Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, як неуважно читаємо... Я ніколи не рахував Східну Україну своєю батьківщиною. І сказав я що ніколи не буду в Києві, тобто на "родінє"
    Чорнобильця.
    А ще грубите...:blush:

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні не проживете! Будете жеревіти , як жаринка у вогні. Ніколи не заробите на квиток до Австалії і не зможете порівняти. Завжди будете думати, що Київ - це столиця людей... Не бачили ви ще столиць для людей, тому і не маєте з чим порівняти. Вас радянське життя з'їсть і не подавиться. Не отямитеся, як внуки будуть писати, що життя там таки краще...
    Чому так пишу? Томущо побувавши там - ви ніколи не захочете продовжувати жити, як тут...(як не вірите - поїдьте і переконайтеся...)

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

За це твердий плюс!

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так, найжахливіший аеропорт, у якому я коли-небудь була - це Бориспіль. Цього літа на першому поверсі там ще прибрали лавки, і там реально ніде сісти. А реєстрацію оголошують абияк - можуть і за півгодини до вильоту оголосити. Стоїш там з валізами, як дурень. У спеку там ще було душно, мухи літали ... Як на базарі.
    А якщо потрапив у чергу на митному контролі - все, капець. Можна проходити до нескінченності.
    Навіть в Індії я не бачила настільки дебільних аеропортів.

Нічого подібного. Купа людей розмовляє і по-українськи, і суржиком, і російською, і як попало.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

А для мене будь-яка кава - бурда. Що львівська, що київська. Я її взагалі не п'ю. Шкідливий продукт. :)

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Пане Свято, ніколи не кажіть ніколи. Рибка ще молода, у неї все життя попереду. І де вона захоче жити, і де вона буде, не Вам судити.
    Ви самі були в Австралії, щоб так стверджувати? Може, Рибці там не сподобалося б взагалі?
    Скрізь є свої плюси і мінуси. Наприклад, з Австралії фіг знає скільки летіти до Європи.

• Подобається Подобається x 7
  4. VladimirVelikiy

VladimirVelikiy Active Member

Ми українці, православної грецької віри, московського патріархату, а ви ким являєте себе?

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Націонал соціалісти не любили євреїв, а мені подобаються єврейки, полячки і росіянки ;)

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Але "ми без вас проживемо" не варто казати...

6. Полковник

Полковник миється в бані

А шо?
    Без НИХ не проживёте?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педіру? Чому? Невже нам без цього шлунка погано? Дивно... Чи може Ви приміряли це на себе? Не варто. Ви принаймі, будучи в Стрию, бачили загажений Козячий парк і на форумі того міста про це говорили. Бо Вам це місто не байдуже. На відміну від ковбасників.

8. Un.Known

Не йому, взагалі.
    Я - проживу, мені б діти були здорові і мама тішила дзвінками.

Не варто узагальнювати, тому що Рибка, називаючи емігрантів "них, вами, вас" ставить усіх в один ряд.

А особисто мене це трохи дістало, кажу відверто. Бо я, хоч і не в Стрию, роблю що можу. Зараз, наприклад, створюю сайт для краєзнавчого музею, безкоштовно. Бо немає на це коштів у міста і влади.

А Рибка, у свою чергу, не мусить знати, як допомагає Педро чи хтось інший комусь в Україні.

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В ряд, та не в один...
    Ось що вона казала
    А написала це на слова якогось віслюка, який і поставив Вас з ним в один смердючий ряд

• Подобається Подобається x 1
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Вот именно, что "комусь в Україні", а не Украине.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

То справа Рибки - з ким вона проживе, чи не проживе :)

Може, Рибка й на безлюдному острові сама проживе, я не можу сказати...

Але я не розумію, чому говорять, що в Україні жити гірше, ніж у всьому світі. Це необ'єктивно. Комусь комфортніше жити в Австралії, комусь в Чехії, комусь в Україні.

• Подобається Подобається x 5
  12. Un.Known

Полковнику, я не вірю у спасіння світу однією людиною.

Купу разів писала - вважаю, що світ складається з безлічі малих світів навколо нас. І я покращую ті навколо себе. І якби це робили всі, а не вели абстрактне пашталакання - цілий світ би був кращий.

Тому я не пишу гнівні петиції до ВР чи бодай міськради про виділення коштів для створення потрібної музею сторінки, а роблю її сама, як вмію.
    Думаю, самій Рибці ще не дано знати, без кого вона проживе чи ні через 10 років.

От саме тому, що
    не варта казати, що в Україні жити найкраще, ніж в решті світу. (Особливо им, хо не був ніде).

• Подобається Подобається x 3
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

А я їх розумію, чому вони не повернуться. Якщо б я була там, я б теж, можливо, не повернулася. Їм там комфортно жити, от і все. І скрізь люди намагаються переїжджати туди, де краще. У всьому світі так.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вы лучшая!!!
    Нет, без подколов, правда.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я не кажу такого. Чи то не я щойно написала, що в Києві - найжахливіший аеропорт у світі, на мою думку? :)

• Подобається Подобається x 3
  16. Un.Known

Я цього не стверджую. :) Для цього в нас інші люди є.

А в них я спостерігаю певну тенденцію - дуже часто вони скаржаться на те чи інше в Україні, але тільки хтось з-за кордону наважиться сказати своє "фе" - починається ритуальний танець:"А яке ваше діло?"

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Може, це просто заздрість до тих, хто за кордоном? :)

18. Un.Known

Навіть якщо це так - ніхто в цьому не признається.

А от я можу признатись, що мені багато чого бракує з України, але повернутись я не можу - бо я не одна, бо відповідаю не тільки за себе.

19. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

По-перше,не узагальнюйте,не говоріть за всіх-"ми".Це ваша особиста позиція.
    А щодо Московського патріархату,-по-моєму,слова "ми українці" і "московського патріархату" не можуть поєднуватися.Ми патріархату Українського,бо наша держава самостійна й незалежна.

20. VladimirVelikiy

VladimirVelikiy Active Member

Ви невірно сприймаєте опонентів, я говорив лише за себе в множині, для придання колориту:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)