Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тому що кожен з нас грає роль.
    Мимоволі.
    Таке життя....
    Хм...

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все правильно....:sad:
    Але...

• Подобається Подобається x 1
  4. Un.Known

Одній з двох категорій людей, котрі потребують маски, вони потрібні для захисту. Люди бояться, що хтось використає їхні почуття - прихильності, жаль, біль, слабість.

Друга категорія - це вовки в овечій шкурі, і від них найчастіш ховаються за масками перші.

Але душу і лице можна гартувати, не втрачаючи людяності.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Докладываю.
    Прибыл в Мать Городов Русских.
    Погода отменная.
    На вокзале 5 человек попросили денег, т.к. им надо ехать домой, а их обокрали.
    Дал только одному 1 гр., т.к. он мешал брать билет на Львов.
    Билет до Львова 500 с чем-то гривен - обнаглели.
    Порадовал плакат на станции метро "Днипро" - "Украина слезам не верит!"
    Прикольно, в России исключительно Москва слезам не верит, т.к. там живут чёрствые и бездушные люди, но что бы ВСЯ Украина????
    Порадовала реклама в метро - рекламируют средство от гемороя, средства для мытья унитазов и надгробные плиты...
    Юмористы, едрить.
    Дали буде.

• Подобається Подобається x 5
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я уже себе представляю, что он напишет...о_О

• Подобається Подобається x 3
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

:)))
    При чому тут емоції? Тобто на підлеглого можна визвіритися, на начальника вилизатися а дитині збрехати, що воно може все (зіпсувати).
    Твердий характер притаманний для керівника - якщо хтось провідає, що начальник безхарактерний і грає роль - хана такому керівнику!!! Ви не згідні?

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Я не заперечую, що купа людей так і живе.
    Але хіба вони щасливі від такого життя.
    І чи це ті самі люди в цю мить?
    Адже коли людина вже має все - вона чомусь ні під кого не пілаштовується і живе як хоче. До речі продуктивність такої людини і успішність - за звичай вищі.

Чому не намагатися зразу таким бути?

8. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

я по поводу этой фразы писала уже, не так поняли, я не писала ее со злым или хамским умыслом, извините. А вообще не хамила тут никому...

Вы не читаете моих постов, не пытаетесь вдуматься...или мы с вами слишком разные. По трупам идти...не в коем случае...
    самая большая проблема вы берете слова и либо утрируете либо переворачиваете.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Завжди казав - московський акцент. Ти думаєш вони б'ються - а вони просто пиво п'ють...

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Та ну?

Тепер можу тільки припустити - що тут на форумі - ви лише граєте вар'ята. Начіпили якусь маску - так сказать...

Своїми словами щось десь сказали? Чи все гра? (згідно вашого світогляду)

10. Prashunya

Вот то что вы такие вещи позволяете себе тут писать, это не вопрос...не обидно никому ,вообще...

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

Про маски вы писать начали, я о них не говорила...к сожалению вы не поняли меня...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Перепрошую. Де хоч одне вразливе слово?

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

Я здається повідав на форумі одну історію, як розбудили мене на морі ледь не викрики. Я гадав б'ються. Вийшов на ганок, а там москвичі (2 пацани і 1 дівчина) сиділи і мирно пили пиво :)

12. Un.Known

У нас, мабуть, різні уяви про хамство. Чи навіть не про хамство - про манеру спілкування.

Тому я погоджуюсь із Святом - виглядає так, що для Вас така Ваша власна :) манера є у спілкуванні нормою.

А те, що там є прикметник "московський" - ну так, це також дуже характерно, прийшовши кудись вперше, відразу розказувати присутнім, що варто і чого не варто робити "тут".

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ага. І на роботі ,вдома, і з друзями - треба себе вести однаково? То ви стверджували?

14. Prashunya

ну что ж вы с такими вопросами?По вашему для того, чтобы обидеть человека нужно обязательно обидные слова говорить, или за содержанием предложений может тоже содержаться обидное...?

вообщем ладно...думайте что хотите...каждый имеет право на свое мнение, считаете меня хамкой и москалькой и ладно)))это даже мило!

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви ще скажіть, що грати вар'ята - це образа у Львові...
    :)))

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Я лише писав, щоб ви до цього не опускалися.
    Любите крайнощі?

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

П.С. Я навіть не знаю чи ви москвичка.... При чому тут москалиха?

16. Prashunya

не в коем случае...я пришла выразила свое мнение в котором не писала кому, что делать, я на тот момент вообще касательно мовного питання писала, в ответ получила и псячу мову и паскудную российскую суть и т.д. я извините попробовала... отвечала нормально...
    кстати псячая мова как оказалось была шуткой...как позже выяснилось...)))

еще раз повторюсь никого обидеть не хотела...

Хватит пожалуйста...

Останнє редагування: 19 вер 2010
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Будь-ласка.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Псячую мову Вы получили в ответ от Полковника, я даже Вам цитату приводила.

19. Un.Known

А що ж означало "нечего тут"?

Прашуня, я не тонкошкіра баришня, мене неможливо образити, але я сама людей образити боюсь, тому стараюсь не писати про щось навяіне моїми власними, швидше всього суб’єктивними враженнями і відчуттями. Це так, до Вашого вибачення. Я не образилась.

Але сама певних рамок стараюсь дотримуватись, тобто про псячу мову - не до мене. І навіть якщо я щось подумаю про паскудну москальску (не російську) суть - я Вам цього не напишу.
    З превеликою радістю.

20. Prashunya

Я знаю...я просто на тот момент не смогла понять, что это с иронией написано...тут нет интонации... улыбки...
    выяснили проехали забыли!)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)