Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sandy

Sandy GRAND

Чи не складно Вам буде поділитися mp3? Я давній прихильник Градського! :good:

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

3. Фесько

Фесько Well-Known Member

Добкін та Кернис вже продали місцеві парки та алеї на аукціоні. Дерева вирублюються. Тепер там будуть стояти супермаркети, усякі забігаловки та інший непотріб.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Педро, хреново Вам???

5. Sandy

Sandy GRAND

Ні, у мене "ОГО!". Якщо це не буде для Вас складно, то можна на рапіду викласти, наприклад...

Дякую!

6. zet

zet Дуже важлива персона

Нет, Кременчуг, конечно получше будет, хоть и размером поменьше... ;)

7. Sandy

Sandy GRAND

А какая там у вас дорога возле водохранилища (это как на Киев ехать)! Жуть! Но город хороший, спору нет :good:

8. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Діктатура панімаєш :cry:

9. zet

zet Дуже важлива персона

Днепропетровск мне тоже нравится. Там сестра моя живет. Просто и Днепропетровске и Кременчуге много зелени и воды, а Харьков просто мног пыли...

10. Sandy

Sandy GRAND

Да, у нас хорошо! Помню, наш Днепр даже киевлян как-то впечатлил - ни фига, говорят, у вас он тут широкий! А меня впечатлило ваше водохранилище - монстроподобное сооружение!

11. Фесько

Фесько Well-Known Member

До мене іноді прийжджає знайома з Росії, постійно говорить, що Харків - похмуре місто :) І я з нею згоден.

Оффтопім-с :)

12. Boris_Kiev

А я вступив - у травні випускного класу. Під тиском директриси, під загрозою вовчої характеристики. Власне, вступив автоматом. Квиток принесла дівчинка.
    Рівно через 9 місяців, на традиційній зустрічі випускників усіх років, троє друзів спалили квитки, поливши їх міцним перваком.
    На розі Володимирської і Льва Толстого. Там була цементна чаша для квітів і кінцева зупинка трамваю (без развороту).
    А внески типу сплатив за 5,5 років навчання і попросив мене не турбувати.

Яке ж було моє здивування, коли при закінченні інституту мені одногрупниця - "активістка" вручила "новий квиток" з аматорською фоткою. Мабуть це їй було потрібно для кар"єри.
    І цей спалили.

Потім - недовга робота в Академії наук. Поклав я око на одну леді (років на 5 старшу). Випили.
    І вона раптом каже: "Мені треба до аспірантури. А я де-факто - єврейка. Тому мушу тягти "громадську роботу". Зараз якась акція по обміну квитків, я тебе благаю - ну отримай. А я ... готова віддячити. Хоч маю бойфренда - чисто з фізіологічних міркувань."

Ну такий "романтичний поворот"! Як тут відмовиш дівчині!
    Дозволив "намалювати". Тільки від "подяки" благородно відмовився.
    З того квитка ми зробили парус для маленького плотика в ніч на Івана Купала і пустили плисти Дніпром разом із віночком. :)

Телецентр. Ніхто не питав про комсомольську приналежність.
    І тут мій друг з іншого міста (тимчасово працював ревізором комсячих організацій свого району. Дефіцити привозив) - на телецентрівській дискотеці підхопив одну дівчину. Теж єврейку і комсючого фукнціонера. І за моєю спиною зробив злочин - "через ліжко" (благо не в моїй хаті) таємно намалював мені четвертий квиток. Напився, зізнався.
    Я примусив його з"їсти цей квиток. Тільки після цього вибачив.

Отак, пане Педро!

Той комсомол бігав за мною як шолудивий Сірко.
    А винні в цьому - "комсомолки"!

13. Sandy

Sandy GRAND

Проте, бачу, що є й приємні спогади! :good:

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я Вас вообще только вчера из игнора вытащил ...
    тю, а как же совковое зомбирование??? Вы получаетесь приспособленец, то есть если надо то в комсомол а если не надо то в другое место, а как же идеи? где ж борьба? важатой скомканый галстук в морду - на комуняча падлюко! вот пожалуй тогда могли бы других называть - зомбированными, обманутыми и т.д.
    все б ничего, но лично Вас выделяет не столько собственное мнение, сколь на грани хамства непринятие чужого ... вот собственно ...
    чет заофтопились .. по шапке дадут ...

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Sandy, Градський на Алькарі - http://mp3.alkar.net/browse/3375.html =
    15:20:40 1.44 Gb +
    2:27:32 130.63 Mb

Тягнути, бити по 100М і заганяти - невдячна робота.
    Краще знайдіть анлімітчика на оптимі/айпітелекомі/фарлепі/Вега і стягніть на флешку. Алькарівський ресурс заточено під флешгет.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Що найбільш дивне, то це що я практично не зустрічав людей (а це були 70-і роки) хто вірив в ту мішуру. Хто про це відкрито говорив, а хто дулі тримав в кишенях.
    Хто мені подобався - це євреї! Вони чудово знали правила гри. В нас в медінституті десь 80% комітету комсомолу були євреї. Майже всі відразу виїхали. А секретар комітету комсомолу через кілька років дістав найвищу нагороду Ізраїлю.
    Вони мене трохи вчили розуму, але я не міг так.
    Головне глубоко ненавидячи той комунізм, вони якимось чином були і ідеологами і шурупчиками тої системи.
    А ще більш смішно, що зараз різні марусино і атьабстрєлі глубоко вірять в те що ті ж євреї пропагували два-три десятиліття тому. І над чим вони дуже сміються зараз сидячи в своїх фешенебельних будинках в Ізраїлі, США чи Австралії:))).

Наступну новину я б назвав щось на кшталт, "іронія долі". Або - сміється добре той хто сміється останній.

Помер радянський ракетник, який збив у В'єтнамі літак Маккейна

У Санкт-Петербурзі помер відставний підполковник ракетних військ Юрій Трушечкін, який у 1960-х роках збив в небі над В`єтнамом літак Джона Маккейна, який згодом став американським сенатором і кандидатом у президенти США. Про це 15 січня повідомляє Фонтанка.ру.

Трушечкін страждав на онкологічне захворювання. За інформацією ЗМІ, останні роки він жив в старому будинку в Червоному Селі під Санкт-Петербургом на пенсію у розмірі 10 тисяч рублів.

За виконання інтернаціонального обов`язку у В`єтнамі Трушечкін, якому тоді було близько 30 років, одержав орден Червоної Зірки. Маккейн, виживши після падіння літака, потрапив у в`єтнамський полон.

Коли Маккейн брав участь у президентських перегонах 2008 року, Трушечкін оголосив, що колись саме він збив літак Маккейна у В`єтнамі. Після цього організація "Комуністи Петербурга і Ленобласті" звернулася до влади з проханням нагородити Трушечкіна Зіркою Героя Росії, призначити йому персональну пенсію і поліпшити його житлові умови. У відповідь губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко розпорядилася відремонтувати будинок відставного військового, проте виконати це розпорядження влада не встигла.

Маккейн - сенатор, недавній кандидат в президенти, шанована всім світом людина.
    А той помер в злиднях, всіма забутий і покинутий.

Останнє редагування модератором: 17 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

Канаду ще не згадали...
    Єврейсько- руско-"савєтска" громада Торонто, це район Батерст & Фінч (Норт Йорк) є зараз більша ніж на знаменитому Брайтон Біч...
    знаю кілька вищих (республіканських УРСР) комсомольців , які прекрасно себе почувають як бізнесмени.
    I одного хіропрактика , в якого Лєанід Ілліч© був пацієнтом.
    В цього хіропрактика в офісі висять знимки , де він і Лєанід Ілліч© разом.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Раньше у вас года три назад история была, что фронтовой друг отца, какой-то прокурор вытащил из этого дерьма по сжиганию билета. Я не ошибаюсь ? Как вы думаете, у меня копия предыдущего вашего рассказа осталась ? Тут же некоторые товариши архивировали еще тот старый добрый четырехлетний форум ЛФ, когда мы хоть и спорили, но были такие замечательные люди, как Ума, например. И не только.

• Подобається Подобається x 2
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кто старое помянет... (с) :)))

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Як раз у Бориса підстав ненавидіти радянську владу достатньо. Та й і у багатьох інших форумчан. Інша справа, чи потрібно на минулих трагедіях будувати сьогоднішні і майбутні стосунки? От що поганого Росія зробила Україні з 1991 по 2004 роки? Звісно, можна Тузлу згадати. Але це тільки щоб щось притягнути у якості доказу ворожості. Більше нічого. То чому вона (Росія) розцінюється як головний ворог України???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)