Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вот именно...вот именно!!!:good:
    Допустим я прожив в России много лет,я могу отличить москвича от жителя горьковской или рязанской области.
    А уж родных пермяков (Борисе не коми-пермяков,а жителей западного Урала ;) ).узнаю с первых слов!:)))
    Запросто отличу прибалтов .от жителей азиатских бывших республик,но не скажу чем акцент тушета,отличается от абхазца или менгрела или сванета.А уж тем более если изучать этот вопрос по радиопередачам на коротких волнах,с ихними затуханиями,глушилкаи и узкой полосой пропускания звуковых частот.А уж тем более не зная,кто там щебечет на английском,китаец в третьем поколении или афроамериканец потомок "дядюшки Тома" седьмом колене :haha:
    А надо бы!!!:good:

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Згаданий хлопець мав своєрідний абсолютний слух.
    Навіть граючи перед мікрофоном на губній гармоніці, він робив дивні "фізіономії". Я спитав - до чого це ?
    Він відповів - я (мініатюрний) копіюю резонанс рота певного виконавця (товстого й мордатого) - інакше воно "не так звучатиме". І намагаюся "придихати", як він.
    Що ж дивного, коли він вловлював нюанси вимови дикторів та співаків. Кому що дано.

Якісь росіяни писали, що дикі африканські діти повторювали почуті російські фрази абсолютно без акценту.

• Подобається Подобається x 1
  3. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А я у ваших.
    Нагадує засідання суду. :mocking: Я думаю, що тут пишуть хто що чув, бачив, все що знають, діляться враженнями, думками. Але виходить, що не можна писати, не маючи доказів. Дівчина написала, що десь читала "горілчаний брат", я не думаю, що вона це придумала, смисл придумувати, просто десь прочитала і поділилася. Так хтось напише, що бачив неправильну назву магазину, і т.п., то в якості доказів треба фото докладати чи як? Ну і що, що самвидав? Але книга то є, і вона про неї написала. А правильно це, чи ні, то вже інше питання.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Це знахідка з одного форуму.
    Що тим людям сказати? Що вони українці? Якось язик не повертається.
    Бути до них доброю? Рука не підноситься. Поволі затискається в кулак і все. Ну, хоч трісни, тяжко...

5. Liliyah Romanova

Нині слухали кількох людей по радіо. У одних вимова близька до "г", у інших гортанне "х", але навіть те "х" на українське чи російське не схоже. І от троє людей говорило, і в кожного інша вимова. :pardon:
    Та сказала, що словник. Хотіла би я бачити той словник. :)))
    Нє, треба просто бути свідомим, що як фігню напишеш, то тобі на це вкажуть. А як до такого не готовий, то трудно... І не фігню про вивіску магазину, а про мову, про речі загальнодоступні, відомі, лиш би було бажання вчитися. Аргумент - так не мають міняти, писати, говорити, бо мені так смішно й не подобається - не аргумент. :pardon:
    От ви точно не були готові до того, що хтось не посміється разом з вами. Он як вас прорвало... :haha:

Останнє редагування: 16 жов 2008
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Да я тоже их узнаю. На любом форуме. :)

7. Liliyah Romanova

Бачите Галюсику, оцей допис та інші схожі так мене розлютили... А ви під гарячу руку потрапили.
    Перепрошую за конфлікт. Далі старатимусь перш ніж писати, охолонути... :blush:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цитата дня... як не крути....:haha::haha::haha:

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Уроди! Вчити ТАКОМУ з 6-го класу. А потім обурюються, що Росія негативно ставиться до України.

До речі, чому "Учебник Украинской литературы 6 класс"???

10. Галюсік

А як і не виставляла це як аргумет. Написала свою думку і думку знайомих. Я ж не нав'язувала це нікому. Якщо ви вже так дотримуєтесь правил, то чому тоді не зміните слово "Форум" на "Хворум"? Мені теж не смішно з багатьох жартів, а комусь смішно. Ну і що з того? У кожного своє бачення.
    Мене прорвало зовсім не тому, як ви думаєте. На те є зовсім інші причини. Але бачу, вам цього не зрозуміти. Бачу, що тепер прорвало вас, не можете змовчати на мої дописи і так само офтопите. :))

а я написала новий допис, а потім прочитала цей. Прийміть і мої вибачення. З ким не буває. Головне, що ми за УКРАЇНУ!!!і за її мову!!!

Останнє редагування модератором: 16 жов 2008
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Степаничу, скільки можна оглядатися на те: "а шо Росія скаже"?

12. Степаныч

Миху,
    ну давайте розберемося. Політика України не може бути "проросійською" або "прозахідною, проамериканською". Вона повинна бути "проукраїнською". Тобто, такою, яка ВИГІДНА УКРАЇНІ. Погавкалися з Росією. Результат: м"ясо-молочну продукцію дівати нікуди, метал також, трубу газову ведуть мимо України, загострюється внутрішньополітична ситуація в Україні... Це вигідно Україні? Однозначно - ні. Значить, політика, яка приводить до погіршення взаємовідносин з Росією - АТНИУКРАЇНСЬКА. Відповідно, політика добросусідства вигідна Україні, тобто ПРОУКРАЇНСЬКА, ПАТРІОТИЧНА. Тому "оглядатися" треба. Неоглядатися - злочинна для України, антидержавна політика.

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А чо Вы Миха уговариваете Степаныч?о_О
    Мясо он не ест...молоко тем более не пьет.
    Он не металлист...:))) и до газа ему нет никакого дела,дровами топит.....
    Так что все ему до лампочки как говорится.....:haha:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

не дровами, а обухівським туалетним папером...

15. Liliyah Romanova

Галюсику, ну нащо знову?
    Покажіть мені всі зміни до нового правопису, покажіть затверджений правопис.
    Те, що я можу собі так писати чи ще хтось, зовсім інше, погодьтеся. ;)
    До речі, тут оффтопи, можна писати, що заманеться. Так що можемо далі оффтопити.

Та все ок. Дякую. ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо Росія захоче газову трубу? Віддати, щоб не образилася?

17. Liliyah Romanova

Лізти в дупу москальській владі, бо вона як мала дитина? Типу, насварили то я вам у кутку накакаю. Ну, я розумію, що в них розуму нема, хоч і двоголові, але що й усі мають теж такими інфантилами ставати??? Пограти біцепсами, полякати... А ти з тими не дружи, бо я з ними не дружу... :8:
    Еге, догнати і ще раз віддати. :haha:

• Подобається Подобається x 2
  18. Галюсік

щось не хочеться..;) набридло. :)

19. Степаныч

От, блін! Ви що, придурюєтесь? Коли вона хотіла забрати? Що за підхід! А якщо Гамерика щось захоче? А якщо Румунія щось захоче? Чи Польща? Чи Німеччина? Чи Туреччина... То що, зважаючи на такі якщо пересратися з усіма, даруйте за неблагозвучне слово?

Лілю,
    для Вас є тільки альтернатива: або "в дупу", або "в морду"? А цивілізовано, спокійно, з повагою обоюдною нє?

Останнє редагування модератором: 16 жов 2008
  20. Liliyah Romanova

То не для нас, то для них.
    Думаю, про цивілізоване у випадку з двоголовим москальським орлом можна лише мріяти. :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)