Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ТА ВИ ШО? І ШО?

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

\Угу.
    Ещё и годовщина Кубинской Революции.
    Проходил я стажировку в городе Николаеве в учебном артполку.
    Принёс начальнику политотдела ПЛАН на январь.
    Там было написано, что 1 января я провожу лекцию с л.с. по поводу Годовщины.
    Нач По на меня очень не добро посмотрел.
    А 1 января я на своей шкуре понял ПОЧЕМУ.

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Пить нельзя.
    Шанувать треба!

• Подобається Подобається x 1
  3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Правильно. Степан Бандера не вживав алкоголю.

4. VasMT

Ехал я 1-го к сыну на чествование невестки... В маршрутке народу немного, сидим, едем... В центре, замечаю, по улице идут три пацана с свернутыми малиново-чорными флагами... Вспоминаю, что ДН С.Бандери и открытие усадьбы-музея им. его-же. Подъезжаем к усадьбе, валит группа (человек 12-15 милиционеров сержантской наружности - по зову сердца приходили, по-моему)... И разговор тут же в автобусе: чего, каво, как... Один дядька лет 50-ти и говорит: у меня швагро работал на этом объекте (под патронатом миськойи рады, между прочем), а зарплату (дальше шла непереводимая игра слов галицькою гварою) цыкали по 100 гривен...
    Любят наши избранники символ украинского свободолюбия... Показательно, что открыли не к 100-летию, а к 101-летию... Круглая дата...

5. Полковник

Полковник миється в бані

Больной был?
    Или сволочью?

6. VasMT

Були проблеми зі здоров"ям...

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Був побожною, віруючою, на відміну від комуністів, та високоморальною людиною.

Бо росіяни - імперіалісти завжи пиячили, з будь якого приводу й аж до поросячого вереску... чим вони були ще огидніщи для Бандери. Це загальнонаціональна риса росіян - напитися до крайнощів, та брутальні лайки.

• Подобається Подобається x 2
  8. Полковник

Полковник миється в бані

И шо?
    Неужели бана не будет...?

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- І що, невже бана не буде?

10. Полковник

Полковник миється в бані

За что?
    За поговорку?

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

За те, що видатного українського діяча-революціонера - ви називаєте "сволочью", що є хамство ображаюче почуття та гідність тих українців, хто під цим ім'ям йшов на смерть, в боротьбі з загарбниками та поневолючами імперіалістами . Та їх нащадків, читаючих це.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Где и когда конкретно назвал "видатного українського діяча-революціонера "сволочью"?

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

SATKUR
    Полковника з дитинства лякали "вуйком зі Шмайсером", як мене - "бабаєм з мішком".

14. Полковник

Полковник миється в бані

Меня тоже БАБАЕМ.
    Не обольщайтесь, Борис.

15. VasMT

Правда, це не заважає "свідомим і щирим" називати ще паскуднішими словами тих, під чиїми ім"ями інші українці теж гинули за Україну... :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  16. Bogun

Bogun Well-Known Member

Це Ви про кого? Мій дідусь дійшов до Берліна, брав Прагу. А про НКВД, яке стріляло у своїх, він відкликався не надто цензурно!!!!!!!!

Він втік на лінію фронту, дійшов до Курщину. І їх 17-літніх хлопців перевіряли НКВД не надто "по-людському". І це його врятувало, бо хлопців зі Збруча (по обидва боки), як прийшли радянські війська кинули, як гарматне м*ясо на Тернопіль без нічого, фактично з вилами.

17. VasMT

:))) Смішні пішли земляки :)))
    А хто з ім"ям НКВС на смерть ішов?

18. Полковник

Полковник миється в бані

Точно НКВД стрелял?

19. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ви що з Хмельниччини чи подолянин, звідки? Просто стільки спілкуюсь і не знав. Знаю точно, що дружина з Каменця.

20. VasMT

Та ж всі ми українці, ні? А дружина дійсно з КП

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)