Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якою ціною?

• Подобається Подобається x 5
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Дальше читать не стал. Тут сразу вопрос. А был ли он настоящим адвокатом? ТО есть тем, кто страдал, а не зарабатывал деньги. Возможно и был. А почему он не умел костра разжечь. И парней этих послать... Костёр то надо уметь разжечь. Вообще всё это не так уж и сложно. Не хочу его дальше осуждать, этого адвоката. Это у Ромы всё просто очень. Назувается - политика... Политика вообще " с большой буквы" не пишется.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да, заплаченная цена высока и деяния велики ... можно ли было достичь подобного меньшими затратами? я сказать уверенно не могу, хотел бы знать кто сможет ....

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Заради чого та ціна? Заради блага пересічної людини? Заради миру на Землі? Чи може заради "брєдовой ідєі" світової революції? Чому в 20-х роках більшовики не побоялися розпустити свою армію, залишивши ледве як десяту частину, а в 30-ті раптом почали озброюватись до зубів і влізати в числені збройні конфлікти? Що вони забули в Іспанії? Невже в 20 тих роках СРСР мав більш безпечне становище, коли мав зруйновану економіку, ніж в 30-ті, коли він мав найбільшу в світі військову авіацію, найбільше в світі танків тощо? Досить вже морочити нам голову побрехеньками про "імперіалістичне оточення", бо таке було в 20-х коли СРСР був невизнаним майже жодною провідною державою, а вже в 30-х роках його визнали всі провідні імперіалістичні держави і почали йому постачати все, щоб він переозброївся і підняв свою важку промисловість...То невже імперіалісти це робили для того, щоб задавити СРСР?

• Подобається Подобається x 3
  5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я тебя отвезу...:give_rose:

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  7. Turkul

Turkul Well-Known Member

У-у-у какая капризная...:nea:;)

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 7
  9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Власть уже готовит себе спарринг-партнеров для новых выборов и перезагрузки политической системы. Факельные шествия в столице в честь дня рождения Степана Бендеры – не случайны. Как и не случайна индифферентная реакция на них властной команды. Заметим, что массовые собрания или запрещаются, или разгоняются, а вот сторонников «Свободы» никто не трогает."
    http://www.golosua.com/main/article/politika/20110105_2011-god-pervyie-10-shagov

• Подобається Подобається x 2
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 1
  11. navav

navav Well-Known Member

Уважаемый товарищ ДАЛЬНЕВОСТОЧНИК.Я себе позволил сделать маленькую проверку на терпимость.Не знаю что вы себе придумали своей болезненно-антигалицкой фантазией,но это слово засланец.Теперь можете обижаться на это слово.Это окончательный вариант.

А все решта правда-моя правда...

P S Особливий привіт за підтримку майже земляку VasMT...

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З радістю прийняв привіт від п...а, м...а, л...на і майже р...а :mocking:
    А там си гадайте як хочте :)))
    РS. А пану Levandivka чости привіт не передалисти? Страшно? Не бійтесь... Він як тов.Сталін - строгий, але справедливий :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Turkul [​IMG]
    Скажіть, що Ви вважаєте в статті неправдою.

14. levandivka

Ви точно цього хочете? :bad:

• Подобається Подобається x 4
  15. Turkul

Turkul Well-Known Member

Статья не при чем...
    ...дешевая ирония.

16. VasMT

А как выглядит дорогая о_О?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Ви мали на увазі, що умене була дешева іронія, в словах
    ?

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Ви читали чи так просто-для зв"язки слів.

18. Turkul

Turkul Well-Known Member

Да...
    ...плюс нечего лезть не в свою тарелку и ставить минусы, я никого ничем не обидел. А в вашей "защите" никто не нуждается.

19. VasMT

У-у-у-у-у....
    Так вот в чем дело :mocking:
    Для удовлетворения своего эго поставте мне сотню минусов :)))
    Если Вам это поможет...
    А Вам, Smeet, скажу...
    Дешева статейка...

20. levandivka

Втішило, Смііте? :)

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

І за допис, як за флуд можна дістати штраф. Добре, що в Оффтопі.

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

А Ви не знали?
    Є бородатий анекдот:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)