Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

Патріотам України не потрібно з когось брати приклад. (Казав же Де Голь“Якби я мав таку армію, яку має ОУН, то німецький чобіт не топтав би французької землі”, навіть якщо він такого й не казав).
    Хуже? Поляки не мали старшого і такого люблячого брата. :ireful1:
    Якщо росіяни України вважають себе частиною росії, засуджують 1991 то вони теж не проти відновити справедливість і до цього часу говорять по-російськи. Справжні патріоти Росії.:dntknw: А ми (баба Яга) проти

• Подобається Подобається x 5
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 6
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Шліть його в ігнор нарешті! :)

Бо:

4. levandivka

Ігнор - заблизько.
    Нє?

ЗІ: Бранко ігнором не злякаєш. Для потомків пише.

• Подобається Подобається x 7
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

:nea:

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мене теж сміливо заносьте...

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Отож! Так ці хлопці у Львові, Ви їм і повідомте ці адреси! Дуже можуть стати в нагоді! Коли доведеться драла давати звідси. Наші фашистів не люблять. Це вони ветеранів Великої вітчизняної можуть побити. Якщо удвох на одного діда нападуть. Якщо ветеран - жінка, то можуть і по одному - на жінок вистачить сміливості!

Живы ещё их наследники:

З підскакуваннями на кшталт:"Сам дурак" прошу у пісочницю Піонертабору.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Позвольте Вам ответить. Вы почему-то не желаете принимать во внимание, что вся тема: Россия - колыбель современного фашизма, по сути дела является попыткой утверждения: Сами русские фашисты! И Вы меня обвиняете в злоупотреблении принципом: САМ ДУРАК! -- Я хотел напомнить, чьи уста произносят эти слова. Вы вольны закрыть мне доступ к любым темам, потому что иного способа -пардон- заткнуть мне рот у Вас не имеется. Точно так же я реагировал бы на попытку неонацистов из Германии обвинить русских и Россию в фашизме. Естественно, Вы не посмеете удалить пост коллеги, чьи взгляды, повидимому, Вы разделяете. Позвольте мне считать Ваши приёмы недобросовестными методами использования админресурса. Если вы провоцируете других, то хотя бы имейте смелость вытерпеть от оппонента обвинение, аналогичное тому, которое Вы сами использовали и сочли законным.Это и есть Ваша прославленная линейка? Фальшивая она, оказывается! С одной стороны одни деления, с другой - совсем другие! Или, как говорят в математике, что и требовалось доказать! Вам это удалось за 2 дня! Поздравляю с выдающимся успехом! Можете меня банить, можете удалять. Извините - я не могу уважать лицемеров, людей с недемократическими взглядами и разжигателей межнациональной розни. Я в этом вас обвиняю открыто.

Останнє редагування модератором: 19 гру 2010
  9. Игорь

Игорь Well-Known Member

Панi Снiгуроньке следовало бы сменить авантар, её брюзжание явно не того возраста.
    По памяти из моей любимой "Снегурочки" А.Н. Островского " Снегурочка, подслушивай почаще Купавы пламенные речи. ПОра узнать тебе, как сердце говорит, когда оно любовью загорится. Учись у ней любить , и знай, что Лелю не детская любовь нужна". "Снегурочка" читается на одном дыхании. Великий и могучий язык великого народа. Что-то мне всё скучней и скучней сюда заходить...

Шановний Лєль! Ігорь!

Читала і думала, котру тему Ви сплутали з цією - чи то про "велікій і могучій", чи то "пєсні і пляскі народов Сєвера". В кожному випадку, постарайтесь наступного разу для подібної романтики обирати іншу, а ще краще - пишіть в ПП, не компроментуйте даму.

Останнє редагування модератором: 19 гру 2010
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Форей, подібні вислови мають мати під собою ґрунт.

Ви ж не бажаєте зрозуміти, що в темі не обговорюється поведінка львівських "бравих хлопців", і кожне повідомлення не по темі є оффтопом, є в мене лінійка, чи нема.
    Те саме можу сказати про Вас.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені якось байдуже...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Поляки жили в составе одной из республик СССР. "Русификация" по ним так же прошлась как и по вам. А сейчас их ещё и в литовцев переделывают. Но они ничего - справляются. Видать из другого материала сделаны. :)

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

В прошлом веке были схроны, теперь игнор... чего только не выдумают дабы убежать от реальности. :)))

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Передайте снежной бабе, что я по заграну езжу в эти страны как и в другие впрочем тоже. Так что хз.

16. levandivka

Навіяло:
    http://www.youtube.com/watch?v=hrJVqeqTs6w

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=qkYf4YAtmD8

• Подобається Подобається x 8
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Від отакої реальності хочеться ще подалі сховатись.
    І від апологетів русской ідєї.

18. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Извините , но у вас только в одном слове "угомонитесь" , две грамматические ошибки(вы написали - угаманитесь):))). Как же вы можете судить о исторических событиях , и личностях , принимавших непосредственное участие в этих событиям ? Бандера , каким бы он ни был , кстати был одним из них.

• Подобається Подобається x 1
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось я дивуюся впертим совкам: ваша "штучна конструкція" під назвою Совок ледве протрималася 70 років і здохла під оплески мільйонів людей. Скільки можна піарити те збоченство?

Але націям, народам, етносам - тисячі років. Смішно порівнювати штучні цінності совка (на 90% - піар і брехню) з істинними цінностями, які шанує Нація. Втім, для таких як Ви Україна - це порожній звук. Що ж, недалеко існує інша країна, де охлос Вас зрозуміє. А Совка нема - і я просто зловтішаюся тим, що деякі "сферичні коні" зависли у вакуумі, смикаючи ніжками, втративши орієнтацію у просторі-часі.

• Подобається Подобається x 7
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я пишу так,як моєю мовою вимовляється іноземне слово.
    трансліт,якщо завгодно.
    Виривати його з контексту мого допису свідчит якраз про вашу безграмотність.
    Але,зважаючи на ваш загальний рівень,то зрозуміло.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)