Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

то есть со свидомитским хамством - все нормально, или своя быдлота уже на месте ???

благодаря многовековой борьбе патриотЫчнЫх сил!!! или все таки оккупанты помогли ??? ;)
    тут то чем ? точняковое визначення ...

• Подобається Подобається x 4
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що сталось, Полковник? Головорізи Асфабадітілі прийшли мордувати наш народ?
    Згідний, це великий празнік. Кодна родина мала що празнувати. Помордованих було багато. Навіть малесеньких дітей. Празнік...

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Опять узко мыслите.
    Вы посмотрите на эту дату с точки зрения геополитики.

4. Pedro

Ах, Полковник, Полковник... Я і дивлюсь з точки зору геополітики. Якби не ті асфабадітілі на сході і їх клон на заході, жили б ми в складі Польщі в "угнєтьонном састаянії", були б в ЄС і мали б хоч польське але не зеківсько-рецидивісьтське дебільне керівництво.
    Ех, мєчти, мєчти...

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Брехня!

А це:
    правда!

---------- Додано в 01:48 ---------- Попередній допис був написаний в 01:45 ----------

Скажіть - "не знаю що таке бардинка!" вам розкажуть...
    Ніхто вас нею бити не буде, хіба "точняково" - до речі, що це?

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:48 ----------

таки для москаля - празнік (осфабаждения) - Виконання пакту Молотова-Рібентроппа. До речі - при чому тут Гітлер?

---------- Додано в 01:52 ---------- Попередній допис був написаний в 01:50 ----------

Ги-ги. А з точки зору геополітики - коли Китай на Австралію зможе напасти по суші?
    Для довідки -

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да судя по всему так же брюзжали..Но теперт против Польши.

Скажите мне где "свидомым" галичанам нравится ? Какое место ? Уж точно не в Галичине, кому бы она принадлежала..Австро-Венгрии, Польше, СССР и теперь уже вроде в независимой Украине, а все равно не нравится...

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

А ви не задумувалися над питанням, що це вас АБСОЛЮТНО не стосується.
    Це справа галичан чи волиняк. Хочете знати їхню думку? Ще є багато людей, які жили і за поляків і за німців і за москалів.
    Поїдьте, вони вам все розкажуть, незважаючи навіть на ваше незнання української. А так просто пасталякати... Для чого?
    Знаєте, чому вас, тобто москалів, ніхто не любить в усьому світі?
    Бо пхаєте свого носа туди де вас ніхто не поросить. А на якійсь стадії того носа можуть просто обрубати.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

І скажут,жи звєрствувалі....:sad:

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На нескольких языках разговаривают русскоязычные.
    декількома мовами розмовляють україномовні
    На мовах розмовляють - треба пояснювати?

10. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Я не поднимала я поучаствовала в уже поднятой...

А послушать полковника и не общаться с вами? Ну как скажите...

некоторых...

я уже писала насчет своей манеры и манеры Полковника...моя манера это моя манера...нечего тут)))

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Знаєте, якщо Ви так поводились при співбесіді, я не дивуюсь результату.

12. Prashunya

о_ОНі, ну ви зовсім мене недооцінюєте , на співбесіді я чемна людина без забубонів ,яка шукає гідну роботу:girl_tender:
    Хоча бувають такі співбесіди, на яких виникає бажання не тільки відповісти в такій манері, а ще й зарядити тому, хто проводить співбесіду поміж очей…:russian_ru:

13. Un.Known

А, так у Вас ще мімікрія...

Будьте обережні, в хороших фірмах персоналісти навіть курси невербальної комунікації проходять...

14. Prashunya

Та ну...що я вам тварина якась?)
    Дякую...буду...

А Забубони то забубони...не звертайте увагу!

15. Un.Known

Я цього не говорила. )

Слова "забубони" в українській мові просто не існує. "Забобони" російською перекладаються як "суеверия", тому не можу вловити, яке вони відношення мають до пошуків роботи і нашої бесіди.

16. Prashunya

а у нас на ДОНБАССЕ...в силу слабого знания украинского языка забУбоны часто употребляются как странности поведения или необычности поведения, или еще что-то, смотря в каком предложении употребить ...и пусть в словаре этого слова и не существует)))Суть предложения вы все равно поняли...

а мимикрия у меня лично, в первую очередь,вызывает воспоминания о биологии и рассказы учителя о животных которые имели форму и цвет необходимые для маскировки)))или насекомых, которые прикидывались веточкой...

17. Un.Known

Бросайте это дело, если хотите, чтобы Вас понимали... или чтобы работу найти.
    Нет, суеверия они и в Африке суеверия. Для меня. Как и забобоны.
    Ви не комаха, але також прикидуєтесь, чемною, принаймі на співбесідах...

18. Prashunya

я все исправила)))все дописала))))

и я не прикидываюсь белой и пушистой...не делайте поспешных выводов, вы же не знаете меня лично...я дружелюбная и ооочень положительная...заверяю вас)))
    а если тут я отвечаю грубо, то исключительно в ответ на грубость...или в рамках шутки, а чувство юмора у все разное, и людям свойственно иногда не понимать шуток друг друга.

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

В русском языке слово имеет иное значение:

ЗАБОБОНЫ - м. мн. забобонщина ж. вздор, пустяки, нисенитница; враки, вздорные слухи и вести, особ. судящие разных благ. верь забобонам. забобонный, к нелепостям, сулящим что либо, относящийся. забобонный или забубенный ЧЕЛОВЕК, головушка, разгульный. см. также забубенный.

Словарь Даля:
    http://dal.sci-lib.com/word008128.html

20. Un.Known

Ну і ще пихатим "нечего тут" у відповідь на раду...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)