Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. - ладно, выберите себе другую разновидность нациста
    - остальных участников как и в случае с сообщением Чернобыльца Вы зря приплетаете. "Вас" не много. И почти все - за пределами Украины
    - так перестаньте флудить на ветке.

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

- Ваше, Pedro? Что либо подобное, сказанное про украинцев кем угодно из россиян - постоянных участников форума приведите, пожалуйста, чтобы хоть раз, для разнообразия не оказаться брехуном. А что в каждой моей фразе на ветке "Кухня для хлопiв" или "три слова после секса" Вам видится тщательно закамуфлированное оскорбление национальных чуйств (причем сразу всех наций, к которым Вы себя относите когда выгодно) я Вам верю наслово. ...фобы всегда находят чем подпитывать свою фобию.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

:n:Boris_Kiev (Нині) :haha:

Останнє редагування: 27 лип 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro,

• Подобається Подобається x 3
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Сначала начал на другой ветке, но решил тут правильнее.
    Ну тут просто. Приведите свою цитату и объясните ее.

А тут посмотрите, что я написал. ДОсловно цитирую:"Кстати что касается Чехии и Словакии. Хорошие страны. Как-то не были они отмечены в русофобии. И памятники в порядке содержат. В том чмсле и советским воинам. Вот это, я пониманию, культура."
    Это не значит, что я их всех назвал русофилами. Не так ли ?

Это я так иносказательно назвал такие эпитеты бананами в том посту, что вызвал тут некоторое возбуждение. Собирайте..., тьфу ты черт, ну то есть запоминайте. :)
    А как вы с ними поступите, это уже на ваше усмотрение.

Врядли тут о политкорректности идет..Хотя....Если хотелось назвать сначала "його тупим Іваном", то наверное да. :) Но видимо вынуждено. Ибо (я тут дополн. вашу подпись) о человеке говорит не тольок, что он пишет, но и нажатая карма на этом форуме, а конкретно вот этот пост (цитата).
    А вы Педро, если не найдете ничего, то вы трепло обыкновенное. Ну кроме поста про некоих "некоторых". Хотя Невстранец более точнее назвал вас.

Собственно я уже просил вас пару раз. :)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря! А Ви в якому поколінні киянин? Невже в третьому?

5. Boris_Kiev

Якщо вірити друкованим джерелам (В. Модзалевський), то в 11-му. Агафія Трохимівна П. померла у 1725 році.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це багато пояснює.

7. - что ближе не нашлось... :)))

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чорнобилець, хто трепло, форумчани вже знають більш ніж 5 років і ваших "простинів" ні про що майже ніхто не читає. Якщо ж ви маєте на увазі образи, яких ви нанесли форумчанам, то лише за абєзьяни і мі іх пріручілі з нормального товариства вас просто прогнали б добрим копняком.
    Але вас терплять, як і ваших російських колег, бо відомо на якома рівні в вас виховання і поведінка (до речі недавно Невстранець казав про початок розмови з матюків).
    Ось тільки шкода, що вас нічого не міняє - вас особисто життя в нормальній країні. Та й тут і ви і ваші соплємєннікі могли б хоч трохи почерпнути добрих манер за час спілкування на ЛФ.

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ціхо,ціхо,Педро. Ліпше чемно подєкуйте пану Чорнобильцю і восхітіться його безконечним терпінням. Стільки років терпіти виходки абізьян...то воістину потрібна місіонерська кротость. Вкупі з нєсгібаємой партєйной закалкой.

• Подобається Подобається x 6
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Не, блин, давно ТАК не смеялся!
    О, даёт, эмиграция!

11. Pedro

Ну он жє ж пріручіл нас. А тєпєр в атвєтє:haha:.
    А, зрештою, Ромку, що з них візьмете? Вони мають вроджену відпірність проти цивілізації.

• Подобається Подобається x 4
  12. Boris_Kiev

Полковнику, а що там на Вашому аватарі?
    Ілюстрація до хіта російської попси "Проезжали педики на велосипедике" ?

13. Pedro

А в нього взагалі цікаві аватари. Попередній завжди нагадував мені книжку "Діти капітана Гранта". Памятаєте, як перебуваючи в Новій Зеландії Жак Паганель старався викликати виверження вулкану копаючи землю якимось дрючком? Так і в Полковника. Правда до дрючка в нього була прикріплена якась червона шмата.

14. Boris_Kiev

Паганель, наскільки я пам"ятаю, завжди з сачком бігав і регулярно губив окуляри.

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як можна? То ж Владімір Владіміровіч Путін купили си ногого мапєда. І сі тішат. О. А разом з ним "вєсєліться і лікуєт вєсь народ". Полковнику,оригінал фото в студію. Жиби ми всі сі прісоєдінілі до тотих лікованій.

16. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ну и,"нормальное товариство",что же вы землю носочком ковыряли,когда NikolaLW по поводу Омы высказывался? Или это у вас норма?

17. Pedro

Ромку, а може Борис, співаючи ту попсову пісню, є не так далеко від істини?..;)

18. Boris_Kiev

Згаданий таварісч у багатьох в ігнорі. Просто Ви були у відпустці і не все встигли прочитати.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ви коли в жиди записались?

20. Pedro

Пане Фремут, в мене не так багато часу, щоб докладно читати всі дописи. Робота, сім"я і т.д. Якби побачив, що Ніколай написав, я б дійсно зреагував. Завжди захищав жінок від бомжів:).
    Але є ще інша причина... Скажіть, хто тут на форумі Ніколая сприймає серйозно?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)