Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По секрету. Вона не росіянка, тому не зобовязана знати ваш язік.

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

3. Полковник

Полковник миється в бані

Ошибаетесь, Педро!
    Язык Пушкина и Ломоносова на Украине обязаны знать все!
    Вне зависимости от национальности.
    Даже те, у кого родным идиш считается.

4. Полковник

Полковник миється в бані

А что может произойти?

5. Pedro

Згідний, Полковник. Чудова мова. Закінчив перший курс вечірнього університету з французської. Раджу вам.

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Та нивже! Дужи цикава пачути таку щиру видповидь вит такого мовознавца як вы, панове! Дуже! До речи язык чы мову? Мий язик знае моя дивчина, ыншы дивчата можут про нього та мене тыльки мрыяти. :) Выбачайте, що я роблю багато помылок, це завдякы таму, що я не забавъязан знати вашу мову.
    Але одне пытання: Цыкаво, невже ви також ставытеся до свойих помылок в англыйской чы згаданой вами французськой?

з.ы. ничего, что я пишу по-русски в соответствии с украинским произношением? нормально воспринимаете?

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Панове про Катинь цікаву річ помітили.
    -Х.
    Это совпадение,что именно 5-го марта,усатого Бог и прибрал ?

- zwerskij Berlin

Это совпадение,что именно 5-го марта,усатого Бог и прибрал ? [...] I zamet´te, rovno cherez 13 let.Ne iskliucheno, chto rukami tekh zhe Parteigenßen. Vse eto zastavliaet zadumat´sia o brennosti chelovecheskogo bytiia i o sil´noi ruke Vsevyshnego, vkljuchivshego schetchik "Otcu narodov", da sotretsia ego imja iz pamiati.

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Что привыкли привирать, никто за руку не ловил, а как поймали так на философию потянуло ? Учтите, врунов не люблю, как и тех кто "для красного словца не пожалеет и отца".

Так сознательно или нет приврали ? :)

11. Pedro

Їх ніхто не любить, Чорнобилець. Але є інша група людей, яких формально і брехунами назвати не можна. Але вони в основному мають інформацію почерпнуту з "краткого курса" чи з даних КГБ - найбільш кровавої і брехливої організації за всю історію людства.
    Що гірше з тих двох - не мені судити.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Опять в тупик ставите, Шановный.
    То Правду нельзя узнать по причине закрытости архивов КГБ, то эти архивы принадлежат "брехливої організації за всю історію людства".
    Тогда почему брехливые архивы так свидомитов интересуют.
    Или это подготовка общественного мнению к реакции на обнародование архивных документов КГБ про бандеровцев и голодомор?

• Подобається Подобається x 1
  13. Pedro

Не знаю, яких "свідамітав" ці документи цікавлять. Думаю ті докумунти де було хоч трохи правди - їх давно знищили. Тим звірам правда не потрібна.
    Тоді навіщо її тримати. Інше питання - чи вона в них була взагалі.

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну как же,как же?! Вот Ома,к примеру,очень интересуется

15. Pedro

Ось і до неї претензії.:)

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

то есть,Вы считаете Ому свидомитом?;)

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

В такому випадку (без бла-бла-бла) напишіть - де саме я допустила помилку у відображенні вимови українськими літерами. Вас очевидно слабо підготували.
    Дякую за пораду і даю пораду вам: запепречуйте тоді, коли знаєте ви, а не Гугль.
    Я на четвертинку росіянка, і коли приїжджаю до троюрідних брата і сестри у Москву, то розмовляю російською з усіма росіянами. Принаймні серед тих москвичів, з якими спілкувалась, зацікавленості у збільшенні російськомовної експансії в Україні не бачила. Вочевидь такі зацікавлені - якась особлива категорія.
    Не паплюжте мову, а краще вивчіть її серйозніше, раз у вас вже таке покликання. Наведена вами фраза російськими літерами звучить так: Та нэвжэ! Дужэ цикаво почуты таку щыру видповидь вид такого мовознавця як вы, панове!

Останнє редагування: 14 бер 2010
  18. borkhes

общепОнятный

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Особенно хорошо будет, если и вы последуете своим же советам. ;)

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ну, якщо це вологодський діалект, то так, якщо ні, то можу битися об заклад стосовно вживання у цьому випадку "а" значною частиною росіян. Навіть слово "что" вимовляється у трьох варіантах: "что", "што", "шта" .Єльцина послухайте, панімаєшлі...

20. borkhes

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)