Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я бы не удивился, если бы всё было наоборот...

Очередной ляп Януковича. Нет такого языка еврейский. Есть иврит и идиш, которые очень сильно разнятся... :preved:

• Подобається Подобається x 3
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Позор DIDIO, эксплуататору киевских шахтеров!:crazy:
    Экспроприируем его шахты и отдадим Ахметову!:haha:
    Во, зажрутся шахтеры! Икрой будут блевать.:bad:

• Подобається Подобається x 3
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Географические особенности вашей страны выяснили как раз Вы...
    Конечно, какая там жизнь в Иерусалиме по сравнению с Луганском...
    А я думал, что страны Балтии Вам дейсвительно по "по цимбалах"...

• Подобається Подобається x 2
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Какой стеб по поводу Близнюка и трусов напечатали в Обкоме - класс! Кто не знает, Близнюк - наш губернатор. Вот его недавний перл про трусы:
    http://polemika.com.ua/news-76616.html#title
    А это Обком:
    http://obkom.net.ua/articles/2010-10/01.1537.shtml?rambler

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я польщен Вашим вниманием и заботой. Спешу успокоить - со мной и моей психикой (на что Вы делаете основной акцент), все нормально... :)
    Спасибо за заботу.
    На украинский переводить?

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Будьте такі добрі.

7. VasMT

Я задоволений Вашою увагою і турботою. Поспішаю заспокоїти - зі мною і моєю психікою (на що Ви робите основний акцент), все нормально ...
    Спасибі за турботу.

• Подобається Подобається x 1
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Від серця відлягло. ;)

9. VasMT

А як мені полегшало, що Вам відлягло, аби Ви тільки знали :)))... :give_rose:

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Ще ні до якої, якщо Вам так кортить. Я Вас мало знаю по Салуну. Ваш світогляд невиразний і тому не впадає у вічі.

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 4
  11. VasMT

Я, когда попал в него, этот полк, тоже плакал... По началу :)))
    Потом ничё. Фтянулся :))) Но вот то, что там узнал об Ядрёных бнбах, фпичатлило...
    Если интересно, могу порасказать... Особливо DIDIO-у :)))

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Розкажіть, якщо щось цікаве, я завжди з задоволенням і слухаю, і сам люблю поділитись. :)

13. Полковник

Полковник миється в бані

Хм???
    Вы же поляк!

14. VasMT

Яку вражаючу дію ЯВ як правило не вказують? Сейсмоудар.
    В учбових фільмах показували, як в підземних сховищах від сейсмоудару гинуть тварини в той час, коли все інше обладнання залишаеться неушкодженим. Це про Ваше, DIDIO, "розсипається в пил". Для зменшення впливу цих хвиль використовують так звані тричі підвішані куби. Перший - нерухомо в грунті, другий підпружинений в першому, а третій відповідно в другому. Дуже складна конструкція. На Україні є тільки два об"єкта такого класу. Один в Ялті, а другий, недобудований, під Ів-Франківськом. Чи не правда, цікаве розташування? Чому нема в Києві? Здавалось би логічніше... Нє? А тому, що такого класу сховища будувались тільки для ... ... ... СССР.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Колись я намалював ядрёную бамбУ в шкільному зошиті з фізики... Кольоровими олівцями, в розрізі. :haha: Намалював дуже-дуже детально, як я її уявляв... Любив я фізику... Тому намалював з любов"ю... :))) Урановий "м"ячик", вибухівку, відбивач нейтронів, батарейку, дроти... А мій вчитель фізмат завіз той зошит на якесь совєщаніє в область, і там "по-пьяні" показав зошита "колєгам"...

Ну і, видно, прикол комусь видався зовсім несмішним. Бо це було в 78 чи 79 році. Після чого через 2 тижні мене з вчителем і з батьком "запросили на чай" о_О до начальника облно... Колгосп навіть виділив УАЗик...

Торт, тістечка, гора смачнючих цукерок, чай, два страшенно веселі дядьки, один, старий, розпитував мене про життя-буття і ржав до сліз, а другий, молодший, ржав трішки менше, зате нічого не питав, і тільки уважно слухав, ще - начальник облно, ще - я - спантеличений шкєт-семикласник (шкєт, бо пішов у школу на 2 роки раніше), та мій дуже блідий вчитель, який щохвилини витирав мокру лисину. І батько, який чекав на найгірше. Як не раз до того, бо я любив бешкетнути... :)))

Розказав я їм все, про що розпитували - про фізику, розповів все про малюнок бомби, яку намалював якось ввечері... "З голови", звісно. Де ж в селі атомні бомби? Уран? Підручник з хімії. Нейтрони? Ланцюгова реакція? Так це підручник з фізики для вузів, там все написано. Бомба? Придумав. :)
    Ну і розповів, для чого всі ті намальовані деталі в бомбі. Веселий аж совав ногами від сміху, задоволено хапав мене як псих за чуба, ну і переморгувався з другим. Облно підкладав мені тістечок і наливав всім чай, а вчитель чомусь зовсім не сміявся. Я тоді, пам"ятаю, подумав, що він образився, бо його ні про що не питали. Насправді, думаю, його "розпитали" ще перед чаюванням. Бо блідим він ходив вже тиждень. Батько після чаю трішки розслабився, але виглядав настороженим. :)))

Коротше кажучи, насміялися вони до сліз, сказали мені, що малюю я гарно, але щоб перед тим, як щось малювати "щось подібне", щоб завжди і обов"язково спочатку радився з вчителем. Зошита вони "забирають напам"ять". І направляють мене на "фізико-математичну олімпіаду".

"Олімпіада" була через пару місяців в обласному центрі, було учнів 8-10, сиділи по одному за партою, завдання були "нешкільні". Перед "олімпіадою" мені шепнули, що то ніяка не олімпіада, а іспит в фізико-математичну школу-інтернат. Тобто, це треба жити далеко від друзів і батьків, і приїжджати лише на канікули! Я страшенно обурився. Мені ніхто нічого про це раніше не казав, і це в мої особисті плани абсолютно не входило. Ніяких моїх відмов ніхто не слухав, лише вмовляли... Тому залишалося, сидячи за партою, на проштампованому печатками листку з завданнями намалювати чудову атаку Чапаєва на білих. Що я і зробив, демонструючи протест і повну байдужість до планів партії щодо мене, 12-річного пацана. Після чого очкастий, високий і незграбний дядько, який мовчки ходив між рядами парт, сумно зітхнув, приречено махнув рукою, і відправив мене додому. До пацанів, до ставка, до самопалів і футболу. :)))

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Брезгуете?

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Ну чому тільки два? Ракетних шахт в Україні було багато, тому і командних пунктів пуска ракет було чимало. Принаймні, не два. Тепер в Україні навіть десь є підземний музей, який можна відвідати.

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

Напевно я не зовсім зрозуміло пояснив. Захисні споруди для захисту о/складу від ядерних (тармоядерних, нейтронних ... ) ударів боєприпасами будь-якої потужності, з системами життєзахисту і життєзабезпечення терміном не менше року, з замкнутими циклами повітре- і водовідновлення... І ще багато-багато чого там в середині було, щоби ще й командувати звідтам. І глибина... Скажем так, в декілька разів глибше найглибшої ракетної шахти :))). Поблизу м.Чехов є така "яма". Так от до неї з білокам"яної дві гілочки метро прокладено...

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

:))):))):)))

....а це речення розраховане на це що ..."всє рагулі" від зависті мають піти за студолу землю гризти....

Слиш , Тормоз Понтовий , зараз iPad(и) дають безплатно в придачу до кожного придбаного Apple компютера.
    А хто купить 2 компа то дістане три iPad...3й можна такому лоху як ти продати...
    Акція називається back to school.....

Понты , понты...дешёвые понты...:)))

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пример героизма и настоящего галицкого воспитания. :)
    И высокой культуры.
    Одним слолвом - наш герой! :)))

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Мне ваша жизненная позиция понятна, но что бы русскому и Россия и Латвия была одинаково по цимбалах...
    А, ну тоді вибачте.
    Хлопці, вас поздоровляють. Відгукніться!
    Можете сказать. Это лучше, чем впредь говорить, что мне делать впредь.
    Слушайте, может Ваш родной Ворошиловград оккупировали американцы, а не немцы с итальянцами? Тогда вопросов больше не имею.
    Нет, это я о Ваших фантазиях.

Останнє редагування: 6 жов 2010
  20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Хм.. цікава історія! То правда? Мати мені розповідала, як мій вуйко, коли був учнем старших класів намалював десятку, радянську звичайно, тільки один бік, склав навпіл і пішов батькові придбати цигарок, спочатку йому їх дали, а потім він сказав, що це не та десятка, і продавщиця розгорнула десятку й побачила підробку. Згодом, у школі його зняли з уроків і "дядечки в погонах" провели співбесіду й заборонили малювати таке, бо іншим разем віддадуть в колонію. Я й досі дивуюсь як можна було намалювати самостійно гроші.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)