Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Считаю, что Вы :cesored:.
    Люди ПОГИБЛИ.
    Национальность их меня совершенно не интересует.
    Погибли ЛЮДИ!

Останнє редагування модератором: 30 лис 2009
    • Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я вважаю, що м***к-Ви.
    Не знаю - траур в Росії чи ні, але дехто продовжує розважатися на ЛФ.
    Сперечатися з приводу Голодомору - вперед (це не тільки Вас особисто стосується). Там теж загинули ЛЮДИ. Десятки мільйонів!
    А підрив потягу, про який виконавці попереджали ще у п"ятницю на американському порталі - це Вас не стосується. Краще з хохлами в Хелоуїн пограюся.

Останнє редагування модератором: 30 лис 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, ви ще маєте час цілуватися? Коли, мені цікаво? Ви ж 24 години на добу на ЛФ:dntknw:...

• Подобається Подобається x 5
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

to VasMT:

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

А в-О!-т т-т-так:

"Яяя вернуусь до-мо-Ой!
    На рассвете дня. Я!
    Напоюю женууу-ууу!
    Об-нимуу ко-ня!"

• Подобається Подобається x 2
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 1 гру 2009
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Гвалтівники дівчат є в кожного народу - але, як аналогічно протягом сторіч діє Росія на державному рівні -то складається враження, що там повно гвалтівників, і ця діяльність подобається російському народові, бо ніхто там масово не оскаржує таку політику гвалту, стосовно менших народів.

- А цю огидну пісеньку-наклеп (замість козаків треба ставити бандити, як то Донецькі хлопці котрим ця пісенька смакує -то не обов'язково казаки, чи, може, Донецькі казаки правильно? - хоча це є також на Україні) - може скласти, поширювати, смакувати тільки той, хто сам підтримує знущання. Не дивно, що Донецькі дописувачі, з низьким моральним станом, тривають під рукою таку творчість. Цікаво, для чого? Невже смакуюють?

- От бачите: представник Росії, Невстанец - вже смакує, дав ТИМу очок: "файний допис".

Все підтверджується, щодо Росії - їм подобається гвалт.

8. - ага, целовать - это "брутально-споживацки ставиться"? :))) Вы последовательны...

9. Spika

Spika Well-Known Member

Понял. Спасибо.
    Вообщем про Украину и я о том же.

Я понял вашу мысль. И целиком с нею согласен. Разногласия конечно же нужно устранить. Но сначала нужно ведь разобраться в корнях разногласий.
    На мой взгляд, один из корней нынешних украинских общественных разногласий и является, что "нація одна, но не єдина". Я допустим, это признаю. Причем не едина не только в плане других, проживающих здесь национальностей (их у нас больше сотни), но не едина даже внутри самого украинского этноса. Имеется в виду галичане и остальные украинцы. Я это воспринимаю нормально. И рассуждая от такой начальной точки вполне реально построить условия взаимного, равноправного сосуществования.
    Но не все так воспринимают. Например, Ющенко, попытался объединить всех украинцев едиными "корнями" от трипольской культуры. Придумал нам всем одинаковую историю, культурные и идеологические ценности.
    Но ведь не воспринялось же это ВСЕМИ украинцами? Так может это неправильный путь?

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Уже и до украинских народных песен добрались. Жесть. :haha:

Сильно! :haha:

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Потрясный вывод на основании анализа песен, которые мне нравятся. И если я люблю петь "Била мене мати березовим прутом", то значит я мазохист?

Кстати Текст песни взят взят на сайте http://proridne.com/ УКРАЇНСЬКІ НАРОДНІ ПІСНІ
    "Пісенна культура українського народу багатьма своїми джерельцями впадає в океан культури світової. Пісня колискова, весільна, лірична супроводжує нас від народження до останньої межі. Вона ріднить нас тремтливими своїми звуками, живе в душі кожної людини і, як вічне світло, осяває нам життя. Як сказав поет:

А пісня - це душа. З усіх потреб потреба.
    Лиш пісня в серці ширить межі неба.
    На крилах сонце сяйво їй лиша -
    Чим глибше пісня, тим ясніш душа.

Іван Драч

З сивої давнини, покоління за поколінням щедро народжують від рідної землі, сонця, неба, води, вітру дивні звуки мелодій, неповторну магію слова, що ведуть нас по стежках рідного краю. Ті стежинки переплітаються, біжать і виходять на широкий шлях високого творчого генію народу. І якщо цей геній живе й сьогодні, не погас, то тільки тому, що живе пісня. Вона - в образах калини, сонця, житечка й пшениці, дивних птахів. "Пожену я сірі гуси від броду до броду, ой летіте, сірі гуси, до мойого роду... » Творить і береже ці дорогоцінні перлини наш народ. Він співає в радості й зажурі. Пісня - його величний храм любові до людини, до рідної землі, до батька й матері."

12. Полковник

Полковник миється в бані

Есть у меня уверенность, что ЛОБКИ Даяны и Омы очень сладенькие!

13. borkhes

Если бы были из Львова, то это было б ожидаемо, т.к. есть основания, а вот из Донецка... Хм. :)

14.  
  15. borkhes

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Раз уж зашла речь о песнях.
    Гей, россияне, можете начинать петь "Прощание славянки":

• Подобається Подобається x 4
  17. borkhes

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Учите "Прощание славянки". Долго хамство терпеть никто не намерен.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Что гаденького Вы в лобке узрели?
    Если промыт и подстрижен аккуратно - то это ПРЕЛЕСТЬ!
    Где гадость?????

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Шагом марш в другую ветку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)