Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

І що ми здобули?о_О

А,мабуть,це вони здобули....

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

МИ ЗДОБУЛИ ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ
    невже не ясно
    предстаники ПР беруть всю роботу на себе а інші нехай відпочивають
    ПАРТІЯ ЯКА ПРАЦЮЄ

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ну це так. А ще ми здобули в черговий раз підтвердження що ми безпринципні лохи і селюки, раз навіть у своїх регіонах не можемо відстояти вибори. Звідки ці люди в комісіях? Якщо місцеві запроданці, то їх на стовпах треба вішати як Фаріон казала. В Луганську наших давно б повикидали надвір і бітами відлупцювали в кращих традиціях.

• Подобається Подобається x 4
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

повісив би фаріоншу поряд з табачником

а вибори веселі будуть
    ставки ставити десь можна ?
    поставив би на ПР 90-95%

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То оприділись уже, і Табачника вішати, і Фаріоншу, і Леніна, і Бандеру. А сам по-куркульськи будеш сидіти в гражді своїй і колючим дротом обнесешся?

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

В країні приймають податковий кодекс який ВБИВАЄ будь який легальний бізнес, забирають можливість волевиявлення, підвищують пенсійний вік на п"ять років.
    Що чути від Свободівської бригади? УПА МОВА НАЦІЯ ЗІГ ХАЙЛЬ \о
    Хоча я за цих бовдурів всерівно буду голосувати бо в них на місцях хоч люди нормальні.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де в них ЗІГ ХАЙЛЬ, покажи.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Зігу вони не піднімають але надмірне висвітлення питань, думка про які в різних регіонах відрізняється, навіть протилежна і в той самий час ігнорування СПРАЖНІХ злочинів цієї влади - наводить на неприємні висновки :cry:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка різниця, в політиці є тільки мета. В нас або за Україну, або проти. Українські націоналісти не мали за мету набудувати на Галичині концтаборів і палити євреїв. Вони хотіли викинути всіх, хто не визнавав Україну як таку і мирно повернутися в свої села і обробляти свою землю, тільки заради цього вони воювали.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

в двадцять першому столітті націоналізм абсолютно неефеективний
    я проголосую за свободівців тільки по тій причині що в них списках немає бандитів
    а їхня "ідеологічна політика" не тільки неправильна, вона так чи інакше направлена на те щоб не дати змоги об"єднатися опозиційним силам і розпалюють ворожечу

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

А звідки така інформація?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви тільки що сказали що проголосуєте за неправильну ідеологію. Іноді мені здається що в галичан в голові бовтається ріденька каша. В тому вільному від думок про євроремонт місці.

13. premium

premium Well-Known Member

я би назвав замітку "справедливість по-бандючарськи"

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://ratusha.lviv.ua/index.php?dn=news&to=art&id=601
    http://www.zaxid.net/newsua/2010/10/21/85201/

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Яка в чорта ідеологія.
    Мені байдуже якою мовою говорять мої сусіди і в яку церкву мечеть чи синагогу вони ходять якщо в підїзді чисто і не викручують лампочки.
    Якщо мені потрібен працівник то це повинен бути кваліфікований працівник а не правильної сексуальної орієнтації.
    Боротись потрібно не проти "жидомасонів", "москалів", "не наших" а проти корупції і беззаконня в цій державі.
    Всі інші проблеми надумані і використовуються для маніпуляції свідомістю.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не згоден, ти ж у своєму середовищі живеш. Я у Києві живу 7 років. І не можу сказати що почуваю себе в своїй тарілці - приїжджаю додому і набагато легше стає. А хто з-за кордону пише, кажуть що з депресії не вилазять по кілька місяців. Хотів би я подивитися на тебе, якби ти місяць ходив по Львові, а всі тарахкотіли б як завгодно, тільки не так як ти.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Можливо це просто зміна середовища по різному впливає на людей
    Я був пару разів за кордоном впродовж тривалого часу (в тому числі в Росії) - і все добре; головне це люди які тебе оточують.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Останнє редагування: 21 жов 2010
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можу уявити причини, я тут писав http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=52490

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Насправді різниця між галицьким селом і, наприклад, Житомирським чи Полтавським не є настільки великою. Відрізняються райцентри і облцентри, ну і те що на ЗУ сільського населення до 60%, а на індустріальному Сході не більше 10%

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Табачника за українофобство, а Фаріоншу за провокації і дискредитацію національного руху;).

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Зайдіть на свободівський форум...Там буде Вам і "зіг", і "хайль";).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)