Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Маєте на увазі Афган? Це геополітика. Результат холодної війни.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Один мій знайомий воював у В"єтнамі. У ще одного батько загинув у Ефіопії. Сусід воював у Сирії...
    Доречі, перші двої так і не змогли отримати статус ветерана війни.

• Подобається Подобається x 2
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну раз меня зацепили, когда я просто ответил Romko, мало на кучу ссылок. И тут такая дискуссия. Надо отвечать.
    У нас был или точнее родился Григорий Распутин. Прятали царскую семью, в войну труп Ленина. После войны, были и очень много осталось и сейчас есть живые.
    Бандеровцы, сосланные за сотрудничество. С Прибалтики, то же. Немецкие военнопленные. С Польши. Немного с Чечни. Вот японцы, те восточнее. Власовцев не было, Скорей всего всех оставленных в живых ссылали в края вечной мерзлоты.
    Так как они считались предателями. Надеюсь ответил?

• Подобається Подобається x 3
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бо ведмеді люблять солодке;).

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Але перед цим того "дехто" добре навчили в Москві, і за допомогою диверсійного підрозділу поставили на чолі держави Афганістан.
    У мене сусід, правда покійний, служив на підводному човні в одному з диверсійних підрозділів. Але після 250 грам ставав трохи балакучим, отож я ще будучи в 8-9 класі знав про диверсійні операції радянських підводників на територіях країн Африки і Лат. Америки.За 2-3 години робили революцію , ставили свого Президента і тікали знову на підводного човна-експорт революції така штука називалась.

7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну,ти диви-и-и!І Той туди ж!Як той сморід за військом...:)))
    Администрация Януковича считает, что украинцы не хотят государственного статуса русского языка
    http://regnum.ru/news/polit/1362916.html

Останнє редагування: 10 січ 2011
    • Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

Невже Ви думаєте, що я буду це заперечувати? Ні, не буду... Ба навіть більше, підтверджую... І такими штуками займались не тільки КПСС з СССРом... Єдине, що хотів би сказати, то це те, що брати Грімм теж багато розповідали :mocking:

9. Gron

Gron тафгай

10. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

"пан хохол , об Россию зубы обломав , штоль ?" /Т. Шевченко/

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Вы перепутали с Крымом. Но не в 1654-м а в 1954-м и не до 57 а до 1991-го..

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не зрозумів, в чому тут проблема, я щось не те сказав?:blush: Чи зробив неправильний висновок?:blush: Мова йшла не про Афган?

А хіба я казав, що цим займалось тільки СРСР? Таким завжди займались сильні країни.А СРСР разом з США були двома супердержавами, отож вони грали в пінг-понг-в кого і де буде більше "своїх" президентів. А без сміху-це сфери впливу.
    А на рахунок братів Грім, то мені також, навіть в такому малому віці так видавалось, але потім в "Огоньку" я такого начитався, що ці казки як вийшло на повірку зовсім не казками були, це звичайні операції- і в Кубі така була і в Афгані похожа,можливо без підводного човна обійшлося, але з авіацією.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

За що купив, за те й продаю. Я ж не казав, що сам у них брав участь. Я чесно сказав що 1.5 року був "хворим" в санчастині полку,а фактично робив всю роботу за двох лейтенантів, одного старлея, одного прапора і одного підполковника.

• Подобається Подобається x 5
  12. VasMT

Та заспокойтесь, Сміте... :)))
    Ніхто Вас ні в чому не звинувачує. І Ваша "хвороба" звичайне явище. І те, що Ви працювали за весь медпункт частини, не викликає недовіри... Принамі у мене...
    Але Грон правий. Про сказочників...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Знаю, бо сам багато раз бачив таких сказочників.А тому дядькові вірив.Служив десь в бухті Золотий ріг.Говорив не дуже охоче, більш намньоками, інколи казав про те що робили а не уточнював де,скільки їх там було-так і казав, і щоб секрети не продати. Але в тім, нехай це буде на його совісті-нехай земля йому буде пухом.Фото показував-дійсно військові підлодки-був дуже сильний і шустрий, в народі про таких кажуть-тягучий, справжній спецназовець, показав мені декілька прийомів-згодились на життя.

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Это точно. Я недавно разговаривала с одним человеком, который меня все агитировал за Россию. Ощущение сложилось, что находишься в палате для психически больних. Я говорю, что в России нищета, а он мне отвечает: "Бедный Путин, как ему тяжело. Против него же весь мир. Все его ненавидят". о_О:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

о_О?
    ................

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До речі і культу його ніякого немає, на рівні сарказму росіяни своїх керівників сприймають. І некомпетентність бачать прекрасно. Просто хто ще зможе хоч якось більш-менш скопом тримати цю орду, трохи слабину даси - зразу в загул ідуть. Всі це розуміють.

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

На мою думку це аналог якоїсь секти: "Я Путину верю. Это человек от Бога". Маразм. І аргументувати свої слова - вони не можуть. А найголовніше: усі говорять одне і те саме. Слово в слово. Як зомбі.

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

http://www.youtube.com/watch?v=BCf_aPhqTYE

20. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)