Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Спасибо всем! Вот ёк-макарёк, точно не вернусь домой о_О

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Там всім раді... Хто лаве на стіл кидає...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

І в Радомишлі пине не безкоштовне, нє?

4. Цукерка

Цукерка Active Member

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

По-перше, я не жаліюсь. )

По-друге, там вище, здається, написано. Сказати (написати) на форумі, не боячись походу в баню (а швидше всього, приготувавшись митись), і писати в приват, видаючи себе за інтеліґента в товаристві - різні речі.
    А от Ваші припущення залиште для себе...

6. Цукерка

Цукерка Active Member

залізний аргумент - який видно героїзм :)))
    це припущення не більше за моє припущення, як Ви висловились. своє то я залишу при собі.
    тільки от, боюсь, в момент подібного в дописувача спрацювало зовсім інше:haha:

7. Un.Known

Тим не менше, в того, хто писав мені в приват, спрацювало те саме, але інакше. :)

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо Полковника то треба завжди робити скидку на особливості національної культури і на те що він час від часу "відмічає" різні події.
    Що я не можу терпіти, то те, що деякі західноукраїнці радятся в тогу культурних і патріотичних і вихованих людей, а поведінка і мова нічим не кращі тих же москалів. Коли себе не поважаєте то хоч трохи поважайте наш західноукраїнський народ і не паскудьте його.

9. Un.Known

Можливо, хтось мене починає розуміти...

Коли критикую поведінку тих чи інших своїх земляків - це не тому, що мені не подобаються думки, не тому, що не погоджуюсь - тому, що хочу, аби тут, принаймі "на фоні" галичани були культурнішими, елегантнішими, просто кращими, бодай у манері спілкування.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ця річ взаємна - як не крути...

І починається корупція :haha:

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Хотіла Полковника випустити зі свого ігнор-листа у звязку з Новим Роком, а він, виявляється, в бані до хрещенських морозів... :sad:

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Котов попрятали? Ну - как последователи - душить начнут? ;)

13. ORoss

ORoss Well-Known Member

Чогось боюсь, що наступні уродини пройдуть вже без постамента. Вибух на Дніпрі як попередження Бандері та всім українцям. Якби ще хтось взяв відповідальність за цей вибух - було б спокійніше.
    Невже українці навчились виготовляти таку досконалу вибухівку.? Який точний розрахунок кількості в тротиловому еквіваленті!
    Невже мішені "кращої" не знайшлося???
    Питань більше ніж тих українців у Запоріжжі...

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Что, тянет в привычное окружение?
    Да, не повезло пацанам...
    И можете объяснить почему?
    Немцов это не тот человек, которого можно прессовать. Даже менты это понимают, а Вы всё никак...
    Ну, если карцер считается отдельной камерой, то у меня вопросов больше нет. Умом Россию не понять(с).

15. Chaldon

Причём тут пацаны? И в чём им не повезло? Конечно лучше иметь дела с правильными пацанами и мужиками. ( не кинут)

Ну вот вы и подтвердили что он "авторитет", но чего же не там где остальные авторитеты? Столько места занимает. Так только насильников и маньяков содержат.:) Теперь борцов за народные права. :scratch_one-s_head::haha:

В этих учреждения нету карцера.:suicide:

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Каждый выбирает по себе... (с)

Это Вы подтвердили...

Конечно нет..

17. Chaldon

Я подтвердил, что ему нельзя в общую камеру. :)

Птичье молоко, вроде молоко, а пить не получится.
    Так вот. Поверьте мне хотя бы потому что у нас много тюрьм и зон.
    В здании ОВД или РОВД есть камеры предварительного заключения и есть ещё изолятор временного содержания. Но нету карцера (ШИзо - штрафного изолятора) он имеется только в тюрьмах, зонах и в армии на Губе. На фото он находится в КПЗ
    на 8 человек, на одиночном положении. Так содержат тех, за чьё здоровье или целостность органов беспокоятся. И почему не ФСБ, у них "прекрасные" камеры и органы важные не пострадают, как и камеры не переполнены.:)

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Які коти? В Україні дістати кота, чи собаку, ще 20 років тому - було проблемою.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не, Сталин мог себе позволить сотрудничать, а националисты .. ну разве охотничья собака сотрудничает с охотником? она ему служит .... Немцы считали что расстрелы, разлагают дисциплину в войсках, потому с радостью отдавали эту часть "работы" национальным организациям, та же Хатынь, ведь не немцы там отличились, да и во Львове с приходом немцев, евреев и т.д на столбах и балконах ни немцы вешали, так то оно получается ...

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага...
    А лєнін хароший був...

А сталін з гітлєром ваєвалі.
    А сталін пабєділ.
    А сирисири впєрєді планєти всьой....
    Ще що там в вашій "історії" пишуть сказочніки?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)