15. Hightower

То смотря как найдут! "А город подумал ученья идут" (((((

16. yurko_lvi_vil

yurko_lvi_vil Member

Відповім усім дописувачам останніх постів одразу.

Шановні, я прекрасно зрозумів, з ким маю справу :crazy:, як би ви не намагались то приховати ;). Але вас менталітет видає - скільки його не пудри, а з неїстивної маси - цукерки не зробиш. Так і тут - вам не втямити, що отаке злобливе єхидство та надумане високомірство разом із завищеною самооцінкою та зневажанням інших - то є властиво Вашою всесвітньовідомою візитною карточкою, ідентифікація безпомилкова. :good:

Всі ваші дописи безпомилково вказують, що ваша основна ціль - не вдумливий розгляд питань, котрі можуть поставити дописувачі форуму, а - злісна атака всього, що може суперечити вашим надуманим міфам. Віра в міфи - то і є натуральне язичництво, може тому й не випадково декотрі ---мовні жителі України, котрі самі себе називають "---язычные" - по суті і є язичники, котрі вірують у міфи своєї імперії. І тому то ви вперто провокуєте автора дописів на обмін образами, неприємними натяками, ігноруєте основну масу цілком вірогідних доказів і гіперболізуєте будь-яку неточність чи навіть помилку. Але ви даремно - хоча, можливо, й не задармо - стараєтесь.

Всі ваші попередні дописи є перекручуванням сенсу моїх дописів. Слово "література" походить від слова "літера", і сучасне поняття "література", без сумніву, почало формуватися з появою друку і "друкарської літери". Я допустив неточність, зігнорувавши той факт, що більш раннім поняттям була "літера писана" - і на тому тепер побудована ваша не критика, а атака мене, здебільшого на особовому рівні. Панові модератору, мабуть, приємно таке спостерігати. Притому ви ігноруєте той мій аргумент, що "друкова літера", як і "письмова літреа" - обі є таки "літери", таким чином, особливо суть мого допису про "літературу" і "літеру" від моєї неточності не постраждала. Хоча ви й намагаєтесь виставити мене таким, що не знає, коли з"явились письмо та друкарство. Це видає вашу справжню ціль - дискредитацію особистості, разом з тим - викриває вас, як таких.

У наведеній паном Вишнею цитаті "царапана літера" - одна з версій, а не єдина! Першою ж версією є версія про походження латинського "літера" від латинського ж "пляма", до чого схиляюсь і я. В першому моєму дописі про походження "літери" я звертав увагу на факти, які ви продовжуєте замовчувати - подібність латинського слова "літера" з латинськими словами "літра, літус" та інш., з яких я формую етимон слова "літера".

Також ви вперто продовжуєте засипати доречними і недоречними цитатами, але не спроможні, мабуть, будувати етимони альтернативних версій походження слова "літера" і зрозуміло їх пояснювати. Мабуть, цього вам не дозволяє ваша занадто висока освіта. Діскуссія з вами мені вже давно не цікава, тому я не ображуся, якщо ви передумаєте дописувати свої пустопорожні зауваження. Я ж пишу не для вас. Справді ж вдумливому, конструктивному, глибокому, критичному поглядові на проблему походження слів "літера, літра, літус", як і "вірш" - я би був тільки радий... але не сприйміть це, шановні самізнаєтехто, на свою адресу... це не про вас... вас менталітет видає :)))

17. Максим

Максим Well-Known Member

Не цікава, не цікава "діскуссія", от і я Вам те саме скажу, шановний "самізнаєтехто"! :sad:

18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Колеги, я думаю, досить годувати тролля? ;)

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не скажіть...
    Одного юношу не признали как художника. Стал фюрером. Надо быть внимательнее к талантам. (с)

То Ви помилилися місцем, п. академіку... Не туди пишете...
    Я ж питав, чи Вас забанили на Вікіпедії - не відповіли.
    У нас Кав'ярня.
    Навіть чаю не поп'єте? [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  20. Максим

Максим Well-Known Member

Та він не троль. В принципі, там в дописах можна було б і знайти цікаві моменти, але загальний стиль викладу, помножений на якісь дивні претензії автора до потенційних читачів, відбиває бажання взагалі ознайомлюватися з тою писаниною.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)