Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бачу, ви сюди сваритись прийшли. Дуже дотепно.
    Дуже жалкую, що так. Дуже.

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Рибка розбушувалася.
    Мабуть хоче жити в якомусь гребаному Подністров"ї, на яке вся Європа, включаючи Молдову та Україну, "кладе".

В кримінальному праві підсудність може наступити не тільки за дію, але й за бездіяльність.

Електорат Януковича - з тими все ясно. Дебіли та куплені за 150 грн + 200 мл воттки маргінали.

А "противсіхи" і "неголосуванти" - намагаються виглядати білими та пухнастими, а насправді - такий же охлос, який винен у своїй злочинній бездіяльності.
    Рибко, Ви в лайні, розумієте? Ви це заслужили своєю противсіхіатриєю. Тільки чому Ви інших українців намагалися туди же потягнути?

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря! Ти - ГАЗ-69...

4. Boris_Kiev

• Подобається Подобається x 5
  5. Е ні, Борисе.
    Це ви краще про тимошенківців так кажіть.
    Ви при Тимошенко краще жили? Моя сім'я - ні. Чому я ПОВИННА за неї голосувати? Чому я повинна голосувати за людину, яка обікрала і обдурила свій народ? Ви скажете щось про Януковича - так, він такий самий. І я НЕ БУДУ голосувати ні за кого принципово, поки не побачу достойну людину. А ви лижіть Юльці дупу далі. Поклали перед нами, Борисе, дві купи лайна, тільки на одну причепили бантик. Ви з'їли ту, яка з бантиком. А я жодної не з'їла. Хто з нас був у лайні?

Та Боже упаси!
    Голосуйте хоч за чорта лисого.

Тобто обирання меншого зла - дія, а вираження чесної позиції - бездіяльність?

А ви хочете жити у якомусь дикому племені, яке поклоняється вождині-богині, дарма що вона їх регулярно дурить.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та, нє, одна з них - то ОПГ. Ви того тільки не бачите.

Крапку пора було поставити після "І я не буду голосувати". Не будете. І вже ніхто не буде. До того йде. Але ви того не бачите.

7. Подивимось. Я передчуваю, що буде другий Майдан. Значно сильніший за перший.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо й буде,то дуже нескоро... І не з політичних міркувань... Ти маєш рацію,Рибцю,достойних в нашому Олімпі нема. Я ж теж противсіх. Але,в другому турі голосував за Юлю,бо дуже не хотів,щоб лицем України(нехай і номінальним),стала огидна мармиза гопника. Але стала. Дякуючи тобі,Миху,всім,хто в другому турі голосував "проти всіх". Тішся.

• Подобається Подобається x 7
  9. Boris_Kiev

Я жив значно краще. Як жили Ви - то Ваші проблеми. Ще згадайте, як жила Ваша бабуся при комуністах. :)
    Рибко, Ви тільки починаєте жити і не робіть голосних заяв зі своєї "кочки зрєнія". Це вже навіть не смішно.
    "Коли, якби, якщо"...
    Ви - в лайні. Україна в лайні. І це зробили конкретно ВИ. Вчіть арихметику. Не маю бажання далі дискутувати з Вами на цю тему. Дякую за увагу.

P.S. Якщо буде новий Майдан - підіть краще на віддалену від Майдану дискотеку (чи бібліотеку) і не заважайте тим, хто буде робити Справу.

• Подобається Подобається x 8
  10. Юлька нічим не краща, Борисе.

Як жили ви - це теж ваші проблеми.

Чому ви всі такі упевнені, що "противсіхи" більше підтримували Тимошенко, ніж Януковича? Навпаки неможливо? Звинувачуйте краще перший тур, бо саме після нього залишилося двоє "достойних", серед яких люди змушені були обирати.

Якщо це буде майдан за Юльку, то моєї ноги там точно не буде! Якщо це буде хтось більш достойний, то інша справа.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І я про це...

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Перший раз таке чую. Та й хто може примусити, коли на ЛФ російська офіційна. Це Полковник мені забороняє вживати МОЮ ДЕРЖАВНУ.

13. - да не, он не запрещал. Только напомнил правила ЛФ, по которым ВАША ДЕРЖАВНА (т.е. английская в австралийском варианте) не входит в перечень официальных на ЛФ.

Зато в Вашей державе поди приди местный абориген в мэрию или зубки подлечить и залопочи по-своему, что услышит в лучшем случае?

14. Pedro

Невстранець, в вас коротка память. Я колись вже писав, що перед приходом англійців існувало десь 700 аборигенських мов. Лишилося більше ста. Ні один стоматолог не може таке число мов вивчити.
    Ось багато москалів, які народилися в Львові української не можуть осилити. То що казати про сто мов.

15. - у всех разное число носителей, есть более распространенные, есть самая распространённая... но ни на одной из них местному жителю не ответят оккупанты-каторжане и понаехавшие за длинным австралийским долларом, грабить их родную землю!..
    -

16. Pedro

Ну по крайній мірі, скільки мов, стільки людина, чи як там..
    Я ось, по крайній мірі, 5 разів людина... Не перешкоджає аж ніяк.:)
    Бачите, Невстранець, вам, росіянам, цього ніколи не зрозуміти. Приходить італієць чи німець на прийом.
    Основна мова як для одного так і для другого англійська. Але кілька фраз на італійській чи німецькій надзвичайно
    міняє характер відносин, характер атмосфери, зявляється почуття більшої довірливості.

• Подобається Подобається x 4
  17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это Вы со мной тогда... Я - помню, хотя своего мнения - и не изменил. :)

Да есть тут ТАКие...
    Узнаете? ;)

18. Pedro

А що, я примушую шановного Невстранця до української? Просто пора вже навчитися... 6 років... це не жарт;)

19. - и добрых дел людям за пятерых делаете?

Останнє редагування: 9 вер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  20. Pedro

Значітєльна большє...:good:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)