Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fremut

Fremut Well-Known Member

А Вы проекты Пестеля и иже с ним читали? У Джугашвили были хорошие учителя

2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Напевне таки правду подейкують, що маленького Адольфа бабця-єврейка багато била:
    "Образцы ДНК, которые были взяты в начале этого года у родственников фюрера, в том числе у австрийского фермера Норберта Х., который приходится главе Третьего рейха двоюродным братом, показали, что Гитлер биологически связан с расами, которые хотел уничтожить.

Практически у всех родственников Гитлера есть Y-хромосомная гаплогруппа E1b1b, редкая в Германии и в Западной Европе в целом. Чаще всего она встречается у берберов, живущих в Северной Африке, а также у потомков европейских евреев ашкенази и (даже чаще) у потомков ближневосточных евреев сефардов."
    http://www.delfi.ua/news/daily/foreign/smi-gitlernbsp-potomok-evreev-i-afrikancev.d?id=1183015

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

опа! так вот оно че, Декабристы - втілювали віковічне прагнення українського народу до самовизначення ?? о_О
    угу, как раз Гайдамаки формировавшиеся на левобережной (упс - москальской) Украине для борьбы с правобережными униатами (упс - "дымократична спыльнота" ) естественно свидетельства "борьбы" украинского люда с промоскальской экспансией :wacko:

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

ну как? вылечили? :)) ссори .. не сдержался, тон рассказа как об открытом переломе )))

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Артобстрел, не надо съезжать. Вы же сами написали:

Надеюсь, Вы помните, что восстание сипаев - это восстание в колониальной армии в Индии. Вы сами упомянули восстание сипаев. Декабристы - это восстание офицеров + солдат. То же самое. :)

6. artobstrel

не, съезжать не буду, токма вы б все почитали, за одно на что я отвечал ... как бэ ....
    вполне может быть .....

• Подобається Подобається x 1
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

8. artobstrel

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тобто гайдамаки мріяли про царя над собою? :nea: Раджу:
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Гайдамаки
    Поляки не могли самі впоратись, тому: "(російський!) Генерал Кречетников отправил к Железняку офицера, который успел хитростью захватить самого Железняка, Гонту и многих других. Гайдамаками Гонта был выдан полякам, с него содрали кожу и потом четвертовали, а Железняк, как русский подданный, был сослан в Сибирь.
    Польское правительство учредило особый суд над Гайдамаками, жестокость которого вошла в пословицу у украинского народа. Отдельные отряды Гайдамаков, еще бродившие по стране, были частью истреблены, частью переловлены, частью изгнаны при помощи русских войск."

• Подобається Подобається x 3
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось через таких продажних несвідомих як ти, прапорщик, і народ терпить.
    Але ще і на тебе час прийде, не переживай.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

12. Pedro

:haha::haha::haha::haha::haha:

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Дідьо, повірте, і будуть виїжджати, бо я, наприклад, не хочу жити в одній країні з тими, хто мене рахує за untermensch. Або з оцими продажними манкуртами-яничарами, що лижуть москальські дупи.
    Ви повинні розуміти, ви є поляк. Уявіть собі щоб так це бидло розперізувалось в Польщі, яку я поважаю мабуть навіть більш як Україну.
    Що б поляки з ними зробили?

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ги-ги-ги :))):))):))):good:
    ...прапорщик замінірує город , наставить "розтяжок" і займе кругову оборону....
    А коли оборону прорвуть , то прапорщика через Стрий копняками в дупу будуть гнати.

14. Pedro

Думаю, там одними копняками не обійдеться, Патрик. Розумієте, запроданців свого народу не люблять ніде. І який результат запроданства, прапорщик повинен знати з родинного досвіду.
    Хоча я йому бажаю всього найкращого.
    Але за все мусить бути розплата.

15. Pedro

Що, дійшло, яничаре? Дуже радий:good:.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ти можеж хоч собі в борщ насрати, але Україна буде нашою. А всяки виблядки будуть облизувати псячі миски по світах.

17. Педро, а що ви особисто зробили для того, щоб в Україні стало краще? Чи ви тільки умієте сидіти у своїй Австралії та язиком махати? А я вам скажу: тому Україна так живе, що у нас більшість людей такі, як тупі вівці: як їх б'ють, ні, щоб зробити ворогу те саме, будуть тільки возмущаться у тряпочку. І хоч би хто влаштував протест. Вийде кілька тисяч людей - і що? Треба щоб хоча б мільйон вийшло. І результат буде. Але вони такі: тільки возмущаються в тряпочку, а як щось конкретне зробити, так за свої шкури бояться.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хто тут активно голосував за Януковича проти всіх?
    Ото і є (на мою думку) вівці та, перепрошую, кастровані барани. Як останні називаються українською мовою?

Останнє редагування: 30 сер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  19. А ті, хто голосував за Тимошенко, перепрошую, козли.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Помиляєтеся.

http://www.youtube.com/watch?v=eel0-ZuFtoE

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)