Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

прекращайте думать - читайте ))))))

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ставьте! Скоро ваш народ очнётся второй раз и поставит вам клизмы, с толчёным стеклом. :)))

Вижу как счас: в 70-е годы подорожала нефть, в мире разразился экономический кризис, в СССР поплыли нефтедоллары..., "жизнь стала лучше, жизнь стала веселее"..., в бабушкином селе какая-то женщина кричит - "девки, бросай работу - ИМПОРТ ПРИВЕЗЛИ!"... Все толпой в магазин - не важно, какой "импорт" - всё равно это лучше "нашего"...
    Денег в СССР хватило ещё на Олимпиаду-80 и на начало войны в Афганистане... А потом мир придумал автомобили, которые жрали не 15-20 литров бензина на 100 км.., а 6-10... Цены на углеводороды рухнули. И с ними рухнул СССР - так как доллары иссякли...

В 90-е годы 20-века нефть опять подорожала... В Россию поплыли нефтедоллары... Жизнь стала лучше, жизнь стала веселее"..., импорт по-прежнему лучше..., денег хватает на Олимпиаду, и на войны в Чечне и прочих кавказских республиках... А мир начал делать автомобили на батареях, а также гибридные... И через несколько лет они пойдут массово... Цены на углеводороды поднялись до 147 долларов за баррель, а сейчас упали вдвое. И упадут ещё ниже. А ведь на добычу каждого барреля теперь тратятся не пара-тройка долларов, а десятки... Доказанные запасы нефти Лукойла упали только за 2009 год на 10%! Не доход, а запасы...

Россия уверенно катится по пути СССР.

Останнє редагування: 11 бер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Взагалі-то, як на мене, набагато важливіше те, куди МИ тільки шо прикатіліо_О

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

В цілому безумовно Ви праві, але у європейців живе пам'ять про лінію Керзона. Все що до лінії - Європа, а Україна поза межею, отже за Московією числиться у їхньому розумінні. Нелегко переконувати...
    А "поссовдеповська комуністична зараза", вона така сама і у східній Німеції, наприклад, і в Сербії напевно є...

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

На "старт" того самого шляху.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Авжеж. Ля-ля, тополя...:) Скорше нам НАТО поставить свої зенітні комплекси.:crazy:

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Яка лінія Керзона??? Ще битву під Жовтими Водами згадай, чи під Берестечком!

Вже наскільки Польща підтримувала українську демократію - ніхто так не підтримував! Але затягти в ЄС - вибачайте! Щоб приєднатися до ЄС, треба відповідати вимогам, головна з яких - повністю демарковані і делімітовані кордони! Доки цього немає - і членства в ЄС не буде! Але Ющенко грався в пасочки в батуринах і арсеналах, та попльовував на Росію. Йому не до кордонів було. А треба було дотискати їх і будувати кордони, бо російська Дума прийняла закони і вони мали б виконувати їх... А зараз - до кінця поки що невідомо, що заспіває наш теперішній правитель...

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це важлива, але гадаю не основна проблема. До того ж це робиться за півроку, лівою ногою. Польща може й готова була допомогати, але вона нажаль не вирішує. Не треба так різко. Самі подумайте, Росія не пускає нас, з європейцями вась-вась на тлі газу, і що б ми тут не прагнули, з Януковичем ніц не буде. Міністром МЗС назначив кучміста, посла в Росії Грищенко. Слизький гад.
    Моя Вам порада. Тікайте до сина, доки "лінія Керзона" ще не "демаркована" "залізним занавісом".

Останнє редагування: 11 бер 2010
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Суперечки на політичні теми дуже часто заходять в тупик,не через відсутність документальних підтверджень з цифрами і лінками,а,через неможливість їх сприйняти,причому в опонентів з обох сторін. Особисто для мене не є ніяким аргументом збірник міфів,під назвою "Історія сирисири". Разом з тим я поважаю своїх опонентів. Люблю зтятися з Чорнобильцем,Чітатєлєм,Полковником.Артобстрєлом... На жаль,з новоприбулих лиш Спіка вартує уваги,як опонент... Бо рівень знань отих,з останнього "десанту" на рівні дєцкого садка... Бандєра - ізмєннік,УПА-УНА-УНСО топила дітей в криницях і теде...

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Та ні. Росія тільки гальмує розвиток цивілізованої співпраці націй. До того ж в Росії квітне сіндром "старшого брата", свідомий і підсвідомий імперіалізм, ностальгічна совкова психологія раба й невикорінне комуністичне тавро в свідомості народу, наразі з брутальним сучасним пофігизмом та пиятикою. І взагалі шовінізм щодо менших по чисельності націй пострадянського табору.

Натомість, сучасні поляки цілком цивілізовані люди, не лізуть до нас зі статусом другої державної мови (уявіть друга державна польська мова? - не дуже то природньйо, правда?), не мають притензій приєднати (загербати) наши території до себе, співпрацюють економічно как партнери а не плекають політичні інтриги на користь маріонеточної влади.. і т.д. - Висновок: Росії ще до Польші далеко как до Києва рачки. Від Росії треба триматися якомога далі, буде набагато більше прогресу та менше бидлізма й совковості.

• Подобається Подобається x 2
  11. - главное, без лишней спешки.:good:

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так СССРа нет, дорогой товарищ. Он проиграл и развалился! И Россия проигрывает! Потому что демократия - это не "социальный строй" и не "тип государственного устройства"! Демократия - это иное мировоззрение!
    Да, идеальной демократии в мире нет. Но ВСЕ, кто встал на этот путь - живут намного лучше, чем раньше.

Я не верю версии того, что СССР "развалили" трое. Всё расползлось, в первую очередь - экономика, потому что всё было шито гнилыми нитками.

И тем не менее - я за Союз с Россией и другими странами. Но только в Евросоюзе. Других "союзов" быть не может и не будет! И "старших братьев - тоже. Более того, в Украине это понимают и "демократы", и прочие, "недемократы" тоже, как ни странно. Потому что европейская демократия - выгодна всем. Каждому. И по одной простой причине: всякие "вертикали власти" кремлёвско-венесуэльского типа - это вертикали коррупции, ибо каждое звено подотчётно только звену повыше! А вот самоуправление европейского типа - это когда местный орган власти полностью подотчётен и подконтролен непосредственно людям, проживающим на данной территории!

И неотъемлемая часть европейской демократии - свободные СМИ. Да, они могут иметь владельцев и имеют их, но права журналиство чётко оговорены и законами, и договорными документами, регламентированными государством.

Вот я - за это. За то, чего нет в сегодняшней России. А в остальном - чего там - люблю Россию! Медведи у вас симпатичные. :haha:

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Але ж не зробили!!! Ні лівою, ні правою! Є набір стандартних вимог і процедур, які загальні і обов"язкові в ЄС. Ющенко торочив щодня про "дорожні карти", і розмахував цими "картами" над головою, аж доки вони не порвались... :sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Якщо вже жартуємо, ведмеді дійсно симпатичні тварини, і як би вони не були підступними. А взагалі відомо що найбільша щільність ведведів в Трансільванскому лісі у Румунії. Знову ж таки - Європа.

14. - поговорить не с кем? :)

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нет, скорее - просто не о чем, если говорить о прошлом "совке". :dntknw:
    Говорим о настоящем и будущем "совке" - о России. :)))
    И о том, как от него и его зловония защитить демократию.

• Подобається Подобається x 3
  16. - а зачем таки говорите о совке? Да ещё сам себе на невысказанные мной вопросы отвечаете?
    А почему со мной? :) Надеюсь, не хотите чтобы я согласился с определением "зловонный" и т.д. в отношении моей Родины? :)

• Подобається Подобається x 1
  17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Есть официальная, очень авторитетная классификация России - "смесь невежества с сентиментальностью".

Вы можете не соглашаться, но факта это не меняет. Не завидую.

18.  
    • Подобається Подобається x 2
  19. Даяна

Даяна Well-Known Member

А я приєдналася до полеміки лише у контексті піднятого питання.
    А я і не писала російською. Я російське слово писала українською згідно з вимовою, тому виділила курсивом. Ферштейн? Андестенд? Для особливо обдарованих я можу написати без помилок.

Останнє редагування: 12 бер 2010
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Странноватая она у вас, вымова-то. Редко такую у русского человека услышишь... :dntknw:

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

Поищите на инопресса или иносми. Гугль точно знает.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)