Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Не про подружню, але зраду )

Що таке один єврей? - Торгівельна палатка
    Що таке два єврея? - синагога
    Що таке три єврея? - руський народний ансамбль

Що таке один українець? - Хазяїн
    Що таке два українця? - Партизаньский загін
    Що таке три українця? - Партизанський загін із зрадником

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Что такое один русский - алкаш
    Что такое два русских - два алкаша
    Что такое три русских - два алкаша и сын дурак.

• Подобається Подобається x 2
  3. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Це мене не стосується. Я українець.

4. VasMT

А перед россиянами и русскими я прошу прощения. Мною написанное про русских касется только рагулей.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Гілка офтопна?
    Значить можна...
    Для панів Модераторів.
    Я можу дискутувати з п.Педром про відношення до України, я можу не поділяти погляди п.Ромка на діяльність УПА, я можу сміятись над затятістю п.НОТОЦО, але попускати рєдіскам зневажливо насміхатись наді мною не буду.
    Тим більше добре вивчивши правила форуму і маючи один штрафний бал :)))

• Подобається Подобається x 5
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бачу пса з буди випустили...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha::haha::haha::haha::haha:

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Якого? о_О Де?

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, звірів не чіпаємо :)

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пане Свято, Ви такими загадковими шифровками кидаєтеся...:scratch_one-s_head:

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

А де ще правду писати?

• Подобається Подобається x 1
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте, це як кажуть окремі моменти, як мені бачиться, суспільство вже переросло цих політиків і навчилось жити в полінаційних державах. Не завжди це йде на позитив (Франція і Німеччина) але іншої дороги вже немає. Як мені здається треба знайти золоту середину. Якщо нація 300 років будувала для себе ідеальне суспільство, майже свого добилася, але емігранти, в пошуках кращого життя,переселились в ареал цієї нації, в кількості.коли вони вже не можуть асимілюватися, а вимагають для себе окремої уваги-ось тут як бути, тут ще рецептів немає, їх потрібно шукати.

Останнє редагування: 24 січ 2011
  13. VasMT

Рецепти існують... Правда не всім вони сподобаються. Тай не завжди дають результат.
    Латвіа хотіла як і наші нацики відкараскатись від "тяжолого наследия". Відкараскались? Чи може досягли рівня хочаб Польщі?
    Кувейт, ОАЕ... Отримати їхнє громадянство практично не можливо. Але Абу-Дабі таки у них...
    Моя думка така: все можна зробити, аби тільки хотіти.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Трохи зелений ще, ще не вміє розмовляти з корпорацією монстрів.

Як вони можуть це зробити, якщо в них також повно кацапні, тобто п'ятої колонни, яка мов камінь за ногу на дно тягне? Що тут можна зробити? Або по-сталінськи, або по-бандерівськи. Або по-європейськи - але це довго і нудно. Ну інакше не виходить.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та в принципі так, але можуть вже тепер французи хотіти.....

16. VasMT

Циган витурили? Отож...
    Який у них принцип? На тобі линтюху гроші, абис не крав і не заважав іншим файно жити... Коли нероби почали сідати на голову, зрозуміли... Треба гнати. От побачите, ЄС ще поборсається і зрозумівши що в гуртожитку зі своєю коханою нема де усамітнитись, врешті-решт розбіжится по своїх окремих квартирах...
    Тому і не бачити нам ЄСу як своїх вухів :)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви якось збочено, як завжди, побачили все. Я думаю французи циганів витурили, а ми тоді маємо право п'ятій колонні копняка втулити під зад. Не будуть про фашизм верещати.

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це буде катастрофою для Європи. Знову закриті кордони, економічні війни, національні протиріччя, гризня за спірні території,нові ворогуючі союзи, втручання в європейські справи Московії , США і Китаю з позиції "divide et impera". Все це, рано чи пізно, переросте в збройні конфлікти, насамперед на Балканах (Туреччина-Греція, Сербія-Хорватія, Румунія- Угоршина, Сербія-Болгарія, Болгарія- Румунія тощо)... Невже Ви думаєте, що європейці на це підуть? Ви вважаєте, що немає інших шляхів? Наприклад, закрити можливість в'їзду для вихідців з мусульманських країн чи ввести більш ефективну систему натуралізації нових громадян з репатріацією тих, хто відмовляється жити за європейськими законами...Невже Ви вважаєте, що європейці дурні і не бачать проблем і небезпек? Просто їхня єесівська машина достатньо інерційна, щоб миттєво вносити поправки.;)
    А сільонок хватіт-то?;) Якби ж то все так було просто...

• Подобається Подобається x 5
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це партія VasMT в цій п'єсі:)

20. VasMT

Ви самі відповіли... За мене. Я би відповів так само.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)