Оффтопи Салуну (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем syavych, 28 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Привіт, Борисе! Побачив що старі форумляни почали повільно повертатись на форум. І що один з модераторів посилає форумчан певних світоглядів в баню підучити географію (надіюсь послідують пропозиції підтягнутись в пізнанні історії, мови а то і нормальної поведінки в присутності інтелігентних людей).:)))

• Подобається Подобається x 4
  2. Полковник

Полковник миється в бані

:good::good::good:

:haha::haha::haha:

3. Pedro

Ура!!! Полковник на свободі!
    Остановись мгновенье - тьі прекрасно!

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не сильно тіштеся - він знову все спаскудить.

• Подобається Подобається x 3
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

А чим аватар Педро оскорбляє Україну? ;) Хіба червона шмата має яке відношення до символіки України?
    Пам"ятаю десь в 1985-1986 роках прийшов наказ зі сільради в Сокільниках вивісити на хатах всім на 7-8 листопада тоті червоні шмати. Ну, хто при якому кориті, чи коритці були ( медперсонал,вчителі, комуняки, працівники сільради) почіпляли. А решті людей то до одного місця. Почали тоді обходити по хатах і насильно роздавати ті прапори. Прийшли до нас, дають, а тато мій каже:"А я під цим прапором не живу і вішати нічого не буду". Але прапор лишили. Ще пару людей на вулиці повішали, але в основному, таки всі мали десь їхні прикази. А в нас трохи повалявся десь на стриху, а на Новий рік мій брат пошив з того прапора моєму малому камізельку до костюма гноміка для утрєнніка в садку. Тільки наказали, що "ти не розказуй, що то з прапора". А він, як дитина. Чим більше наказували, тим скоріше і сказав, що "в мене камізелька з прапора". :) Але то вже совєцка власть була на виздихуванні, то ніхто на то уваги і не звернув. А ви, Полковнику, аж тепер возмущаєтисі. :) Для нас той прапор, як для вас німецкий з хрестом. ;)

Останнє редагування: 1 тра 2011
    • Подобається Подобається x 6
  6. Pedro

Олю, невже ви справді вірите, що Полковник настільки наївний, що не знає, що східні окупанти з їхньою проклятою червоною ганчіркою принесли нам, західноукраїнцям, в сотні разів більше крові і горя ніж західні з німецьким хрестом? Звичайно знає. Але він тут присутній не з метою говорити правду.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полаковнику,
    аватар Pedro має подвійне значення:
    1. "Усім рогатим надаю по рогах".
    2. "Забодаю усіх, хто бігає з червоними ганчірками".
    Яка саме розшифровка Вас обурила?

Ви там...на свята будьте обрежні, щоби якийсь московський Бик Вам не покохав.

8. Pedro

Ой я дуже переживаю за Полковника. Свята ж для нього... А для Полковника це чергове похмілля в бані. А терміни відсидки стають довшими і довшими...
    Хоч би не на вічно! Бо ЛФ без Полковника - це не ЛФ!

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

И кто уж у тут настоящий враг Педро ? На форуме то все виртуальные :)))

ВЕселые вы ребята....Что-то в каком выдуманном мире живете.

С врагами, москалями,, Боретесь там с кем-то, врагов выдумываете...Друзей то же на основе выдуманных врагов.

Как в Сиэтле торгуется ?

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

но в тоже время они сделали вас частью Украины, или думаете поляки бы вас отпустили?

• Подобається Подобається x 2
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Луччє скажіть, кока паскуда Вас зробила частью України.

• Подобається Подобається x 5
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову.
    Чи вашою російською - теж про вас непогано:
    "На колу висит мочало, начинаю все сначала."

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Красное Знамя Победы будет развеваться над городами Украины. Верховная рада специальным законом определила порядок использования копий Знамени Победы во время торжеств по случаю Победы в Великой Отечественной войне. Однако во Львове местный горсовет запретил использовать символику Советского Союза. Такое же решение принял и тернопольский горсовет. В то же время против использования символика нацистов львовский горсовет не возражает. О парадоксах празднования Дня Победы на Украине рассказывает корреспондент "Вестей ФМ" в Киеве Владимир Синельников.
    Историю Советского Союза воспринимают по-разному. Но никто не может отрицать, что Победа в самой жестокой и кровавой войне в мировой истории была достигнута под знаменами цвета крови и победы – красными стягами. И даже представить себе праздник Победы без красных знамен гвардейских дивизий просто невозможно. Даже пробитое пулями и осколками знаменитое Знамя Победы – это штурмовой флаг 150-й Идрицкой стрелковой дивизии.

14. artobstrel

а чет так слабо - паскуду? материтесь для вас то правил нет ... и чем я лично не утраиваю вас как часть Украины? во этом то вся и дурость свидомитов - вот не хотят признать право жить остальных как им нравится - так вперед, хватайтесь за оружие и давайте очищайте Украину, чтоб уже раз и навсегда решить вопрос кому и как ...

причем тут песни? факт есть факт, я не пишу сделали счастливыми, сделали хорошо, и бла-бла-бла но по Факту Украиной ЗУ стала благодаря Сталину ...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Верховная Зрада определила порядок использования копий российских законов. Вы не знаете, что это тупое обезьяничание?

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тут хлорку треба, а не зброю.

• Подобається Подобається x 8
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

И войну СССР выиграл благодаря Сталину. Это известная песня. Если бы Сталина не было, войны вообще бы не было. Не было бы Голодомора, на ЗУ не уничтожили бы массу народа. И судьба общей Украины могла сложиться не такой кровавой ценой.

18. artobstrel

Голодомор - согласен, Война - нет, Гитлер писал почему он начал войну, победили бы или нет ? не знаю но победили когда он рулевал значит и отвечать ему ...

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

для вашего возраста вы себя не адекватно ...

• Подобається Подобається x 1
  19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Он все сделал для того, чтобы втянуть страну в войну. Тут исписаны сотни страниц об этом.

20. Pedro

Чоловіче, якщо я не помиляюсь, Мих вас вже раз відправив в баню вчити географію. На три дні... Думаю для навчання історії треба значно більше часу бо для початку треба забути краткій курс. Не знаю чи вам буде це під силу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)