Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Полковник, и чего Вы сразу на свой счет это приняли? Там же написано, что этот извращенец-педофил:

Это ж не Вы.

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Увы, знаю, сейчас появится святыч и опять меня забанит.
    Я же говорю, что ребята ОЧЕНЬ предсказуемые.....

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Не надо, Милая Сударыня!

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Таку б кнопку ще від педіків та хамів...
    "Facebook разработала кнопку от педофилов"
    http://mobilnik.ua/news/26683.html

4. Полковник

Полковник миється в бані

Лично я ссылки гавнюков никогда не читаю.
    За ВасМТ и Тёркина не отвечаю.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я ж то думаю чому це у Вас такі дивні посилання котрі ніц не клеяться. Тепер зрозуміло...

6. iso

iso Well-Known Member

Це Ви до мене?

7. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Наверно ошибся(тоДЫ извиняюсь),а то у нас здесь большинство ассоциируют себя с националистами!А то ведь Дми́трий Влади́мирович Таба́чник,был когда то одним из руководителей антинационалистической группы депутатов.Вот и подумалось-а с чего это вы его НЕ воспринимаете?:scratch_one-s_head:

8. iso

iso Well-Known Member

Я сказав лише , що призначення Табачника було повним ідіотизмом. І не більше.
    Але якщо про Табачника, то згоден, що грамотний і ерудований, щодо умнейший - це вже як оцінювати його розум. Стосовно ведення політичної інтриги - так. І ще від себе додам - хитрий і цинічний політик, демагог і україноненависник. І оцінюючи його „реформи”, проблеми в освіті будуть і надалі поглиблювтися.
    Очевидним було, що призначення Табачника внесе додаткове напруження в соціум. І настільки очевидним, що схиляюся до того, що це було добре продумане рішення. Яка мета? Не знаю. Хіба тут шукати відповідь https://files.me.com/dkulikov1/r9ac0k Але це мабуть краще перенести в гілку про Табачника
    А з націоналістами я себе не позиціоную:dntknw:.

• Подобається Подобається x 1
  9. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

10. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Пан ИЗО классный чувак.
    Не надо на него наезжать.

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну почему же,прочёл.Спасибо,ссылочку сохранил,перешлю дочке,а то внучка в этом году в школу пойдёт,так что и до инета недалече.Вдруг там на вас нарвётся,а кнопочка ужо наготове.Предупреждён,значит вооружён

13. Полковник

Полковник миється в бані

Вот это и есть реальное подтверждение губительной деятельности злочинной бело-голубой влады.
    При австо-венгрии, при немцах и при Пане Ющенко трамваи во Львове не полыхали!

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бо ж насправді москалі винні.:dntknw:
    Звідки жара прийшла?:nea:
    Отожбо...:sorry:

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

16. LMax

LMax Active Member

боюся що жара прийшла через те, що мерикоси загадили океан нафтою через що немає нормальних випарів води і відповідно стало "сухіше і жаркіше"...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну да...я ж забув...:scratch_one-s_head:
    Єнто ж праклятиє піндоси....:ireful1:
    С єтімі...бєндєровцамі...:sorry:

18. Полковник

Полковник миється в бані

А эти что?
    Тоже что-то загадили?
    Кроме форума - ничего.
    Для того, что бы что-то загадить, надо что-то создать, что бы оно гадило.
    И чё создали?

19. Полковник

Полковник миється в бані

Кто в курсе?
    Что подразумевается под фразой: "впорядкування місць, пов’язаних з єврейською історією"?

У Львові оголошено початок Міжнародного конкурсу на кращу ідею щодо впорядкування місць, пов’язаних з єврейською історією. Таке рішення сьогодні, 6 серпня, було прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.
    Заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів зазначив, що напрацьовано умови Міжнародного конкурсу.
    “29 червня відбулися громадські слухання, на яких були представлені усі зацікавлені сторони, представники депутатського корпусу, постійних профільних комісій, представники наукових кіл, єврейських організацій. Тривали слухання досить довго, було багато пропозицій. Ми врахували практично все, було доповнено склад журі, інформаційні та історичні довідки, було опрацьовано сам календар конкурсу, змінено деякі назви та термінологію. Ми отримали позитивні відгуки і зацікавлення з Ізраїлю, Німеччини, США, де особливо багато є таких меморіалів і таких місць. Так сталося, що Україна і Львів одні з останніх в Європі вшановують такі місця. Будемо ще поширювати інформацію серед архітекторів, дизайнерів, проектних бюро усього світу, щоб вони брали участь у конкурсі”, - розповів Косів.
    З його слів, йдеться про впорядкування у Львові трьох місць: “Біля самої синагоги Золота Роза колись стояла інша синагога, зараз там порожня площа. Також йдеться про територію біля пологового відділення на вул. Рапопорта, де зараз зелена зона. Там був колись старий єврейський цвинтар, а також йдеться про територію колишнього Яновського концтабору”, - повідомив Косів.

20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Най го качка копне. Цікаво чи годен таку тему зробити куда не получиться приплести ні москалів ні бандерівців.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)