Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На присвящонноє мнєніє москалів треба взагалі ЛФ перетворити в портал московських вказівок.
    А Львів"янам належить лише розписуватися у прочитанні тих чи інших "мудрих мислєй".

Ох, ця Азія... Їм би тільки плазувати перед ханом, баєм, навіть перед наглядачем з батогом.
    Ну що ж... вони обрали свій шлях, тільки нам з ними не по дорозі.

Взагалі складається таке враження, що 2/3 "тутешніх" москалів - це особи з ускладненнями в частині самоідентифікації.

Як у сумному єврейському анекдоті: "В Росії нас називали ж******* мордами, а тут, в Ізраїлі - руссскими св***ями".

• Подобається Подобається x 1
  2. Fremut

Fremut Well-Known Member

Угу,я так понимаю,львовяне должны расписываться в прочтении "мудрых" мыслей киевлянина?У вас,шановный,с самоидентификацией пооолный порядок.Кстати,тут кто-то божился,что не читает моих коментов.Поздравляю вас, в очередной раз господин-соврамши

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вашим дєдам і прадєдам все шось мішало. Може саме проблема у них? Сиділи б дома і може б не було б проблем, нє?

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви пропонували не собачитися:
    Я прошу викласти пряму відповідь по темі.
    Ви ненавидите Степана Бандеру?

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені достатньо цитати в пості пана Svjato
    А декому іншому порадив би відвідати офтальмолога, щоби в очах не двоїлися біколор і триколор.
    Ото справді - роздвоєння особистості.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Думав гілка вмре зі старту... Ні... таки жевріє..
    Пропоную інший вар"янт - "Чого б це я любив... " і підставляйте...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:scratch_one-s_head:
    Приміром я люблю каву....:morning1:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я пиво з раками, чи з рибкою! :good:

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

10. syavych

syavych копач

Альо! :off:

11. Romko

А совдепу не люблю!:ireful1::ireful1::ireful1:

12. Fremut

Fremut Well-Known Member

И ради Бога! Не любите , кто же вам мешает?
    А кофе и я люблю:)

13. Romko

Я і дриглів не люблю...:bad::bad::bad:
    Ой...:shutup:

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А Мих любить. Але він не приходить до вас до хати і агітує вас також любити. Так якого біса козачки з ворожої держави прискакують до нашої хати і вказують нам кого любити і кого не любити. Кого вважати героєм а кого ні. Може б вже втикнути їх носом, що то абсолютно не їхнє собаче діло.
    Ми вам не вказуємо кого вам любити. Чи ми можемо розраховувати на взаємність?

15. - нет, как и страны НАТО, с чьей помощью Косово получило "независимость", признали Косово, но не признали Ю.Осетию. Совпадение и в этом. А на каком слове, добродию, Вы меня поймали, кстати? :)))

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так, спіймав. НАТО визнала лише одне, РФ не визнала лише друге. Ось кому можна дорікати. Україна в обидвох випадках зробила такий самий вибір. Нам дорікати - сорому не мати.
    P.S. Хоча тут Ющенко не підклав свиню можливому наступному Президенту.

17. - я "вам" где-то дорiкал? :))) И вообще, отждествляя меня с РФ Вы не оригинальны, но Вы уверены, что хотите полностью отождествлять себя с властями Украины? :) Romko знает об этом? ;)

18. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Не. Вы не правы. Потому что если б они сидели дома, то малюсенькая Галичина ничего не сделала бы сама с войсками Алоизовича. И так бы и прятались по лесам партизаны УПА, пока немцы постепенно уничтожали бы и население и партизанов.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вже є оберемок обрАз на цей мій пост. Панове, може погано те, що я вжив тут малотиражне російське слово "нєдорослі", яке можна перекласти, як "юнаки", "юнки", "підлітки", але оскільки тут політичний, а не пацанячо-юнацький форум то, звісно, я вкладав в "нєдорослі" політичний зміст. А яка в цьому випадку може бути образа?.. Вважайте, що замість нього я повинен був вжити звернення таке, як наприклад,- "юноши", яке я тут бачив зовсім недавно і на нього, до речі, не було жодної, включно з заокеанськими, від'ємної реакції.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цим Ви поставили себе зразу вище всіх. Не довівши свого аторитету. На крайній випадок, сказали би, шановні! До речі, що Ви самі думаєте про нагороду?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)