Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Просто здається, що з новим президентом буде більш врівноважений підхід до розтринькування державних винагород (не займаючи інших його справ).

2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Читал дописи на подобных гiлках и уже давно у меня возник такой образ:
    Жили-были три соседа без конца сварились когда кто был посильнее то притеснял и унижал тех, кто в данный момент послабее был. Иногда друг к другу, в зависимости от коньюнктуры были жестоки. Умирали родители а дети их всё также сварились. Но однажды сошел на них Дух Святый. Собрались они. Друг другу поклонились. Попросили друг у друга прошения, и простили один другого. И стали жить поживать и добра наживать.Такой образ...

• Подобається Подобається x 4
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

Хто це така? Це що якась білоруска, що її цитують :mocking:?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хотілося б на цю тему привести кілька відгуків на статтю в Дзеркалі тижня. Згідний на 100%!

14.02.2010
    12:06Автор: Темник
    Я хоч і свідомий українець, але погоджуюся з несвідомим паном з Харкова - давайте розбігатися. Який сенс намагатися примусити бути українцями людей, яких дратує все українське, які не визнають самого поняття української самостійності і є щирими патріотами іншої держави? Нехай держава буде меншою, але буде.

14.02.2010
    11:02Автор: Харьков устал от Украины
    Ребята, давайте разбегаться. Толку все равно не будет.

14.02.2010
    10:21Автор: iodinГлоба предрекает, к 2014 году Украина трансформируется в два государства по типу федерации, плюс Крым. Похоже всё к этому идёт. Можт это и к лучшему.Нельзя соединить в одной упряжке коня и трепетную лань.

• Подобається Подобається x 2
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

І я ЗА на всі 100!
    Кожний би пішов своєю дорогою , а історія розсудить - "кто прав , а кто ошибся на корню".
    ...ну як не клей "горбатого до стіни", але не має вуйко з Бібрки нічого спільного з шахтьором с Макеєвкі....Не має і все.

• Подобається Подобається x 3
  6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

розбігатися можна. Тільки от як бути тим щирим патріотам українцям, які живуть в Харкові, Одесі, Криму (а таких є чимало), Донецьку, Луганську (менше, але все одно є). Нажаль, сталінські геноциди і радянські часи зробили своє на Сході. Як би нам не хотілося це визнвати, але зробили. На Сході виморених голодом українців замінили москалями-запроданцями, п"ятою колоною. Сумно, але це факт. Ну, нічого, можна ще боротися, не тільки можна - треба!

• Подобається Подобається x 3
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

....так само як бути щирим "таваріщам з 5 колони" , які живуть в Львові , Стрию , Станіславові...
    хтось залишиться , хтось переїде....

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А накидайте приблизне розташування прикордонних стовпів... Між "свідомими і дебілами", між "добром і брудом", між "загальнолюдськими цінностями і бандитськими понятіями"... (Слова - антоніми запозичені із виступів опублікованих в ЗМІ)
    Прошу :-

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тема не про Януковича,не офтопте....

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Не надо упрошать. Тогда в распаде СССР виноват только Горбачёв, во второй мировой - Гитлер и т.д. А тем, кто, особенно неосознанно, не уважая мнение большой части украинского народа способствует развалу Украины, подыгрывая внешним и внутренним охотникам этого, я хочу сказать, почему я этого очень не хочу, поскольку следующая в этой цепочке просматривается Россия. А не будет сильной России, со славянами вообще никто считаться не будет. И такой бардак может начаться...

11. Romko

З поляками,чехами рахуються...
    Не дивлячись,що Росію вони мают...кгм...акурат в самій середині...

12. Угу, тільки дивіться. щоб через пару років знову не плакали, що треба об'єднатися.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Коли вже пішов офтоп,
    я давно мрію про перенесення столиці з Києва - тільки не у прикордонні області (Харків-Донецьк-Луганськ), а наприклад, у Дніпропетровськ.
    Щоби побільше регіональського мурла виїхало з Києва і не лізло сюди зі своїми центральними офісами. Відразу і повітря стане чистішим, і рейдерства поменшає.

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

"Свидомый" - это совок с национальной окраской. Ну т.е все равно совок. Это как совок развалил совок, так национальный совок развалит Украину. НО с благородной целью, желая ей всяческого добра.

Ющенко- ваш ПРезидент.

http://www.youtube.com/watch?v=PZLmE1OW2nU

15. Romko

Ющенко - ваш президент Як і його батько і натхненни Кучма. Як і ідеолог КПУ Кравчук. Правда,зараз такі,як ви вибрали собі такого,що найкраще відображає вашу суть.

16. UDALA

UDALA Well-Known Member

"Гринджолы" - величайшая группа , даже на евровидении , на которое они попали абсолютно справедливо(пройдя через жернова жесточайшего отбора и благодаря своему уникальному таланту), они показали настоящее лицо нашего украинского искусства и заняли достойное высокое свое место там.

17. Romko

Хлопці скористались нагодою...
    Я вас розумію,на їх місці,ви б бились в груди і навдріз відмовились їхати...:nea:
    не всі ж такі...:dntknw:

18. UDALA

UDALA Well-Known Member

Да в том то и дело , что козлы не столько эти хлопцы , воспользовавшиеся случаем , сколько те , которые над ними поиздевались , послав их туда.

19. UDALA

UDALA Well-Known Member

А вы , как я посмотрю , скорее не патриот , чем патриот.:scratch_one-s_head:

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ой Борисе...:haha: Борисе....:haha:И где Вы только такую ЧУШЬ откопали??????
    Помылялщик Вы наш.....:haha::haha::haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)