Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та ні! В цьому випадку це партія здорового глузду...Ібо звєздєть - нє мєшкі ворочать;).

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Справа в підставах і обгрунтуванні, а не "сільонках". Будете мати 100 дивізій і операцію "Барбаросса", а без підстав застосувати силу це просто авантюра.

3. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Друга десятка персон не бажаних в Україні: 1)Р.Ахметов 2)М.Азаров 3)К.Чумаченко 4)Лук*янов 5) В.Колєсніченко 6)Д.Мєдвєдєв 7) В.Путін 8) Балога 9)С.Шустер 10) Д.Кисельов

4. Yarema

І чим ці заробітчани Вам завинили!?о_О
    А Ви плануєте їх мати?:sad: Якщо ні, то про що "базар"?;)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я все планую мати. А базар про те, щоб вимести нах окупантів і дітей окупантів.

6. Dzungli

Вони сбивають агресію; люди вже газети не читають. Також прибрехують і не намагаються бути українськими патріотами.

7. Yarema

То у Вас, шановний, плани просто бонапартистські:)))...Бажаю Вам удачі на цьому поприщі;).
    Вам замало агресії!?о_О Тоді переглядайте періодично парламентські бійки у виконанні ригіАнальних бойовиків. От де запал і агресія! Адреналін так і пре;).

• Подобається Подобається x 4
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І не тільки в мене.

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzungli

Адреналін це добре. Вони сбивають революційний настрій тому люди трохи пришиблені ходять. Послухають різну гидоту і заспокаюються.

10. Yarema

Ну-ну...Нашому теляті та й вовка з'їсти:)))...Не ображайтесь, ради Бога;).

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzungli

За корпорацію монстрів потрібно подякувати Шустеру. Замість того щоб запрошувати на програму порядних націоналістів він запрошує брехунів.

12. Yarema

Тобто непорядних націоналістів?;)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не сказав абсолютно нічого нового.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не хотів втручатись, але це мені сподобалось :mocking:
    А ще виникло питання - чим пан зі Станіславіва збирається годувати сто дивізій :)))

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Навіяло анекдот:
    Сидить Путiн у себе в офiсi. Дзвiнок.
    "Альо! Пане росiйський президенте? То Цильо туй из Андрашовцю, з пивної дзвонит. Задзвонив'iм, жеби вам уповiсти, же ми тут вам офiцiяльно войну декларуєме!"
    "Харашо, Василий, – вiдповiдає Путiн, – Ето дєйствiтельно важная новость! А у вас бальшая армiя?"
    "Йой, но зараз, малинько почекайте - каже Цильо, зробивши деякi розрахунки, - в нюй є я, муй кум Мішко, сусiда Пітю i всi шо туй зо мнов у преферанс грали. То нас ушитких вiсiм!"
    Путiн зробив паузу. "Должен сказать тебе, Василий, што в маєй армii 100 тисяч людей, каториє толька ждут маєво прiказа!"
    "Най би го фрас узяв!" - каже Цильо. "Я зараз вам передзвоню!"
    Наступного дня Цильо дзвонить знову: "Ці чуєте, пане президенте, становище воєнне нико не удміняв! Ми туйки роздобули всяку войскову технiку для нашої пiхоти!"
    "А што за технiка, Васілій?" - запитує Путiн.
    "Но, в нас типирь є два бульдозери, комбайн, ай трактор вуйка Петі" - вiдповiдає Цильо.
    Путiн дещо здивований: "Должен сказать тебе, Васілій, што у меня 6000 танков 5000 бронєтранспортьоров. Кромє того, со врємєнi нашего послєднєго разговора, я увелiчiл армiю до ста пятiдесятi тисяч!"
    "Най би го фрас узяв!" - каже Цильо. "Я щи подзвоню!"
    Наступного дня Цильо знову дзвонить: "Пане росiйський президенте, война іще триває! Ми туйки флот воздушний типирь маєме! Лоці з Мукачева переробив кукурудзник, примонтовав на ньом пару кулеметів спереду, ай до нас ся ще приєднало четверо фаттьову з пивної!"
    Путiн помовчав хвильку, прочистив горло. "Должен сказать тебе, Василий, что у меня 100 бомбардiровщiка i 200 iстрєбiтєлєй. Моi воєнниє бази охраняются ракетамi тiпа земля-воздух з лазерной наводкой. А ещьо я увелiчiл армiю до 200 тисяч!"
    "Матір Божа!" - скрикнув Цильо. "Я зараз вам передзвоню!"
    Наступного дня Цильо дзвонить знову. "Слава Ісусу, пане Путiне! Я ся дуже перебачаю, але ми мусиме ся з той войни отступити"
    "Нєужелi? Очень жаль" - вiдповiдає Путiн. "Почєму ето вдруг ви пєрєдумалi?"
    "Пак бо, чуєте," - вiдповiв Цильо, "ми туйки посидiли за пару бочками пива, тай ся мiж собов порадили, i вздрiли, же аж нiяк не зможеме дванадцятеро прогодувати двiста тисяч полонених!"

• Подобається Подобається x 7
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі я рідко буваю в Станіславові. Десь раз на рік.
    Годувати будемо наколотими апельсинами і всім що будуть скидати з англійських літаків. Насправді я думаю вимітати синьожопих не доведеться, бо комуняцькі відрижки хай ще 10 років протягнуть, а потім чи повиздихають самі, чи недієздатними вже будуть. Молоді прийдуть рано чи пізно.

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ах Моська, знать она сильна...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви знову мабуть про слона, який скоро копита відкине?

19. Полковник

Полковник миється в бані

20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Копыта? Я-то думал, что копыта у козлов, а не у слонов...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)