Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Гм....Даже не знаю, с чего начать...В Украине находятся войска России.... Причем - я полагаю - в большем количестве, чем в ЮО или Абхазии..... :cry:

2. premium

premium Well-Known Member

А регулярні теракти і війни він включив у критерії рівня життя?

• Подобається Подобається x 3
  3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

:haha:
    Ви про договір між Україною та РОсією про розміщення ЧФ до 2017 чули ?
    Які домовленості існують між Грузією та РФ про дислокацію регулярний військ (не плутати з силами ООН які є виключно російськими ) та втручання у збройний конфлікт ?
    НЕпотрібно плутати мягкоє_с_тьоплим.

Обговорювати конфлікт між РФ та Грузією це окрема тема.
    Підсумок.
    Розмова розпочиналась із заяв Я про визнання незалежності Абхазії та Південної Осетії що відображає позицію виключно РФ та декількох банананових республік які знаходять під її впливом. В той час коли Україна не визнала незалежність Косово. Де тут подвійні стандарти ?
    Має місце лише васальські заяви про-російського кандидата Я.

• Подобається Подобається x 2
  4. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Чим таким чеченці гірші за абхазців? І далі за текстом...

• Подобається Подобається x 2
  5. premium

З чого Ви взяли, що земля, де абхазів було лише 17% має належати абхазам?

• Подобається Подобається x 1
  6. Дальневосточник

7. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Читайте уважніше. То не я взяв.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

У разных по разному, но я почти всегда спокоен,- такова, ведь, селявуха...

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Совков, совков и только совков.

10. premium

Це я цитував Дальневосточника з Вашої цитати, тому так показало.
    Вибачайте.

11. Karmeluk

Про яку незалежність ви можете говорити коли вона тримається виключно завдяки присутності там регулярних частин росіян та маріонетками які керуються з кремля.

12. Дальневосточник

Я, пан Karmeluk, посмотрел Ваши данные - и смею предположить, что Вы не старше моего Сына (26 лет) - и думаю, не старше и дочери (24 года). Почему я ТАК решил? Да потому, что Вы явно не помните, что и как было в ЮО и в Абхазии. Скажем ТАК - пройди по ЗУ поляки - убивая украинцев толька потому, что они украинцы - и потом украинцы отбивают поляков назад в Польшу - а на ЗУ приходят миротворцы из - ну скажем - Венгрии - утверждать, что именно венгры поддерживают "марионеток" - и ими управляют из Будапешта - ТАКая-же глупость, как считать, что абхазы и грузины готовы снова жить вместе - да "кровавый кремль" не дает...:sorry:
    Кровь людская - не водица.
    Пора бы это понимать.

13. Karmeluk

Героя Абхазії Басаєва памятаєте ? 300 тис. біженців, значна частина яких це мішані сімї пригадуєте ?
    Ви на волинські події 43-44 натякаєте ?
    Звісно Росія зробила все що могла для цього.
    А Саакашвілі у 2008 закріпив ці потуги за що і був розкритикований Ніно Буржданадзе.
    Росії було вигідні події 2008 як нікому інше бо завдяки ним вони зірвали останні шанси на переговрний процес який був між бунтівними територіями та Грузією.
    Тепер вертаючись до "наших_баранів". Останій раз говорю. Заява В.Ф. це всього лише свідчення його про-російської васальської позиції щодо кремля тому не треба "грати варята" і прикриватися заявами щодо права кожного народу на самостійність.
    Абхазія як і Південна Осетія її не отримали. У них просто є хазяін - РОСІЯ від якого вони повністю залежать. Про це свідчить хоча б те що там знаходиться ЛИШЕ російський контингент ООН. Всі прохання Грузії на введення туди частин з інших країн в тому числі УКРАЇНИ були відкинуті.
    Про це НЕОДНОРАЗОВО говорила Бурджанадзе.

• Подобається Подобається x 4
  14. Дальневосточник

Я помню - кто начал, как происходило - и почему там появился этот "герой"... Более того - у меня есть друзья - не грузины и не абхазы - а греки - оказавшиеся между молотом и наковальней... И я знаю - как все было. Из первых (и- не заинтересованных!!!! рук)
    Ни в коем случае. Просто попытался спроэцировать те события на Украину.
    Простите - я не понимаю галицийского суржика...увы...
    А что до Абхазии - что бы мне не говорили - абхазы вне зависимости от того - нравиться вам Россия - или Гамерика - или Грузия - ИМЕЕТ право на свою государственность. Просто - по праву рождения.Точно на том же основании - что и украинцы. Отвергающие их ПРАВО - отвергают и право украинцев - увы! Это никакой трескотней не перебить. :pardon:

15. Gron

Gron тафгай

Мабудь так, але Росії це аукнеться ще через деякий час гіркими сльозами, бо жити під ними, абхази бажають ще меньш ніж з грузинами.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Я считал, что в Грузии вели определённую борьбу с травками...
    Не получилось, однако.....

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Дайте ссылочку на инфу, пож-та

17. Gron

Gron тафгай

Тут посилання нетреба?
    У мене, дуже схоже джерело.

18. Karmeluk

Грати варяти = лукавіть.
    Дубль два.
    Абхазія як і Південна Осетія не отримали незалежністі. Лише отримали хазяїна - РОсію

19. premium

Перепис населення 1992 року:

абхази 17%
    грузини 45%

Без зовнішнього втручання абхази не мали ні права і ні найменшого шансу на відокремлення Абхазії. Це все рівно, щоб татари в Криму вирізали і депортували слов'ян з допомогою Туреччини і проголосили незалежність.

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ловлю на слові Вас обох: чи РФ визнала незалежність Косова, якщо визнала П.Осетію?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)