Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В них, позбавлених недільних контактів, типова "ломка" - хочуть дози ендорфінів та іншого.
    Нехай Степанич або А. Тітієвський пояснять.

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Борисе, бачу що ви досвідчений фахівец у будь-якої галузі. :good: Але не можу зрозуміти, чому ви так про них турбуєтеся? Якісь хворі на голову жінки, мабуть навіть без освіти і ви, відомий на ЛФ фахівец, тримаєте свій бізнес... Нічого спільного на мою думку. :dntknw: Скажіть відверто, невже ви як той проповідник мали з ними якісь стосунки? о_О :mocking:

3. Boris_Kiev

Мене жахає гіпнабельність нашого (та й вашого, мабуть) "охлосу". Тільки-но з"явиться "говорящая голова" - і охлос "повівся".
    Я пам"ятаю, як мій колишній директор пройшов один "тренінг" - запрошений під виглядом клієнта досвідчений психіатр діагностував паранойю і запропонував нам вчити марсіанську мову. Благо, рада засновників того директора прибрала.

А нам з Вами попри той охлос треба працювати, і податки сплачувати, нє ?

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

жизнь иногда и не так раскорячиться заставит .... ненависть к СССР вполне может быть оправдана, не с тем воюем, другое дело что Борис свою ненависть возводит к определению Страны, если бы он говорил "Я ненавижу ...." я б ему ни слова не сказал, а он "Страна - паршивая ..." а вот тут я не согласен ...крайне ...

5. Boris_Kiev

artobstrel
    я усвідомлюю, що сучасна Україна- не фдеальна, але я її люблю такою, яка вона є.

Щодо ненависті Росії о України влучно сказав Чубайс-молодший:
    "Пливе Чапаєв, тоне і з заздрістю дивиться на Пєтьку "Диви, вигрібає, гад!""

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

даже с малоросами? Донецком? Крымом с российским флагом? а ведь то тоже Украина ....

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Понти для бідних!
    А чому не можна було любити Україну тодішню, з усіма її недоліками? Сумніваюсь в тому, що хтось з Житомирської області всім серцем любив Нову Землю, чи там Алтайський край... Понти...

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

Гм... День Перемоги вже післязавтра? Педро...

9. Boris_Kiev

Хіба в Донецьку не такі люди, як ми ?
    І в Криму нормальні. А Севастополь - це окрема розмова.
    Проте після травня 2017 перебісяться і порозумнішають. Або на баржі російські пострибають.

До речі, artobstrel: оскільки 80% російського заліза у Севастопольській бухті нездатно плавати навіть на рівгі галош - готуйтеся до великих рятівних заходів.
    Тих триколорних морячків витягати з води в радіусі 12 миль від Севастополя.
    А російські "підводники" мабуть на своїх підводах суходолом поїдуть.

10. artobstrel

если у них плохой флот то нашего вообще нет .... а в мае 2017 ничего не изменится, время пребывания будет продлено можете не сомневаться ....

11. Boris_Kiev

Не буде. Можете не сумніватися. Це буде друга каденція Юліі Володимирівни.

І нафіга росіянам Чорне море ? Вони ж мають ще Біле!

12. artobstrel

время рассудит, только будет ибо нам от них надо гораздо больше чем им от нас, построят газопровод в обход и будет у них от нас все чего захотят ....

13. Boris_Kiev

Краще надувати газом дирижаблі і летіти на Захід в обхід України. Боюся, що пілоти полетять в один кінець. :)

14. artobstrel

может и лучше, но все равно не нам .....

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

Вам від них може щось і потрібно, а нам нічого

"Налякав кота сосискою"
    Вони вже давно строять і щось ніяк не построять

16. Boris_Kiev

А вони - єдині і неповторні у продажу сировини ?
    Може купити матрьошку і балалайку, поки ми не розірвали стосунки з ними ?

17. artobstrel

угу ТЕЦ у Вас от директив ия высочества работать будет ? не знаю даже что сказать людям не понимающим значение энергоносителей .....
    ну хоть не ежа .... это не ваши в 91-м голосили как мы все СССР кормим? токма голосить и кормить как правило приходится разным людям ....

ну если бы вы не сползли до уровня фоьлкльора, мог бы рассказать о зиме-весне сего года, о внеочередных заседаниях комиссий БЖД, разработке и внедрении планов чрезвычайных действий, убытках, директивном 50% снижении норм потребления для пром. производителей, но это наверно не интересно? гораздо проще - "Гайда! Грець! Ганьба!" только это опять удел "творческой-свидомой интеллигенции" в свое время такими силами революции начинались, соберутся идейные студентики и прочие участники "умственного" труда, пивасика раздавят и давай народ спасать .... в 91-м уже "спасли" развалили все что оставалось, нового ничего толкового не создали, ну ладно бы выводы сделали, не, опять врага себе насублимировали и давай его во всем обвинять, одно чучело с телевизора (по странному совпадению в вышиванке) рассказывало про удельную теплоту сгорания газа и соломы ...... присоединитесь?

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

+1. Є ще гумор в нашому домі!

Не зловтихи, правди заради, даю посилання:
    http://www.russedina.ru/?id=15192
    "Осенний призыв 2009 года на службу в российскую армию, который начался 1 октября, под угрозой срыва. Минобороны не сможет призвать в армию около 50 тысяч призывников "из-за хронического дефицита в весе из-за недоедания". Еще 20 тысяч новобранцев с недостаточной массой тела ради плана все же отправят в части, где их будут усиленно откармливать"

Останнє редагування: 6 лис 2009
  19. VasMT

Є ще гумор в вашому (...)домі!

20. Boris_Kiev

Це Ви про себе ? А я своє створив.

Я особисто у 90-му (блокада студентами ВР) врятував трьох травмованих. І погрозами змусив лікарку ВР вийти до них.
    Ось де державні захиснички були - це ще питання...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)