Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А мою цитату, прошу, де я кажу, що це мій коханий? :)

А Родину, да люблю.
    http://il.youtube.com/watch?v=COaKyoQZc3w&feature=related

Останнє редагування: 25 гру 2010
    • Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Шо, всё-таки искать?
    У Пани (т.с.) с памятью туго?
    А за звёзды - спасибо.
    Бывало, оденешь рубашку - уже 6.
    Потом китель - уже 12.
    Потом шинелку - целых 18!!!
    Прюс одна на кокарде и 6 в эмблемах на погонах, плюс по паре на кителе и шинеле в петлицах....
    Сбился, короче.
    "Звездастый" - это Вы правильно подметили.

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А можна поконкретніше?

Ви маєте на увазі право Вашої родини якось пообзивати австралійську землю і її нарід? Гм, я не можу навіть сказати, чи вони мають таке право, чи ні, але крім права є така річ, як мораль, в даному випадку вона в них москальська, типова. Але задниці вони не піднімуть і в Росію не поїдуть. :)

Щодо мого відношення до слов'янських Наташ - повторюю, що то куревство має спільного з моїм відношенням до Чехії?
    Повод? Я десь казала, що я - хороша, Ви - поганий? :)

Дайте цитату, або будете черговим у ряду пустобрехів.
    Будьте такі ласкаві.

• Подобається Подобається x 5
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пані, лишіть його в спокої. То є моральний каліка, шкода, що шановний Полковник ставить йому одобрямс. Не можна так поступати з хворими на голову людьми, Полковник...

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Яку родіну? США? Росію? То чому ви не в Росії???

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вот вот, уже близко...да и вы сами прекрасно знаете о чем идет речь и в чем суть...

6. Un.Known

Ні, не здогадуюсь.

Українська чи російська курва залишиться курвою і в Африці. Африка чим винна? :)

7. Чернобылец

И РОссию, и Украину, и Казахстан и Беларусь и теперь США.
    Большому кораблю большое плавание.

Это вы Педро хутором живете. А вы приезжайте в любое место, места и работы хватит для всех. Только извините, зубы я пойду лечить к кому-то другому. Чего то я вам не доверяю.

8. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вот видите...вы сами на свой же вопрос и ответили...а говорите не здогадуетесь...

...за сим больше не буду беспокоить столь величественную особу...пойду к курвам...

9. Чернобылец

Чем вам именно винни именно только українськи чи російськи курви ?

Точнее будет "любая курва залишиться курвою." Вне зависимости от национальности и страны происхождения. Вас там в Чехии политкорректности не учат ?

Хотя..Вы сказали на фотографии красивых славянских девушек, что он тут привел "Знал бы Туркуль, какую песню чехи поют про Наташек, не стал бы приводить эти фотографии.."
    Откуда у вас информация, что они курвы ? Именно те что на фотографии ?

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А зря, Чорнобилець. Я дам вам вам адресу в Англії, полікую зуби десплатно.
    Єдине чому я вдячний СССР, що вони мене навчили не ставити гроші на перше місце. І тому я не можу працювати в Австралії де вся медицина є чийсь бізнес.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемая.
    Лень мне.
    Было сказано Вами, что бабки от России Вы лично не возьмёте. а хай отдадут....
    Кто отдать должен?
    Я, естественно и сынуля мой (опосредственно, естественно, просто я не на него деньги потрачу, а на тех, кому Вы рекомендуете.)

Полковник делает публичное заявление.
    Заявление.
    Я, Полковник, заявляю, что я зае...ся выслушивать претензии свидомитов ЛФ о моей личной вине за деятельность КПСС, НКВД, КА, СА, КГБ и т.д. на землях ЗУ.
    Я, Полковник, готов не покупать сынуле киндер-сюрпризы и водку для себя лично и аккумулировать какпитал збочинцам.
    Готов начать расплату за себя лично с Ун Кнов.
    Прошу определить мне сумму платежей, естественно, учитывая меня и моего сына в процентном отношении от всех жителей РФ.
    Надеюсь, что завершив рассчёт хотя бы с софорумниками, на сердце у меня станет легче.
    И всякое падло и чмо лично ко мне и сыну моему больше не сможет предъявлять претензий.
    Полковник.
    25 декабря 2010 года.

Останнє редагування: 25 гру 2010
    • Подобається Подобається x 4
  12. Un.Known

Чорнобильцю, мені - нічим. І смію Вам нагадати, цю стару тему витягли саме Ви, не я.

То Вас так болить оте "українська чи російська"? ОК, африканська також. )

Мене болить, що українські чи російські курви тут є.
    Моя відповідь означала тільки одне - що краса має свою ціну, і що об те, чим пишається Туркул, може витерти ноги хто завгодно.

А ще можу Вас запевнити, що красиві дівчата є всюди. Я б хотіла пишатись країною в іншому контексті, не олів'є точно.
    Було, але це зовсім не відповідає
    Різницю відчуваєте між "я не візьму" і "Ви мені винні"?
    Ля-ля, тополя.

Ви так ніби й раді були, повоювати, а нема з ким? )))

13. Чернобылец

Спасибо, конечно, но я лучше заплачу и пойду к кому-то другому. У меня Педро теория такая, человек относящийся к своему делу профессионально он порфессионален во всем, в том числе и серьезно относится к своим словам и не позволяет себе свободы выливания грязи

Хотя хоть что-то хорошее про людей в стране сказали. Это ж они вас научили, "не ставити гроші на перше місце."

14. Полковник

Полковник миється в бані

Подождите.
    Ещё не вечер.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шо тут скажеш...:sad:

І всьо...:dntknw:
    Політика...:sorry:

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вже темно.
    Значить - вечір...
    :)

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бєзродний космополіт;)...

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:nea:

• Подобається Подобається x 1
  19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Полковник, спокойнее. о_О
    Я тоже вас поддерживаю. И кровь у меня не менее горячая. Надеюсь ( чемоданчик вам с кнопочкой не дают)?

Я, Чалдон, заявляю, что я внимательно изучаю претензии о моей личной вине за деятельность КПСС, НКВД, КА, СА, КГБ и т.д. на землях ЗУ.
    Я, Чалдон, готов по решению Европейского Суда по правам человека (Страсбург, Франция) начать расплату за себя лично.
    Прошу определить мне сумму платежей, естественно, учитывая меня в процентном отношении от всех жителей РФ.

20. Un.Known

А що - вже хтось пред'явив? )))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)