Оффтопи Салуну (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем syavych, 28 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Wizard,
    Думку про Вас я склав ще у грудні 2004 року.
    І про чамайдан пам"ятаю.
    І про Ваше обурення тим, як Червоненко і Порошенко дали відсіч омонівцям біля ЦВК. Нагадати?
    Пам"ятаєте, що я написав у відповідь? Архів гавкнувся? Погано працюєте!
    Нічим Ви мене вже не здивуєте.

Придивіться до цих старих фоток, де там Ви, а де - ВасМТ?
    І чия це краля на весь екран?

• Подобається Подобається x 5
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

4. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Эка я ДОСТАЛ осинное гнездо.
    Ни фактов, ничего , зато =- "плюсы" - Боре, который опять отделался Слухами Бабки На Базаре.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Решил проверить, кто из вас помыляется.

Львівська облрада виділила ще 2,4 млн грн з бюджету на пам’ятник Бандері
    Львівська облрада у межах програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів обласного бюджету на 2011 рік передбачила 2,4 млн грн. на завершення пам’ятника Степанові Бандері у Львові.
    Це рішення депутати прийняли на сесії 19 травня.

Кошти передбачені на завершення пам’ятника Бандері з реконструкцією площі Кропивницького у Львові.

Окрім того, депутати затвердили1,2 млн грн. на реконструкцію, реставраційно-ремонтні роботи та пристосування будинку Музею національно-визвольних змагань на вул.. Лисенка, 23а у Львові.

Нагадаємо, раніше Львівська облрада виділила 1,2 млн грн з обласного бюджету-2011 на завершення пам’ятника Бандері.

http://zik.ua/ua/news/2011/05/19/288516

Последние новости такие:

На будівництві пам’ятника Степану Бандері вже деякий час не проводяться жодні роботи.
    Про це 12 серпня з власних спостережень повідомив кореспондент ЗІКу.
    У той час, як повідомили в прес-службі Львівської облради, зсилаючись на інформацію УКБ облради, станом на 11 серпня на об’єкті проходять підготовчі роботи до подальшого облицювання гранітом тріумфальної арки. Виконавець проводить роботи з виготовлення та підготовки гранітних плит для майбутнього обличкування. На будівельний майданчик доставлено 30 м кв підготовлених гранітних плит.
    Для здешевлення вартості оренди та з метою економії бюджетних коштів замовник спільно з виконавцем проводять переговори з власником орендованих риштувань ТзОВ «Меркурій-Центр».
    Авторський колектив продовжує роботу над реалізацією, втіленням ідей у зміст та наповнення щодо виготовлення картушів та барельєфів.
    Зазначимо, за повідомленням прес-служби облради, станом на 29 липня обсяг фактичного облицювання тріумфальної арки гранітом становив 250 кв м.
    Нагадаємо, Львівська облрада виділила понад 3,5 млн грн з обласного бюджету у 2011 році на завершення пам’ятника Степану Бандері у Львові. Підрядником робіт є луцька фірма «Граніт Ексклюзив».

• Подобається Подобається x 2
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Вам, кстати, бан полагается (по правилам ЛФ).
    Специально для Вас:

7. Bambook

Bambook Persona non grata

А я тут при чому? Більше нагадує всілякі генетичні фантазії ЧотириА, от у нього з Бебиком була б крута дискусія, а я хіба пальцем біля виска покручу...

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Знаю вас давно уже. Было бы все с обратными знаками, то врядли бы вмешались. Вы же против русскоязычных принципиально.

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Так не було ж нічого такого, що б не розповідав Нєвстранєц про жахливих галичан...

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Живя в Одессе?
    Абсурд.

11. Чернобылец

C обратными знаками означает и другое географическое место. А в Одессе, я уверен он мимикрует в основном. К примеру выступить во Львове против ывсказываний Фарион.

• Подобається Подобається x 1
  12. - не то слово...

• Подобається Подобається x 1
  13. Чернобылец

C обратными знаками означает и другое географическое место. А в Одессе, я уверен он мимикрует в основном. К примеру выступить во Львове против ывсказываний Фарион.
    К тому же обобщение "але москальське зверхнення та "виключність" помічено всім світом і є рисою яка підживлюється державою не одне століття." Это в дополнение к его позиции по русскоязычным.

Как мы видим- совершенно ненужное обобщение. Что лищим права Грона называться украинцем исходя из вашего "Невихованість, хамство та дурість не мають національності."

На основании одного случая с конкретным человеком он делает вывод от имени всего мира. Не так ли? ВАми не замечено?

Наличие некультурных людей и подонков одной национальности нисколько не оправдывает их наличие у другой национальности.И они там конечно есть, как и преступники. И я согласен с вами
    "Невихованість, хамство та дурість не мають національності."

А как с ними бороться ? Каждое общество в том числе нормальные люди общества любой национальности должны с ними бороться, а не обходится молчаливым согласием. Но вилимо в общественной психологии укоренилось, даже почти нормальных, что это в отнощении других как бы нормально.

• Подобається Подобається x 3
  14. Luna

Речь шла о СМ на Среднефонтанской , относясь с ненавистью к русскому языку в Одессе на улицу можно не выходить вообще, дабы избежать негативных эмоций. Посему думаю - Вы преувеличиваете.
    Как бороться с хамством: Очень..объемный вопрос. По-разном..Иногда вежливым объяснением, иногда игнором и молчанием, иногда жестким ответом. Ничего нормального в хамстве нет, но кто без греха...

Абсолютно не поддерживаю идею по одному дураку судить обо всех, хоть и встречала больше примеров негатива по отношению к украинскому языку, культуре и т.д. со стороны русскоязычных, нежели наоборот. Но и наоборот видела и никак не отрицаю его, наоборота, существование...Бороться надо, начиная с профилактики - с детского сада, ясель..с каждой семьи.

15. Чернобылец

Может и преувеличиваю.

Но согласен по крупному. Добавлю сюда к средствам профилактики школы средства массовой информации, политические партии...Любые общественные мероприятия....

---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

И чуть не забыл. И форумы в том числе...:)

16. Luna

Политические партии и форумы как средство воспитания...))
    Ну..если вдруг увидите - мне покажете? Для себя..интересно)

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Да. Для дележки бабла - партии, для осознания процентного соотношения добра и зла для каждого конкретного индивидуума - форумы. Мы друг друга ни разу здесь не переубедили. Просто одних нам захотелось уважать, а других - нет.

18. Luna

:good:
    Надо поискать//сотворить тему с такими..влучними словами/цитатами.

19. Gron

Gron тафгай

А ми ( з Вами) хіба в цієй гілці хамство обговорюєм ?
    У моєму дописі підкреслена була саме національність, а це вже по іншому називається, нє?
    У російськомовному місті де жодного утиску російськомовні не мали і маю надію не будуть мати, людина свідомо йде на образу саме на національному грунті.
    Ви щось подібне уявляєте собі в Москві чи в Пітєрє, від українського хама?

20. Luna

І хамство в тому числі, це найменше, чим можна визначити людину з см...
    Я уявляю те саме в україномовному місті від україномовного хама, але в реалі бачила тільки один раз, і не в такому масштабі...а так, за вухо потягати - не більше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)