Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 2
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я до росіян кажу - росіянин. А на москалів кажу москаль :)))

Ви хто?! :haha:

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

ОСЬ ВИ І ПОПАЛИСЯ!

Ті хто поважають інші національності називаються націоналісти! Бо тільки націоналіст може зрозуміти іншу націю.
    А як інтернаціоналіст може поважати іншу націю,якщо у нього навіть такого поняття немає. А якщо є то воно має негативне значення. То про які такі "націюнальності" ви говорите???? Нація інтернаціоналістів? :haha:

Клас! О дає!

• Подобається Подобається x 1
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

На Вас это правило распространяется тоже?;)

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, для вас всі не ваші, тьху - наші... чи як там у вас? Інтернаці! Ну, самі зрозумієте, як хоч би раз в житті думали головою, а не совєцькою пресою. :)))

Пишіть ще! Посміюся :)))

6. http://dic.academic.ru/dic.nsf/latin_proverbs/641/Divide

Мягче не значит лучше :))) А к душевным качествам это и подавно не имеет отношения...

7. Bambook

Bambook Persona non grata

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Уверен. вообще-то я японец.

9. vseprav

vseprav Well-Known Member

в мене є одне питання, чому купа людей каже(чи десь пише) що при вході в криївку питають чи нема жидів? Це повна брехня там і близько ніхто такого не каже, я сам працював там більше року і кажу так як є

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А "Криївка" скільки існує?

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы по ходу пьесы не пытались понять о чём писал Невстранец или в обще не читали?

12. Bambook

Я, по ходу пєси, тільки про чиновників і політиків думаю наперед погано. А про звичайних людей - ні. Про НеПереймайтесь зокрема. Тому припущення про те, що вона підступно розділяє Невстранця з Читачем обкому, аби розірвати фланг і вдарити кіннотою, не міг в принципі взяти на віру. Тому й шукав інше пояснення її словам про душевність.
    Більш-менш зрозуміло пояснив?

• Подобається Подобається x 5
  13. - Вы вообще на редкость внятно излагаете (это я серьёзно) то, что излагаете. Правда, заметно, что это позиция. Но даже и в этом случае - позиция хорошо продуманная, взвешенная и даже местами прогрессивная (как для галичанина ;) )

А особой связи между словами про душевность и отмеченным мною нет. Для реализации принципа "разделяй и властвуй" достаточно слова "лучше". Сравнение всегда разделяет сравниваемых независимо от того, хотел этого сравнивающий или ему просто наплевать. В последнем случае это невежливо. Говоря Вашими словами, такого я ...
    ;)

14. Chaldon

Понял! Вы дипломат?

15. Bambook

Ну от ви мене відокремили від інших галичан. Хотіли ви цього чи вам просто наплювати? ;)

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Я б сказав "тіпун тобі на язик", якби був впевнений, що ви правильно зрозумієте :)
    Потім я хотів написати "ні, я валіза", але крім того ж застереження, подумав, що це якось плоско.
    Ще після третього курсу практика в державних установах мене переконала, що дипломатія як професія - це не моє, як і будь-яка інша державна служба. Тому, хоч у дипломі й записано "дипломатія й консульська служба, переклад", не тіпає мене тільки від третього пункту. А як назвати своє хобі побавитися словами, щоб не вжити слова "дипломатія", але й обійтися без нецензурщини - оце була б справжня дипломатія. А так - одна профанація :)

16. Chaldon

Это точно. Особенно в политике (где все через чур серьёзны, как настоящие политики). Особливо любителям.:)

17. - ближе ко второму :) Галичан пытаться делить - "марна справа", они сторону москаля всё равно не примут (а вот россияне - запросто. Обидевшись на Путина и его избирателей вполне могут пойти к галичанам на форум вздыхать о том, какие русские - дебилы да рабы. Тут таких вспоминают с придыханием, как "настоящих, хороших россиян" :))) ).
    -

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так підкацапники взагалі тут "без ума" від вас, плюси прямо сипляться. Я ж казав пора серйозно подумати про кар'єру голубого активіста. Згадайте славетних земляків -Тараса Чорновола, Ганну Герман - і вперед!

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я так полагаю: для истинного свидомого украинца получить значок одобрения от русского - это позорно, это нечто ужасно постыдное, это свидетельство морального(а то и национального!) перерождения. Короче говоря, позор и стыд предателям национальных интересов! (Под национальными интересами понимается именно то, что считают таковыми наши шановные пан Gunner и пан Свято). Пан Свято мне даже написал, чтобы я не рассчитывал до скончания веков на такую милость от него, как отмену его игнора. И что я там буду оставаться, пока являюсь врагом украинского народа. Меня это несказанно огорчило - я так добивался отмены его игнора, мучился по этому поводу, ночами не спал, испытывал несказанные душевные муки. А на самом деле меня пугает вот что: пока у Украины такие друзья, как перечисленные мною паны, ей врагов не нужно.

• Подобається Подобається x 5
  20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)