Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мабуть - Щастя! :)))

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Эту блокаду да в наши бы времена, а то какой журнал или газету не откроешь все о светской жизни:ireful1:

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да, тут я согласен, по этой части сейчас дурдом полный...
    Но то было совсем другое время, то был другой мир... в двух словах молодым это не расскажешь:)

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як би там не було,але все-таки поступали тепер діти без хабарів. У мене товариш електрик ,так його дочка в Вінницю поступила зразу,як тільки подала документи.Вони побачили які у неї результати тестів-зразу сказали-ми вас беремо.А в Ужгороді тягнули до останнього,а потім подзвонили і сказали,може б ви приїхали поговорити(батьки), бо у неї є реальні шанси поступити.
    Моя дочка вчиться в Тернополі .За 5 років навчання не заплатила за сесії ні копійки.Але по правді скажу вчиться добре,їздить на олімпіади в Київ від інституту,і займає там призові місця. Каже що платять,але ті хто не хоче вчитися.Вони порахували скільки за пів_року будуть мати стипедії,платять за всі екзамени а потім вдвічі більше вибирають стипендією.

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

Згоден.
    Може тести були не досконалі, але це перший крок на шляху боротьби з корупцією, інша річ, що повинні були зробити і подальші кроки, останнім з яких була б відміна безкоштовної освіти, та відміни стіпендій(від держави).
    Це як безкоштовна медицина.
    Лікуватися даром-даром лікуватися.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

ТА ПОЛІТЕХНІЧНІ ВУЗИ НЕ ДУЖЕ ПРЕСТИЖНІ.Ви скажіть про юридичні, медичні,економічні.

7. VasMT

Цікаво, а як талановиті діти з Раздєльной поступлять, коли колгосп, в якому мама-одиначка працювала, розікрали ще на початку демократії?

8. Gron

Gron тафгай

Написав же- останнім кроком
    Розумію, що потрібні зміни в державі, завдяки яким, освіта буде можлива коштовна.
    У всьому світі існують фонди (благодійни, приватні і тд) на гроші яких, дійсно талановиті діти, завдяки олімпіадам, конкурсам довели незалежним експертам свій талант, та можливість їх підтримки в освіті.
    Зараз, не меньш талановиті контрактники, "годують" меньш талановитих бюджетників.
    .

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зрозумів,ви серйозно так думаєте?
    Ні в якому разі.Чехія давно в ЄС,але у них є безкоштовна освіта поряд з платною.Але у них всі студенти користуються пільгами,як в столовах так і в кінотеатрах.
    У нас я б сказав освіта взагалі повністю дискредитована.Іде фактично продаж дипломів.Причому дуже дорого, бо студентів заставляють бути там(в тому місті де ВУЗ) А це ще величезні гроші на проживання. Я наприклад проти того,щоб освіта була платною. Ми це вже проходили.У мене двоє дітей,син вчився на платному дочка на державному.По перше платна освіта не стимулює дітей до навчання-нема стипендії і ні до чого тягнутися.Вони спокійно сидять собі на трійках і перестають вчитися.З нормальної дитини такий ВУЗ робить апатичного споживача. В Києві в медвузі проводять занаття російською,коли що то кажуть,у нас ВУЗ привватний і як хочем так і навчаєм,хоча дипломи хочуть видавати державного зразка -держави Україна.Це я про ВУЗ УАНМ.В іншОМУ МЕдичному ВИШі добру третину занять не проводять,кажуть ідіть і прийдете під кінець,принесете по 100грн і залік вам поставимо.Які лікарі вийдуть з тиз випускників.Це при тому що беруть вже до 100 000грн за диплом.Це тільки в касу,а ще так само треба за проживання в місті.А ще література + всякі такі подарки порахуйте скільки коштує диплом лікаря,а він же потім прийде в державну поліклініку і на 1000грн в місяць буде працювати,а Ви кажете про платну медицину.

10. Gron

Gron тафгай

Незгоден.Що є стимулом для котрактників?
    Ментальность треба підріхтовувати вже зараз і у себе, і у молоді.
    Стимул- отримати професію, стати фахівцем з великої букви, щоб отримувати по закінченні гідну зп,яка за рік-два, як зп за рік, повернеться.
    Повторююсь, це майже останній крок, зміни повинні бути всюди, щоб цей крок став можливим.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Gron.Скажіть мені таке.Чи може студент вимагати від викладача якісного викладання предмету у випадку протилежного.Теоретично може,а практично? Якщо скажімо студент скаже в лице викладачеві-ви недостатньо якісно готуєтесь до проведення занять,як Ви думаєте що йому скаже викладач і що чекає того студента.У мене у сусіда дочка проходить післядипломну освіту.Сусід платить 2000 грн в місяць.Дочка їде в понеділок на заняття, збирає їх викладач і каже прийдете у четвер принесете реферати.А до четверга пишіть дома реферати.Приходять у четвер приносять реферати,він за 20 секунд збирає реферати і кажде прийдете в понеділок принесете реферати.Ось і все навчання.За що сусідж платить 2000грн в місяць.У нас заразщ треба дати хабаря купити ліцензію в міносвіти і можна непогано заробляти гроші,нічого не роблячи.а ви кажете платна освіта.

12. VasMT

Мій сусід, лікар, казав що влаштувався на 0.1 ставки в якусь львівську лікарню... Як гадаєте, це можливо?

Оцим, реформами, і займається новий нова влада... Принаймі декларують і поки що чітко виконують...

13. Gron

Gron тафгай

Гадаю якщо зміни видбудуться в державі, ми з Вами, не будемо задавати один одному риторичних питань.
    Жаль, что пожить в эту пору прекрасную...(c)
    Тьху(три рази) на мене.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не думаю.На 0,5 ставки так ,а на 0,1 навряд чи.
    Я ще не чув,що конкретно виконала?Крім того,що поголовно знімають всіх з владних крісел,я ще ніяких рухів не замітив.
    Не почув відповіді :)

15. Gron

Gron тафгай

Нова влада розставляє своїх, смотрящіх.
    Деяких, дуже і дуже одіозних.
    Общак, попереду всього.
    Але роблять це системно, та впевненно, враховуючи недоліки попередньої.
    Ти, попередні (нмд дарма), нікого показово не стратили (готували про всяк випадок захисний аеродром, для дуп своїх), ці теж, не кровожадні.
    Громадян, це, ніяк не стосується.
    Так час такий.
    Власно я, жодних новин не читаю, політичних, так, здуру, на ЛФ краями чипляю.

16. VasMT

Аудит країни проведуть і кров появиться...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не буде ніякої крові. Не у їх правилах. Якщо начнуть лити кров, то дуже багато крові буде.Як з одних так і з других.

18. Gron

Gron тафгай

Залежить від викладача, декана, ректора, студента..
    Мій сказав, в очі, гарно що сам на сам.
    Доводив правоту складаючи іспит викладачеві іншого навчального закладу в присутності комісії.
    Здав.
    Закінчив.
    Вчився одночасно у двох універах, в обох на контракті.
    Но то він клятий, в кого?

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Женілка Аудіторка, не виросла.
    Трактористи, блін.

Останнє редагування: 18 бер 2010
  19. VasMT

Угу... Тут дехто не вірив що накопають апельсиновых...
    Хто з них тракторист?

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Это государство было обречено изначально.
    Ну и где эта поднятая целина? В Канаде?
    Вам персонально я доказывать ничего не собираюсь.

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Тому у кого нечего было забрать продразвёрстка не мешала...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)