Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ROG

ROG Member

Доброго ранку !
    Старий, добрий хіппі-пацифість Тёркин_Василий, ви впевнені що обрали вірний аватар і тему для спілкування? Тема "Справжнє обличчя Росії." вкрита ніпівприхованою а часом ы выдкритою брутальністю, різними звинученнями, докорами перепалками... - пацифізм тут відпочиває, - похоронений між темами "Куди піти?" і "Дівочі посиденьки". Можливо-м.... "Извольте... Вам-с Туда-с"? Чи може простачка прикрились "аватором"?
    Добре що хоч колись зрозуміли , що
    "Тепер пора для України жити" (с).... - а то ще рочок-два для себе, хіппі-пацифіст Тёркин_Василий, ... і тоді штик в землю не вткнеш...те... хоча тоді Вам "викати" вже ніхто не буде - не "Вашей, извольте-с" будет.
    і поправте посилання на Івана Яковича Франко, - "Нам пора для України жить!"..
    Я ж не кажу ...." буря тьмою небо вскроет..."

Раз уж я нашел вазможнасть правильна к вам абратится так и выясню даканца: -

Тут зі всім розібрались Старий, добрий хіппі-пацифість Тёркин_Василий....или ...правильнее VasMT чи може
    прадалжают вазникают непанимания и вапросы, труднасти с чтением следующегго?:

Російська імперія була є і буде по справжньому загарбницької імперією...Жодного року свого існування вона не могла "прожити" без війни...будь з ким будь де "лишень би зубки підточити"...Загарбати поживитись. (Манер явно не словянский,…однак руками словян… - чи не так?...висновки робимо).
    ************************************************** ********************************************
    NB
    Друзі, поділюся з вами своїми нерік-спостережливими враженнями щодо поведінки ганебно -переважаючої кількості русскііх міщан на українських, турецьких, египетських курортах, викладеними коротко і чітко:
    1. де поїв там кинув і насрав.
    2. через слово матюк.
    3. постійні сварки-бійки супроводжуються питтям оковитої (краще навпаки сказати!).
    Прикро, однак за ширмою справжньої "русской" душі (…), ховаеться звичайнісіньке безкультур»я і цілий нещімний гурт другорядних комплексів і різноманітних маній, що зазвичай сповна окуповується «залитттям кабіни» біленькою.
    Спитаєте, чи жиє вона, душа народу братерського, словянського – так жиє, слабне під утисками мудрагеликів-полукровок однак жиє…фурункулів розвелось лишаїв катурбатих, протее назло їм - жиє. На щастя нам - жиє.
    Отже, хижацький манер поведінки, будь де будь коли будь в кого зазвичай у нормальних людей викликає нездорове ставлення і належну реакцію.
    ************************************************** ********************************************
    Про міністра:
    Того покидька я особисто не знав, але знайомий з його діяльністю і її результатом (…(((…),… однак ви про нього кажете так неначе він ваш брат, кум і сват....неначе б захищали свого сородича -…)…маєте спільні інтереси, одна мета тоді ж питання відпадають, чи не докінця розібрались, - тоді розбирайтесь…швидше – часу обмаль ) …
    NB
    ( Комиссариат Народного образования (…..)
    : Луначарский, Секретарь Комиссариата - М. Эйхенгольц. Комиссар северного округа - З.И. Грунберг. Председатель комиссии Образовательного Института - Т. Золотницкий. Начальник муниципальной секции - А. Лурье. Начальник по Пластическим искусствам - Штернберг. Начальник театральной секции - О. Розенфельд (жена Каменева и сестра Троцкого), её помощник - Зац. Директор 2-ого департамента - Гроним. –––––––––––––– есть вопросы, брат ?! )

Не буду дурити, сам цього не читав, однак чув з вуст авторитетної людини (мене поправлять) в будь-якому міждержавному конфлікті завжди задіяна третя сторона, вона прихована,знаходиться в тіні…і конфлікт (основна фаза) триває рівно доти доки вона не виявлена.
    Дружні поради
    «Хватит сидеть на печи да есть калачи» «от Москвы до самых до окраин» стане місця для хоробрих пригод і вчинків. Или работа не волк - в лес не убежит?...Поцікавтесь чудовим багатосерійним (7) фільмом, автором якого є Сергій Стріжак (Игры Богов). ..Він-то, ваш співвітчизник, більшість ваших-же, я б сказав дитячих (про пісочницю ж вам розповідав, заповів не сваритись, дружити) випадів і відкине. Баста

2. - герб "рогами вниз" - взлетающий сокол. Гораздо миролюбивее, нейтральнее. позитвнее пикирующего. К тому же, для пике всё равно высоту набрать надо... ;)

• Подобається Подобається x 2
  3. ROG

ROG Member

Как-то Петр 1 при обходе войск морского флота подошел к служивому моряку и спросил: "что нарисовано на флаге ?..." двухглавый ур-род, ваше величество - незамедля ответил служивый...."

Герб, который приняли нардепы :bad: для Украины - считается "малым гербом Украины"...Пояснения к "взлетающему" соколу - рогами вниз и двухголовому...что это я не знаю..."рогами вверх" не даю. Однако задавались ли вопросом русские - как на две...так скажем... головы - три короны нацепить...или опять дурят народ братский?

Адже як герб, так і гімн свідчать про справжне обличчя держави !!!

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Герб наш...Львівський

4. Полковник

Полковник миється в бані

Это пост из серии "Найдите 10 отличий"?

• Подобається Подобається x 2
  5. - лично я не собираюсь комментировать куда направлен на картинке зад с двумя хвостами, а куда язык наизготовку - что я, маленький на провокации вестись...:nea:

• Подобається Подобається x 3
  6. ROG

ROG Member

Ну хоча б одну схожість )))
    Вопросики, Полковник,....
    одни только вопросики...

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

...

"...Ноги крылья...Главное хвост..."...
    Куда ж третью корону вонзить-то а ?!...

...

Невстранцу ЛИЧНО, - "зад" направлений на схід...)
    Насправді, тут коментарів від Невстранца не потребуються.

...а что он только так со злости, с ехидства балуется...

7. - нет, почтительно наблюдаю, как Вы тут от большого ума серьёзным делом занимаетесь - чужие гербы обсирать.

8. Fremut

Fremut Well-Known Member

ROG,непонятно,а зачем вы себе чужие посты приписываете?И ещё , с глазами проблем нет? Обсуждаете аватар одного,обращаясь к другому.Тщательнее надо бы , тщательнее
    В тесном кругу родственников спаривались? Ну так они первые и вырождаются

• Подобається Подобається x 1
  9. ROG

ROG Member

....
    Як Вам не соромно, (апелюю до душі Вашої)- почитайте будь-ласка уважніше мої повідомлення і скептично віднесіться до Ваших, - народ російський я поважаю, вважаю його одозначно братерським,краще сказати єдинокровним...єдинородним однак у ваших коментарях і в стрічках і між ними читаються прояви явної братської неповаги, і в деякій мірі, зухвалість... Невже це і є Ваша мета?...Ехидні підковирочки? чи ж ви просто хочете поглумитись, пожартувати...тоді Вам - так і є - не сюди...
    Символіка носить сакральне значення, якщо Ви відчуваете, що цей герб справжнісінько російський, народу російського, духовний образ, вигаданий і викладений задля того, щоб люд російський пишався ним, тоді варто було б поцікавитись щодо його ...скажімо історичної приналежності...Які герби були у Вас до цього...чому відмінили, змінили...хто?...

Попри все я не висловлюю "ассоциации???" ... у вас заклалось (навмисно чи ні не знаю) неприпустиме нерозуміння..."Индивидуум" ???!!! - знову..

"В огороде бузина а Киеве дядько"

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Іншого варіанту уява не підказує ????

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Наскільки я зрозумів - це одна людина !!!... Якщо ж це брутальна хитрість, прийом - Вам вирішувати...
    какие чужиие пасты приписываю?

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Звертайтесь нормально.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Служба. Ми звикли.

А цього автора взагалі поставте в ігнор.

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это я от вредности )
    не, как всегда все началось с ничего, кто-то не так сказал, кто то не так прочитал и понеслась, а так тут как и утверждают правила - пристойне товариство ....
    эх ....

истинно глоголе во язицах почтенный старец ..... или вы не про церковную службу ? ))))

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну если только "чёрная месса":)

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

С какого переляку?

• Подобається Подобається x 4
  13. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я Вам одне можу, сказати, що Ви - молдаванин, коли не розумієте, що у мене ВИ В ІГНОРІ. Говоріть самі собі, це вже діагноз.

Зайдіть до себе на форум чи Вам цікаво тролити. Чи для пана Буревiя, Slavistа аргументів не знаходите і бажаєте відігратися тут? З менш досвідченими.

А постити їхні пости, дублювати? Хоча фотки "Істинних" росіян мене "впечатлили". То хто татари?

Черпаєте інформацію і підлаштовуєте під себе? Давайте так, Ви звідти постите одне, а я інше. Мені нащо думати, буду, як Ви!!!!

Останнє редагування: 15 січ 2010
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та так. Це одна людина, тільки голови дві... Чи ні. Дві людини, а голова одна... І навіть не так... І людей двоє, і голів двоє... Але голови не на тих тілах... Чи навіть не так... Голови на місці, а тіла поміняні... ба, навіть інакше - Вам ще в голові не запоморочилось? Може продовжувати досить? РОГ!

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Tosik,
    не треба писати мені ПП.

Вони автоматом стиратимуться.

Якщо у мене в компі заводиться вірус, я з ним не веду діалог, а проганяю антитроян/антиспай.

Останнє редагування: 15 січ 2010
  16. Бранко

Бранко Well-Known Member

Пан Буревий, а с ним и Славист воспитаны мной уже. Там интереса нет.

Так что на счет Ханской Украины?

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Вихователь, фіно-угор та татарин, класно. Троль, йди шукати цікавих для себе людей де-інде.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Командир, едрить!
    Настоящий командир!
    Даже командующий!

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Лично мне очень понравился ник.

19. Boris_Kiev

Полковнику!
    Струнко!

"Артилерійським залпом" вмієте пити?

Тут ДН відразу у двох колег в реалі і в одного у віртуалі.
    Залп!

20. Полковник

Полковник миється в бані

Не, устал, не буду.
    Умею!
    ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!
    ПЛИ!!!

П.С. грамм 70 (под пельмешки) накатил.
    За кого хоть?

Статус теми:
Закрита.