Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тут не той випадок...Тут були ті, хто зробив вигляд, що нічого не відбувається, коли жертва волала про допомогу:sad:. Хоч це й огидно, але не знаю чи є це злочином з правової точки зору...Нехай нас розсудять правники;).

• Подобається Подобається x 3
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha:
    Да вы что?
    Приходят получать украинское гражданство, люди вообще без гражданства?
    И как вы себе это в реале представляете?
    Можно втихаря другое получить, а вот втихаря украинское - фигушки!

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А це давно зроблено

• Подобається Подобається x 4
  4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Как это не тот? Вполне тот. Я ещё не упомянул скупщицу краденого из соседней с жертвой квартиры, которая взяла себе в подарок знакомую ей мобилку слегка забрызганную кровью. И кстати, если вас так волнует правовая точка зрения, то ворованные вещи возвращают владельцу, даже если нынешний хозяин приобрёл их вполне добросовестным путём.

з.ы. С правовой точки зрения пакт Молотова-Риббентропа ничего крамольного не представляет иначе б давно был другой "Нюрнбергский процесс", поэтому мне кажется, что вы зря кипишите. ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Yarema

Цю шпаринку, здається, залишили для себе можновладці, щоб в той момент, коли запахне смаженим, чкурнути в Расєю (Білоконь, Бокай, Боделан, Сацюк) чи в Ізраїль (Звягільський )...А там...С Дону...Ой, с Маскви (Ієрусалиму) видачі нєт!:)))

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це не так.

Однією з умов набуття громадянства України є

Стаття 9 Закону про громадянство України

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2235-14

• Подобається Подобається x 7
  7. Romko

...................................

• Подобається Подобається x 4
  8. borkhes

Ромко, вы наверное не в курсе, кто такие "правники", если такие простыни "ни о чём" выдаёте за решение суда. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Откуда вы взяли что Гражданская война началась из за отмену рабства.

А что нет

• Подобається Подобається x 1
  10. Romko

А Ви,видать,не розумієте,що суд над такими виродками,як совєти і комустичний режим не може обмежитись одним Ньюрбергом.
    І це ще не вирок.
    Це статті міжнародного права,за якими ця мерзота засуджується лише на наших землях.
    А їх злочинам ліку нема.

11. Yarema

Якщо Ви чеговий раз натякаєте на Галичину, то ознайомтесь з цим: http://ru.wikipedia.org/wiki/Линия_Керзона
    Ага. Європейці добре розуміють до чого призведе черговий переподіл кордонів ( до речі, багато москальських дописувачів просто обсмоктують цю тему, напевно в них знову є бажання покласти кілька мільонів на полях битв:diablo:)...Саме тому другий Нюрнберг є неможливим, а зовсім не через те, що він є бездоганним з правової точки зору ( яке може бути право, коли два хижака змовлялись позбавити незалежності сусідів?о_О).

12. Yarema

Коли і де американські рабовласники винищували своїх рабів? Раб недешево коштував.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

На севере у янки не было рабства, на юге жировали богатые плантаторы за счет собираемого неграми хлопка. Зависть и послужила причиной войны :)

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

Панове,чи ви багато антрацитно- ебенових гамериканських негрів бачили?
    Вмене пропозиція -най біла частина мулата або квартерону наллє його чорної частини або подарує пуделко сигар.
    Продавали білим чернухiв їх чорні брати,часто з сусіднього племені. Мститися нащадкам це в Афріку.Надумаете ж сi квестiю.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

:sorry:
    о_О

16. borkhes

На каких-таких ваших? Если я не ошибаюсь, то на территории Украины таких решений принято не было. Поправьте меня если я не прав.
    Вы давайте конкретику, про суды, про решения... А там и поговорить можно будет предметно.
    Нема значит? Ромко, так только в сказках бывает. А в реальной жизни всё измеряется томами, десятками томов уголовного дела. Есть что сказать конкретно?

я не намекаю, я конкретно говорю про двойные стандарты с вашей стороны. Если вы считаете передел границ 39го года преступным, то будьте последовательны и в отношении к землям, которые попали в состав вашего государства в результате этого "преступления." Если поляки в виленском крае считают себя частью Польши, а не Литвы и осуждают 39й год, то они не против восстановить справедливость и до сих пор говорят по-польски. А вы?

Каких таких битв? Кто с кем воевать собрался? Вы для красного словца вставили? :haha:

17. Romko

Ким могло бути прийнято?
    Совдепівським режисом?
    Не смішіть...
    Коли в совдепії признавались хоч якісь закони?

На "Меморіал" і зібрані там матеріали,Вам начхать,єстєссно...

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

На початок один...

18. borkhes

Ромко, поясните тогда, что вы имели ввиду написав
    ?

Это вы сказали, не я. Я вас не про Мемориал спрашивал. Я усомнился в бесконечности количества преступлений, неужели материалы Мемориала это что-то сродни Вавилонской библиотеке? Вы можете оценить объём собранных материалов?

19. Romko

Можете прочитати повністю.

І перевірте наявність законів міжнародного права і законів проти людства,які були порушені совдепією в українських землях.
    я колись не полінувався.
    Тепер,щодо "Меморіалу"...
    Для нас,в Західній Україні совєцький режим завжди був чужим...інородним...ворожим...
    Якщо цікаво,може глянути отут
    А в мене отаке відчуття з'явилось,коли ми з хлопцями розкрили захоронення з останками розстріляних в 1941-му році доблєсними бойцамі енкаведе,поблизу Бурштина,на місці пересильної тюрми.
    Потім я бачив немало таких захоронень...але оце перше...врізалось в пам'ять.
    Там були останки кількох десятків людей... жінок з дітьми...з кульовими отворами в черепах.
    Це останки тих,кого не встигли вивезти,доблєстно втікаючи від вермахту.
    Мені було 20 років,я знав про такі речі з дитинства,але знати - це одне...а побачити власними очима - зовсім інше.
    І це лиш те,що бачив я.
    А таких свідчень - тисячі...
    А на всій території есесеру....
    Зрештою,росіяни знають,що є насправді - совдеп.

• Подобається Подобається x 6
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Угу і закон про екстрадицію, певно, не діє...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)