Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. HOHOL

HOHOL миється в бані

Спасибо...Не жалуюсь...)))

А разочаровать у вас меня вряд ли получится, так как деятельность УНР и тому подибнэ, как вы выразились, вполне достаточно изучены подробно в историях любого формата и авторства...
    Или вам как всегда, открылась истинная какая-то пока кроме вас никому не известная правда?

Ну давайте, я с удовольствием послушаю...)))

2. terrible

terrible Well-Known Member

і що ж Ви читали, можна дізнатись? :)
    та ну Ви що! починати з вами дискусію-себе не поважати :)))

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Каску треба одягати.
    І не хамити.

• Подобається Подобається x 2
  4. HOHOL

HOHOL миється в бані

Я много читаю ВООБЩЕ...
    Вам начинать перечислять все книжки которые читал?
    Или вы хотите мне порекомендовать исключительные произведения?

Кто бы сомневался...
    Поэтому вы конечно и не начинаете никак..)))

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Мне каска ни к чему, я работаю в строительстве с цифрами, договорами и людьми...)))

А по поводу хамить... Так как здесь на форуме хамите вы, никто не хамит, и так как форум Львовский, конечно не удивительно ваше хроническое незабанивание ...:give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Ну..прошу пробачення...може ви дійсно людина,а не совок...
    Але,по ваших дописах цього не скажеш...
    Ні краплі логіки і совєцькі баяни,що набридли до оскоми...

6. terrible

Ви страждаєте проносом мізків? :) гляньте-Ви ж самі написали:
    і я в свою чергу цілком природньо поцікавився, що ж Ви читали на дану тему. книжки там... дослідження... :)

7. HOHOL

HOHOL миється в бані

Я не знаю, что такое пронос мизкив, видимо потому, что не страдаю этим заболеванием и никогда не страдал, у вас судя по всему больше опыта в этом вопросе...

Удивляет ваше упорство в ведении разговора ни о чем и в никуда...
    Я читал историю от Аркаса с Грущевским проходя советскую и заканчивая современными интерпретациями...

Если вам есть что умное сказать - говорите, не заигрывайте со мной, как красна девица...)))

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Не лицемерьте.
    Ваше извинение с обвинением - мне не интересно...

А ваше определение логики и злоупотребление своими фобиями как последней инстанцией в определении правды - откровенно смешат..))

8. terrible

в це дуже слабко віриться :)

навіщо? Ви все одно нас скоро покинете. то чому не позагравати? ;)

9. Romko

Мої фобії?
    То вислови здорової людини?
    Шановний,дотримуйтесь техніки безпкки на будові.
    Може й повернеться свідомість

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні! З жовтня 17-го, але врізану версію :)

---------- Додано в 01:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Добре!
    В такому разі при наступному переписі населення не забудьте про свою національність і прослідкуйте щоб вписали. Посміємося разом :) Ну, якщо москаль не підійде, звертайтесь до Артобстрілу. Він вам щось підбере...

Згадав анекдот в тему:

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тягнибока фінансувала російська компанія.

12. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Це рівень "Одна баба казала". Якщо ці звинувачення можна піттвердити документами, то де судове переслідування? А тим більше джерело з МВС...

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А за що переслідувати? :)))
    Росіяни кого ХОЧУТЬ, кого ВИГІДНО - того й фінансують - Вітренко, Корчинського, Тягнибока. А вони, в свою чергу, беруть тільки від ТИХ, від кого їм НАЛЕЖИТЬ.

14. premium

premium Well-Known Member

молодці, проявили милосердя ;)

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

ну, якщо московський настоятель лаври дозволяє собі київську православну церкву називати сектою, то моя заангажованість не така вже й страшна

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Скорей - трезвый расчет. Сколько украинцев работает в Москве... Добрые дела - не пропадают. Смотришь - они кому из наших в Москве помогут :)
    Очень толерантное обозначение самозванцев. А то прям как в старом добром мультике - "кто тут крайний в цари? Никого? Тогда - я первый буду!" - и объявил себя Папой Киевским...Или Патриархом Киевским? А может - Киевским апостолом надо было сразу назваться - чего там мелочиться....

16. Nameless

Nameless миється в бані

Ти міркуєш з точки зору луганчанина, але ти не береш в розрахунок моє географічне місце розташування. Мені набагато зручніше і ближче працювати в Польщі :)
    Хоча нашо воно мені треба....

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ось за це :n:, вільний слухач, я переможу тебе на гелікоптері! :haha:

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я на Рождество гостил у друзей в Москве. У них - небольшая строительная фирма. Основной костяк - Ивано-Франковцы... Так что я просто кое-чего знаю в этой жизни. :)
    P.S. Мне всегда нравился украинский обычай - не только к незнакомым людям - но и к отцу с матерью обращаться на Вы... Жаль, что ТАКие прекрасные традиции забываются....:cry:

• Подобається Подобається x 4
  19. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Згадайте історію виникнення московського патріархату...

20. - показательное словечко.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

пока не признали их - самозванцами и были, как ещё назвать. Так всегда и со всеми, кого признавали, только признавали не всех.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)