Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а потому что есть категория людей которым нужен враг, виновник всех бед, иначе некуда вектор приложить, ну не на созидание его же направлять в самом деле ... чтоб кладку класть надо хоть пол года поучиться, а чтоб на курок нажать или дулю в кармане скрутить - никакой подготовки не надо ...

как сказал один мой хороший знакомый - история маятник куда хош туда и качнеш :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прокурор, фронтовик, батько мого київського друга, не раз витягав мене з історій (від хуліганки - разом його сином - і до справді серйозноих зальотів по лініі контактів з іноземцями), але комсомольскі квитки... Не смішіть. Кого це хвилювало ?
    Видно, що Ви - невиправний комсомолець на все життя.

Ці історії можете знайти тут, якщо добре пошукати.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот подтверждение исторических реалий, все суперидейные начинали с хулиганки ....... эх плывет Коцюбинский в печали и суму :))

4. Boris_Kiev

Збиралася на виїзд єврейська родина. Їхній син працював у системі Держтелерадіо.
    Все оформлене, "відступні" гроші "за вищу освіту" заплачені державі (тисячі рублів! Було таке у 70-х рр), з роботи він звільнився, довідка про здачу квартири державі в належному стані отримана...
    І раптом - прийди, Ігоре, на Хрещатик, 26, є справа на півгодини-годину. Дуже тебе просимо.
    Прийшов. А там - камсамольскоє собраніє!

"Наш бивший товаріщ, каторий рєшил измєніть родінє і виєхать в государство ІзраІль, ісключаєтся із комсомола С ПОЗОРОМ!"

Благо, що хоч не єврейка вела збори... :)

А півтора роки тому, 9 травня, побачив у новинах привітання ветеранам від Голови ради ветеранів Нью Йорка. Пана В. К. Е. Колишнього співробітника київського телецентру.
    Був елегантний мужик, вишукані костюми, краватки. Дехто називав його "француз" - за елегантний виглад.
    І в Штатах непогано виглядає. Навіть голос не змінився.

Колишній парторг телецентру, а потім цеху, де я працював - М.Я.М. - людина взагалі унікальної долі.
    Воював авіаштурманом. Був збитий і поранений, потрапив у полон. Зміг закосити під мусульманина, залишився живим.

Той пан (за моїми спостереженнями) був просто уособленням вислову, що мудрі євреї чують небезпеку за 2 тижні. Хоча критичної іронії ("язвительности" - не можу підібрати укр. еквіваленту) вистачило би на багатьох.

Бувало, підходив до людини (і до мене теж) і казав:
    - Там-то й там-то ти влетів. Дехто стуканув, не важливо- хто. Іди миттєво до директора, покайся, причому розкажи все за такою легендою...

У 90-му він виїхав до Ізраїлю з великою родиною.
    Отримував пенсії по максимуму - і від союзу (здається, в останні роки оформив військову інвалідність), і від Ізраїлю, а головне - від Германії (поранення, полон).
    Нажаль, недовго там прожив. Проте будинок збудував пристойний.

А колишній прокурор, батько мого друга (українець; дружина - єврейка) теж останні роки жив у Ізраїлі, залишивши українське громадянство. Нажаль півроку тому раптово помер.

Останнє редагування модератором: 17 січ 2009
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Фронтовик...по вашей теории,служил в армии "оккупантов",то бишь в Советской.А помощь вы от него принимали,следовательно принимали помощь от оккупанта,а теперь таких же фронтовиков,как он поливаете грязью в других темах...Мда,многогранный вы субъект

• Подобається Подобається x 3
  6. Марусино

Марусино Well-Known Member

конкретно и по делу, Педро: что плохого в октябрятах-пионерах? по факту пажалста
    наверное, лучше было по уличным дворам сидеть и сигареты тырить

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Шкода, що на мою думку ніяких. Дітей не посадив, жінку ще не построїв, живіт теж не виростив... Так, сиджу на форумі… Але ви так прискіпливо питаєте які у мене кар’єрні досягнення, треба щось відповісти. :)) Думаю, що мені ще років мало щоб можна було розповідати про досягнення. Ось коли 30 буде – можна буде щось сказати. Інженер за фахом, кілька років тому працював у телекомі, але там щось дуже сумно(на мою думку), зараз у галузі, яка дуже близька до теми гилки з якої почалась ця розмова. Маю 1,6 вищих освіти (другу закінчую зараз). Працюю у відомої російської компанії, куратор декількох проектів. Тобто на життя не скаржимося, на хліб, на масло, ковбасу та що там ще є – поки вистачало і я переконаний, що я завжди зможу заробити грошей.
    1. Ще ні, але намагаюсь;
    2. Ні, я сам прийшов;
    3. Все може бути. :))

• Подобається Подобається x 4
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Що було те було. У нас в інституті була аналогічна ситуація. Тільки з дівчиною. Не могли КОМСОМОЛЬЦЯ випустити за кордон. Але наскільки я пам"ятаю, вона сама звернулася в комітет комсомолу щоб виключили, інакше не випускали.

• Подобається Подобається x 1
  9. Чупага

Чупага Well-Known Member

То ить в семьях розвал был отец и мать христиане а дети пионеры и строили их с детства к войне ли готовили (с китайцями).

10. Boris_Kiev

Ну тоді успіхів Вам.
    Telecom connecting people! :)

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А що тут дивного?
    Шибу Аг'онівні розбив - хуліганка. Класний журнал спалив - мало не кримінал...
    :)))
    В самоволці загуляв - вон із камсамола!
    ТАКе життя...
    Не всім же папахи і каски пасують.

• Подобається Подобається x 4
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Соррі,я почав курити,ще в "октябрятах"...
    А хуліганствувати в піонєрах...
    І успішно продовжив в рядах влксм...
    І не один,між іншим..

Останнє редагування: 17 січ 2009
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Памятаю ще смішнішу ситуацію. Працював не дуже довгий час в Луцьку. Був в нас чудовий невропатолог Давидович. Просто світило.
    Вирішив їхати в Ізраїль. Зібрали парт збори, заклєймілі пазором прєдатєля...
    Найбільше старався головний лікар. Виключили Давидовича з партії.
    Після зборів головний лікар підходить до Давидовича і каже - а тепер можна і випити...

Останнє редагування: 25 січ 2009
    • Подобається Подобається x 6
  14. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Вы, надеюсь, хотели сказать в Первой столице? Ну приезжайте, приезжайте... У меня недалеко от дома целый лес и болотце... ;) Прошу пана ;)
    Это при том, что я живу в 10 минутах от центра

Останнє редагування: 24 січ 2009
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А фамілія не на С починаєцця?:)

16. Полковник

Полковник миється в бані

Хех!
    В мае прошлого года я был, пожалуй, ЕДИНСТВЕННЫМ туристом из России в г.Львов.
    А пшеков было, наверное, поболее, чем жителей города....
    Кстати, а куда можно у вас сейчас НОС ПХНУТЬ?
    В зассанную браму?

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це - все, що Ви побачили у Львові?о_О

18. Полковник

Полковник миється в бані

Оффтомим, Пане!
    Да, НЕ ОБ ЭТОМ разговор, Уважаемый!

19. Geograf

Geograf Меломан

Я щось у Львові не бачив аж такої кількості поляків як ви собі уявляєте, що й підверджується статистикою...
    А де то позвольте спитати є ота "зассанная брама"?

20. Полковник

Полковник миється в бані

На Площади Рынок, где Краивка, на Ватутина дом 34 - это где пришлось побывать (нет не писять забегал, нет!)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)